FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB revine în București după 4 deplasări » Câte bilete s-au vândut până acum pentru meciul cu U Cluj

FCSB, la meciul cu Nordsjaelland
FCSB, la meciul cu Nordsjaelland

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 septembrie 2023 10:31 / Actualizat sambata, 30 septembrie 2023 11:05

FCSB se întoarce în capitală, după patru meciuri disputate în deplasare, pe ruta Ovidiu - Sibiu - Sfântu Gheorghe - Oradea. Chiar dacă roș-albaștrii sunt pe primul loc în Superligă, fanii nu se înghesuie să vină la stadion la meciul cu Universitatea Cluj.

  • FCSB - Universitatea Cluj este luni, 2 octombrie, de la 21:00. Partida este în direct pe DigiSport 1, OrangeSport 1, PrimaSport 1 și LIVE TEXT pe Gsp.ro 
Ovidiu Burcă, direct după înfrângerea de la Galați: „Timpul meu e pe terminate. Dacă eu sunt problema, ne așezăm și discutăm”
OȚELUL - DINAMO 1-0
Ovidiu Burcă, direct după înfrângerea de la Galați: „Timpul meu e pe terminate. Dacă eu sunt problema, ne așezăm și discutăm”

Roș-albaștrii revin pe Arena Națională la meciul cu Universitatea Cluj. Echipa finanțată de Gigi Becali nu a mai evoluat pe cel mai mare stadion al țării de la meciul cu Poli Iași, scor 2-1, jucat pe 20 august. De atunci, bucureștenii au jucat 6 meciuri, din care unul singur pe teren propriu, derby-ul cu Universitatea Craiova, scor 3-0, disputat pe Stadionul Steaua.

5.500 de bilete vândute la FCSB - Universitatea Cluj

Până sâmbătă dimineață, roș-albaștrii au vândut puțin peste 5.500 de tichete. Numărul nu este unul impresionant, dar partida este programată luni, la o oră târzie. 

Cu toate acestea, este de așteptat ca FCSB să aducă la stadion cel puțin 10.000 de spectatori, ținând cont că mai sunt două zile până la ziua meciului, iar casele de bilete de la Arena Națională vor fi deschise duminică.

Comunicat FCSB

„Programul caselor de bilete va fi următorul: DUMINICĂ - 11:00 - 19:00 (Bulevardul Basarabia) LUNI - 11:00 - 21:00 (Bulevardul Basarabia, Str. Maior Ion Coravu) 

De asemenea, facem următoarele precizări cu privire la accesul copiilor și persoanelor cu dizabilități pe Arena Națională: 1. Copiii cu vârsta de până în 7 ani beneficiază de acces gratuit pe stadion, cu condiția să fie însoțiți de un adult. În situația în care un adult este însoțit de doi copii cu vârsta de până la 7 ani, acesta trebuie să achiziționeze un al doilea bilet. 

2. Persoanele cu dizabilități sau însoțitorii acestora pot ridica biletele speciale de la casele de bilete ale stadionului. Pentru a primi biletele, acestea trebuie să prezinte copii după C.I. a persoanei cu dizabilități și actul doveditor al dizabilității respective, precum și copie după C.I. a însoțitorului. Atenție! Persoanele cu dizabilități sunt obligate să prezinte certificatul de dizabilitate inclusiv la accesul în incinta stadionului. Vă așteptăm alături de noi!”, a apărut pe site-ul oficial al vicecampioanei.

  • Articol de Alexandru Tomuțiu

Citește și:

Denis Alibec a marcat de la 30 de metri în eșecul usturător administrat de echipa fostului star al lui PSG

Cristi Chivu l-a sunat pe Dragoș Iancu: „Mi-a zis să nu stau și să îmi plâng de milă”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
oscarduarte
oscarduarte  •  30 Septembrie 2023, 12:26
Postat de steaua1986. pe 30 Septembrie 2023, 11:58

Gretoasa stire, de nedeschis.

Și de ce ai ești aici ? Gelos puțin? Ia cu lămâie sa iti treacă greata, poate mai pui și mana pe o carte, mai sunt și alte cuvine în dicționar în afara de " gretos" și " gigist" .

steaua1986.
steaua1986.  •  30 Septembrie 2023, 11:58

Gretoasa stire, de nedeschis.

Chris.Dumi
Chris.Dumi  •  30 Septembrie 2023, 11:31

Domnilor de la Gsp! Spuneti-mi si mie ***, ***? Nu am vazut sa faceti la alte echipe acest lucru de a mobiliza suporterii la meci. Voi stiti cate bilete s-au vandut ? Nu de alta dar ei se bat cu caramida in piept cu cati suporteri vin la meciurile lor.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează