FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Jucătorul mazilit de Becali spune tot ce se întâmplă la FCSB: „Colegii m-au întrebat dacă știu unde am venit! El decide tot prin telefon. Are un om pe bancă” » Avertisment pentru Vucur

Articol de GSP - Publicat marti, 22 iunie 2021 13:24 / Actualizat marti, 22 iunie 2021 15:01

După  polonezul Lukasz Gikiewicz, atacantul care a câștigat procesul la TAS contra FCSB, și croatul Ante Vukusic dă detalii incredibile legate de perioada petrecută la echipa roș-albastră.

Adus în iarnă de FCSB, la insistențele lui Mihai Stoica, Vukusic (30 de ani) nu s-a impus la echipa roș-albastră, bifând doar 5 meciuri.

Vârful croat a acordat un interviu pentru presa din țara sa, în care a vorbit despre realația cu Gigi Becali și a dezvăluit prin ce a trecut la FCSB.

Ante Vukusic: „Becali decide la FCSB prin telefon”

 „A existat ceva cu Sepsi, dar am spus că mă voi gândi. Între timp m-a sunat directorul Stelei și mi-a spus că mă cunoaște de când am jucat la Hajduk și că are nevoie de un atacant. Mi-a garantat că voi juca, dar că trebuie să fiu pregătit.  Nu eram 100% din punct de vedere fizic, dar el mi-a spus că mă va aștepta. 

Am semnat contractul, iar a doua zi, la antrenament, toți colegii m-au întrebat dacă știu unde am venit. Mi-au zis «Dacă nu marchezi la primul joc, atunci ești terminat imediat». Am crezut că glumesc, dar s-a dovedit că aveau dreptate.

Am jucat în primul meci după o săptămână, cu Dinamo. La final, reporterul m-a întrebat dacă mă aștept ca Becali să mă scoată din echipă pentru că nu am marcat. A fost ciudat, dar s-a dovedit că avea dreptate.

Jucătorul mazilit de Becali spune tot ce se întâmplă la FCSB: „Colegii m-au întrebat dacă știu unde am venit! El decide tot prin telefon. Are un om pe bancă” » Avertisment pentru Vucur
Ante Vukusic

Becali îi ierta doar pe cei tineri pentru că credea că poate lua bani ei. Nu puteam crede că un om poate decide prin telefon cine intră pe teren. Am jucat cu CFR Cluj în Supercupă, iar la pauză a decis să scoată cinci jucători ca să bage cinci tineri. O face prin telefon, are un om pe bancă. 

Becali aduce jucători tineri pentru că așa crede că va avea rezultate, dar CFR a câștigat titlul pentru că au un antrenor potrivit. Până la urmă, Becali a zis că-l interesează doar banii și profitul.

Nu am vorbit niciodată cu el. Am înțeles că nu vorbește engleză. L-am întrebat pe antrenor și mi-a zis «Știi cum funcționează, trebuie să asculți ce zice patronul». Mi-au spus că e mai bine să tac din gură și să nu mă cert cu el. Niciun antrenor serios nu vrea să meargă acolo din cauza lui.  

Am vorbit cu Debeljuh, un atacant croat care joacă la CFR Cluj. Mi-a zis că a fost sunat de Steaua, dar nu a vrut să se ducă acolo pentru că știe ce se întâmplă.”, a spus Vukusic pentru croați.

Avertisment pentru Vucur

Vukusic a vorbit și despre Stipe Vucur, fundașul croat adus de FCSB și i-a dat acestuia un sfat.

„Becali a spus că vrea să aducă doi fundași pentru a nu mai primi goluri cu capul. Doamne, ferește ca un jucător să marcheze un gol de lângă Stipe. O să fie dat afară imediat”, a mai spus Vukusi

Ante Vukusic la FCSB

  • 13 minute în Dinamo - FCSB 0-1
  • 45 de minute în FCSB - Academica Clinceni 0-1
  • 11 minute în FCSB - Chindia 1-0
  • 6 minute în FC Botoșani - FCSB 0-2
  • 55 de minute în FCSB - Gaz Metan 1-0

VIDEO Octavian Popescu l-a dezamăgit pe Florin Manea: „Mi s-a părut superficial”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

FCSB, într-o situație în care nu s-a mai aflat de multă vreme: lot aproape complet, un singur post deficitar!

EXCLUSIV Șumudică, totul despre negocierile cu Becali: „Aveam o strângere de inimă. Acum vreau să bat FCSB și Rapid!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (32)
vasglo
vasglo  •  23 Iunie 2021, 08:06
Postat de 3116 pe 22 Iunie 2021, 18:08

Respect Vukusic! Bine faci ca spui pesei ce se intampla la harababura lui Becali. O singura mentiune: ai semnat cu Fotbal Club FCSB si nu cu Steaua Bucuresti, echipa care tocmai a promovat in Liga a 2-a. Respect Vukusic! You do well to tell the carer what happens at Becali's team. One mention: you signed with Fotbal Club FCSB and not with Steaua Bucuresti, a team that just promoted in Romanian's 2nd League.

Croatul zice bine! El a semnat cu ADEVARATA STEAUA, adica echipa care joaca din 1947 si pana azi NUMAI in Liga 1, si nu cu o clona aparuta in Liga a 4-a, creatia talpanista din curtea UM 02301! -:)

vasglo
vasglo  •  23 Iunie 2021, 07:59
Postat de 3116 pe 22 Iunie 2021, 18:10

Steaua si FC FCSB sunt 2 cluburi diferite, cluburi dusman care se judeca prin tribunale, prostule!

Da, dar numai unul dintre aceste cluburi reprezinta adevarata Steaua, adica echipa care joaca neintrerupt, din 1947 si pana azi, in Liga 1. Stii care este acest club? Element ajutator: celalalt club reprezinta o clona aparuta in 2017 in Liga a 4-a! -:) -:)

fairplayromania
fairplayromania  •  22 Iunie 2021, 20:58

Nea Gigi e stăpinul echipei ! Aşa vrea muşchii lui, e banii lui. Care-i problema voastră? Voi aţi face altfel ? Vă e ciudă pe un bişniţar ca a ajuns bogat si face misto de voi ? Faceţi si voi le fel dacă sunteţi şmecheri...

Vezi toate comentariile (32)
Comentează