INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - MILSAMI ORHEI

FCSB - MILSAMI ORHEI // Atenție, Bogdan Andone: Alexandru Antoniuc e cel mai periculos jucător din lotul lui Milsami

Alexandru Antoniuc, în roșu, în timpul unui meci Suedia - Republica Moldova // foto: Guliver/Getty Images
Alexandru Antoniuc, în roșu, în timpul unui meci Suedia - Republica Moldova // foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 iulie 2019 10:05

Milsami, adversara FCSB-ului din turul I al Europa League, nu are mulți jucători cu cote interesante. Vedeta e Alexandru Antoniuc, 30 de ani, un mijlocaș lateral cu 44 de selecții în naționala Moldovei, pentru care a marcat trei goluri.

  • FCSB  - Milsami Orhei se joacă joi, de la ora 21:30, liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe Pro TV.

În cel mai bun moment al carierei, Antoniuc a evoluat pentru Rubin Kazan, unde a petrecut trei sezoane și a bifat numai trei prezențe în campionatul din Rusia.

Antoniuc, cotat la 400.000 de euro pe Transfermarkt, are 15 meciuri și 5 goluri în actuala ediție a campionatului din Moldova.

Antoniuc a jucat de-a lungul carierei pentru Zimbru Chișinău, Rubin Kazan, FC KAMAZ Naberejnîe Celni, Veris și Milsami Orhei.

Vezi și: FCSB - MILSAMI ORHEI // Neplătiți de trei luni, patron fugit cu miliardele: „A amanetat și stâlpii de pe marginea străzilor”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
raikkonen79
raikkonen79  •  10 Iulie 2019, 17:44
Postat de aius pe 10 Iulie 2019, 16:04

Parca mai joaca cineva din Romania,dar nu vad decat fcsb! Sunteti jalnici!

Mai joaca PSD, cu cea mai prolifica filiala, Oltenia. Dupa infrangerea recenta de la Euro ( parlamentare ), e mobilizare generala de la dabuleni pana la bumbesti-jiu. S-a urgentat transferul de personalitate de la mort catre nou nascut ( renascut - pt natarai ). Numele nu mai e o problema ....cu o simpla cerere la frf, s-a rezolvat. Gloata e multumita, a asimilat mizeria si e pregatita sa-si rasplateasca binefacatorii prin supunere vesnica.

andrei.f
andrei.f  •  10 Iulie 2019, 16:59

Noi suntem foarte atenti dar, nu vedem nicio problema pt fcsb. Steaua nu are nevoie de arbitri !

poli_4_ever
poli_4_ever  •  10 Iulie 2019, 16:54

Acum e momentul ca toata Romania sa-i sustina pe fratii nostri de peste Prut impotriva clonei sinistre fc gazde popesti leordeni

Vezi toate comentariile (6)
Comentează