FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

„Refuz să cred!” » Decizia lui Gigi Becali l-a șocat: „A făcut rău echipei!”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de - Publicat luni, 19 februarie 2024 10:45 / Actualizat luni, 19 februarie 2024 12:23

Impresarul Bogdan Apostu nu înțelege cum Gigi Becali a acceptat doar 120.000 de euro în schimbul lui Andrea Compagno (27 de ani), atacant pentru care plătise 1,5 milioane de euro.

În vara lui 2022, Gigi Becali l-a cumpărat pe Andrea Compagno de la FCU Craiova cu 1,5 milioane de euro. Atacantul italian a înscris 20 de goluri în 55 de apariții pentru FCSB, apoi a fost mazilit de Gigi Becali.

„A făcut GESTUL SECOLULUI!” » Olimpiu Moruțan e omul momentului în Turcia, după meciul cu Galatasaray
TURCIA
„A făcut GESTUL SECOLULUI!” » Olimpiu Moruțan e omul momentului în Turcia, după meciul cu Galatasaray

În prima fază, patronul FCSB solicita două milioane de euro pentru nouarul italian. Treptat, a scăzut pretențiile la 300.000 de euro, dar în cele din urmă l-a vândut în China, la Tianjin Jinmen Tiger, pentru numai 120.000 de euro, o sumă de aproape 13 ori mai mică decât cea plătită pentru Compagno.

Impresarul Bogdan Apostu s-a declarat frapat de „afacerea” făcută de Gigi Becali.

Bogdan Apostu, despre vânzarea lui Andrea Compagno: „Nu înțeleg cum e posibil! A făcut rău echipei”

„Nici acum nu pot să înțeleg cum e posibil să fie lăsat să plece pe 120.000 de euro un jucător precum Compagno!

Cred că a făcut rău echipei, ar trebui să existe mereu concurență. Dacă vrei să fii o echipă puternică, e nevoie de concurență. Cât a dat pe el? Un milion și jumătate și l-a lăsat să plece după un an și jumătate și 20 de goluri marcate. Dacă îmi explică cineva logica asta...

Dacă nu marca niciun gol, înțelegeam. Eu refuz să cred că nu a existat vreo echipă care să nu plătească măcar 500.000 de euro. În afară de domnul Gigi Becali, nu cred că există alt patron în fotbalul românesc pe care să nu îl intereseze 400.000 de euro”, a comentat Apostu, citat de digisport.ro.

Odată cu vânzarea lui Andrea Compagno, FCSB a rămas fără număr 9 clasic. Roș-albaștrii au doar 5 soluții pentru cele 3 posturi din atac, toate extreme la meserie: Florinel Coman, Octavian Popescu, Alexandru Băluță, David Miculescu și Luis Phelipe.

Alternativ, ca vârf au fost folosiți Alexandru Băluță, Miculescu și Luis Phelipe.

Tot despre FCSB: 

Pronosticul dat de legenda clubului la U Cluj - FCSB + o amintire din „Epoca de Aur”
U CLUJ - FCSB
Pronosticul dat de legenda clubului la U Cluj - FCSB + o amintire din „Epoca de Aur”
Noi vești proaste pentru FCSB » Încă un jucător important e indisponibil
FCSB
Noi vești proaste pentru FCSB » Încă un jucător important e indisponibil

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (37)
iar_locul_doi
iar_locul_doi  •  20 Februarie 2024, 15:21
Postat de mehigh_ms pe 20 Februarie 2024, 03:44

explica si tu ce inseamna "analabet "..

Mai pune un f si intelegi !! Si tu esti fcsbist ?? Am scris de pe tel la repezeala ....eu nu sunt jurnalist subacoperire sau profesor in rezerva ...mi se ****&*** de voi !!

mehigh_ms
mehigh_ms  •  20 Februarie 2024, 03:44
Postat de iar_locul_doi pe 19 Februarie 2024, 15:14

mai bine agramat decat umflat :))))))))))))))))))))))))))) dar tu esti si analabet si umflat si prost :)))))))))))))))))))))))))))) si fcsbist :))))))))))))))))))))))))))))))))))))) bah cu ce ai gresit in viata asta ???

explica si tu ce inseamna "analabet "..

_Adrian_1
_Adrian_1  •  19 Februarie 2024, 19:05
Postat de Dobermannul pe 19 Februarie 2024, 14:32

Si cine o fi cu bani din economia reala in Romania. In '89 a fost nevoie urgenta de privati ca am devenit economie de piata peste noapte. Astia toti care ii vedem, miliardarii de carton sunt proprietari pe ce n-au facut ei ci pe ce li s-a repartizat in administrare. Un fel de mandatari atata timp cat sunt utili si fideli.

Sucu pune pe masa 10 milioane la orice ora. Tiriac cred ca pune suta de milioane. Si tot asa. Ciobanul are proprietati a caror valoare variaza foarte spectaculos in functie de interesul de moment. "Palatul" de pilda ar putea valora 10-12 milioane (ciobanul a incercat sa-i fraiereasca pe unii sustinand ca ar fi avut oferta de 20 de milioane de la ambasada Qatarului) dar daca ar avea nevoie MAINE sa-l vanda n-ar putea lua nici 3 milioane.(sa ne intelegem, vorbim de o situatie in care Becali ar zice azi la 8 dimineata "il dau cu 3 milioane daca imi dai banii pana la 7 seara") In 2-3 zile s-ar gasi cu siguranta vreunul care sa poata pune pe masa vreo 7, dar pana se face expertiza tehnica, pana adulmeca avocatii actele mai dureaza. NU e tot una cu a scoate banii din cont...

Vezi toate comentariile (37)
Comentează