FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Încă o variantă pentru Bogdan Planic » Fenerbahce a reînnoit oferta din toamnă

Bogdan Planic ar putea ajunge în Turcia, la Fenerbahce. Sursă foto: GSP
Bogdan Planic ar putea ajunge în Turcia, la Fenerbahce. Sursă foto: GSP

Articol de - Publicat joi, 16 aprilie 2020 16:52

FCSB. Cotidianul turcesc Fanatik anunță interesul lui Fenerbahce pentru Bogdan Planic, fundașul al cărui acord cu Gigi Becali expiră pe 30 iunie.

Bogdan Planic continuă să atragă atenția și are șanse să prindă un transfer "afară", mai ales că patronul Gigi Becali ar vrea să ia niște bani pe el și să nu-l piardă gratis. 

Dincolo de varianta care ar exista din Rusia, despre care Gazeta v-a informat - 1,8 milioane de euro pe an salariu pentru jucător plus un comision un milion de euro pentru agent -, a mai apărut o ofertă din Turcia. 

Ziarul din Turcia Fanatik a scris astăzi despre interesul reînnoit de Fenerbahçe, care l-a vrut pe fundașul de 28 de ani și în mercato din ianuarie. Turcii mai notează că pe Planici l-ar mai curta Frankfurt și FK Ural. 

FCSB. Încă o variantă pentru Bogdan Planic » Fenerbahce a reînnoit oferta din toamnă

Bogdan Planic n-a acceptat tăierea salariului

Planic a fost adus în 2017 de la Vojvodina, iar Gigi Becali, proprietarul lui FCSB, a achitat 300.000 de euro ca să-l transfere pe stoperul ce-a adunat 91 de meciuri în tricoul roș-albaștrilor. 

Fundașul n-a fost de acord cu decizia micșorării salariului la FCSB din cauza crizei provocate de pandemie, de aceea Becali l-a trecut în șomaj tehnic. 

Totuși, după ce România iese din starea de urgență, Becali va fi nevoit să-i achite salariul din acte, adică 15.000 de euro pe lună.

VIDEO. Gigi Becali a primit oferta pentru Bogdan Planic: „Atât am cerut pe el”

Citește și alte știri despre FCSB:

EXCLUSIV Am aflat sumele cerute de Bogdan Planic în Rusia: salariu uriaș! De ce se amână finalizarea afacerii

STEAUA. EXCLUSIV Tudorel Stoica: „Sunt suficienți 3 ani pierduți în Liga a 4-a. Dacă nici anul ăsta, când?” + „FCSB nu mă interesează”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
1250984458283448
Catalin Amariei  •  17 Aprilie 2020, 08:53

Gnohere si Planici pleaca gratis. Punct

remarque
remarque  •  16 Aprilie 2020, 22:55

Unul dintre putinii fotbalisti de la FCSB. Nu cred ca vor gasi un inlocuitor care sa se apropie de valoarea si caracterul de lider a lui Planic. Daca nu era sarbul, nici locul 2 nu l-ar fi prins in ultimii ani.

romeverest
romeverest  •  16 Aprilie 2020, 20:44

Baiat destept !! In vara pleaca gratis si isi negociaza singur salariu care va fi mare intrucat vine liber de contract. Inca o teapa luata de Becali care niciodata mu a stiit sa-si respecte jucatorii care au facut ceva pentru clubul lui !!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează