FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Basarab Panduru reacționează dur la adresa jucătorilor care l-au criticat pe Becali: „Să nu comenteze, să tacă!”

Basarab Panduru
Basarab Panduru

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 iunie 2021 09:05 / Actualizat miercuri, 23 iunie 2021 10:05

Basarab Panduru (50 de ani) a reacționat prompt, la scurt timp după ce Ante Vukusic și Lukasz Gikiewicz, doi jucători ieșiți pe ușa din dos de la FCSB, au răbufnit la adresa lui Gigi Becali.

„Ai două oferte, de ce să mergi la FCSB, dacă poţi să mergi la CFR? Se poate ca la CFR să iei bani mai mulţi? Se poate. Fotbalul tău e mai de CFR sau mai de FCSB? Niciunul nu a vrut să vină, dar tot vin. Semnează şapte contracte şi după comentează. Să tacă din gură!

Ei semnează două, trei, şapte contracte. Ei să nu comenteze. Dacă au venit, să tacă. Dacă semnezi şapte contracte, nu mai comentezi, ştii unde vii. 

Stoperul şi atacantul (n.r. - Vucur şi Ondrasek) ştiu unde vin? Ştiu amândoi. Auzi atâtea lucruri şi vii oricum la echipă, înseamnă că vrei să vii”, a spus Basarab Panduru, la TV Telekom Sport.

Vukusic: „Toți colegii m-au întrebat dacă știu unde am venit”

După polonezul Lukasz Gikiewicz, atacantul care a câștigat procesul la TAS contra FCSB, și croatul Ante Vukusic dă detalii incredibile legate de perioada petrecută la echipa roș-albastră.

Adus în iarnă de FCSB, la insistențele lui Mihai Stoica, Vukusic (30 de ani) nu s-a impus la echipa roș-albastră, bifând doar 5 meciuri. Vârful croat a acordat un interviu pentru presa din țara sa, în care a vorbit despre realația cu Gigi Becali și a dezvăluit prin ce a trecut la FCSB.

Am semnat contractul, iar a doua zi, la antrenament, toți colegii m-au întrebat dacă știu unde am venit. Mi-au zis «Dacă nu marchezi la primul joc, atunci ești terminat imediat». Am crezut că glumesc, dar s-a dovedit că aveau dreptate. Am jucat în primul meci după o săptămână, cu Dinamo. 

La final, reporterul m-a întrebat dacă mă aștept ca Becali să mă scoată din echipă pentru că nu am marcat. A fost ciudat, dar s-a dovedit că avea dreptate”, a spus Vukusic

Jucătorul mazilit de Becali spune tot ce se întâmplă la FCSB: „Colegii m-au întrebat dacă știu unde am venit! El decide tot prin telefon. Are un om pe bancă” » Avertisment pentru Vucur
FCSB
Jucătorul mazilit de Becali spune tot ce se întâmplă la FCSB: „Colegii m-au întrebat dacă știu unde am venit! El decide tot prin telefon. Are un om pe bancă” » Avertisment pentru Vucur

Ante Vukusic la FCSB

  • 13 minute în Dinamo - FCSB 0-1
  • 45 de minute în FCSB - Academica Clinceni 0-1
  • 11 minute în FCSB - Chindia 1-0
  • 6 minute în FC Botoșani - FCSB 0-2
  • 55 de minute în FCSB - Gaz Metan 1-0

VIDEO Florin Manea nu l-a vrut pe Octavian Popescu, preferatul lui Gigi Becali: „Superficial”

Citește și alte știri despre FCSB:

Strategia lui Becali dă roade! La ce capitol va domina FCSB în sezonul viitor

NEWS ALERT FCSB are atacant! Gigi Becali: „A semnat” » Detaliile contractului

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
paolo11
paolo11  •  23 Iunie 2021, 12:24
Postat de kuba. pe 23 Iunie 2021, 11:25

Așa cum ai fost și tu Pandurule la fcsb sau Ilie dumitrescu?! Măcar voi doi Știați ca fcsb nu este Steaua pe când amărâții ăștia de străini sunt pacăliți de impresari ca vin chipurile la Steaua! Ma Pandispane străinii au măcar o scuza…. Pe când tu?!

Lamentabil…

chronic
chronic  •  23 Iunie 2021, 11:51

Respect Jiji, da-i afara pe toti care nu joaca nimic.

carol_k
carol_k  •  23 Iunie 2021, 11:42

La fel va fi si cu Vucur ori "Cobra", luati pe criteriul "sunt liberi de contract".

Vezi toate comentariile (7)
Comentează