FOTBAL  »  Superliga  »  CORESPONDENȚĂ DIN MARBELLA

FCSB - BASEL 0-1 // VIDEO + FOTO Și-au instalat bucătaria pe teren! Secvențe inedite la finalul amicalului formației lui Bogdan Vintilă

Articol de , - Publicat joi, 16 ianuarie 2020 17:28

FCSB a pierdut primul meci amical al anului, scor 0-1, în fața celor de la FC Basel. Elvețienii s-au hrănit chiar pe marginea terenului, la un bufet amenajat ad-hoc.

Nu doar că au deplasat o întreagă „armată” la amicalul cu FCSB, dar cei de la FC Basel au luat cu ei și bucătarii, care au pregătit mâncarea după meci. 

Au mutat bucătăria pe teren

Imediat după ultimul fluier al arbitrului, jucătorii au fugit către vestiare, iar în drumul spre autocar s-au oprit la un bufet organizat exact la ieșirea din tunel, spre teren. 

+1 FOTO

Fotbaliștii au avut pregătite porții de mâncare și fructe. „Plecăm direct la aeroport după meci. Pentru noi a fost ultimul amical de aici”, s-au justificat oficialii clubului elvețian.

PROGRAMUL AMICALELOR FCSB

  • 18 ianuarie, ora 16:00: FCSB - Karlsruher SC 
  • 20 ianuarie, ora 17:00: FCSB - FC Lokomotiv Moscova 
  • 22 ianuarie, ora 17:00:  FCSB - Jeonbuk Hyundai FC

Vezi și:

FCSB - BASEL 0-1 // Trei calde, două reci » Cum a arătat FCSB la primul amical al iernii

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
cornelconasu
cornelconasu  •  16 Ianuarie 2020, 18:15

De fapt era praznic de 40 zile ! Tudor a pus la cale totul după ce i-a murit televizorul din portbagaj !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează