FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - MILSAMI ORHEI

FCSB // VIDEO Bogdan Andone pune presiune pe Gigi Becali: „Am nevoie de 3-4 jucători în cel mai scurt timp” + Florin Ștefan și Bradley de Nooijer, două dintre ținte

Bogdan Andone îi cere lui Gigi Becali transferuri // foto: Gazeta Sporturilor
Bogdan Andone îi cere lui Gigi Becali transferuri // foto: Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat miercuri, 10 iulie 2019 10:15

Bogdan Andone, tehnicianul celor de la FCSB, a vorbit în cadrul conferinței de presă de azi despre nevoia ca Gigi Becali să transfere cât mai repede 3-4 jucători, antrenorul recunoscând că roș-albaștrii sunt descoperiți pe unele posturi. 

„Mai avem nevoie de jucători, atât numeric cât și valoric. Avem nevoie de un fundaș stânga și sper și-mi doresc ca în cel mai scurt timp să luăm fotbaliștii de care avem nevoie. Aș mai avea nevoie de 3-4 jucători, dar nu depinde de mine. Din discuțiile avute cu patronul, mi-a spus că va face tot posibilul pentru a-i aduce.

Florin Ștefan (n.a - fundașul lui Sepsi) e o opțiune pentru postul de fundaș stânga, la fel și Bradley de Nooijer(n.a - fundașul Viitorului). Sunt jucători buni, jucători cu profil ofensiv pe benzi. Indiferent care dintre ei va fi, important e să vină cât mai repede”, a spus Bogdan Andone astăzi.

 

 

„Lui Hora îi e greu să joace din 3 în 3 zile”

Tehnicianul FCSB-ului a vorbit apoi și despre celelalte posturi deficitare de la echipa sa și crede că Ioan Hora are urgentă nevoie de o dublură, având în vedere că Harlem Gnohere este în continuare accidentat. 

„Mai avem nevoie de încă un atacant, îl avem doar pe Hora, căruia îi e greu să joace din 3 în 3 zile. Avem nevoie de minimum un inter, dacă nu de doi. Mi-aș dori ca transferurile să vină în cel mai scurt timp, va fi imposibil să jucăm până în septembrie cu acești jucători”,a adăugat antrenorul vicecampioanei. 

Vezi și: Atenție, Bogdan Andone: El e c e cel mai periculos jucător din lotul lui Milsami

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (25)
ray51
ray51  •  11 Iulie 2019, 09:02

De ce mi se pare ca zilele lui Bogdan (ca antrenor la FCSB) sunt ...numarabile la un orizont de timp de 2-3 luni???

kordell
kordell  •  10 Iulie 2019, 18:47

Buna gluma cu pusul presiunii pe Gigi !!!

costacurta
costacurta  •  10 Iulie 2019, 17:59

Inceputul sfarsitului pentru fcsb, e dat demult, daca pana acum au fost abonati la locul 2, de caum nici ala nu va mai fi disponibil.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează