LIGA 4  ·  STEAUA

STEAUA. EXCLUSIV Tudorel Stoica: „Sunt suficienți 3 ani pierduți în Liga a 4-a. Dacă nici anul ăsta, când?” + „FCSB nu mă interesează”

Tudorel Stoica +14 FOTO
Tudorel Stoica

Articol de — Joi, 16 Aprilie, 11:51

Tudorel Stoica, 65 de ani, fostul mare jucător al Stelei, a vorbit cu GSP timp de câteva momente, în scurtul timp pe care îl poate petrece afară, pentru a-și rezolva problemele de zi cu zi și a face cumpărături. 

Fostul mare fotbalist al Stelei speră să depășim curând perioada dificilă cauzată de Coronavirus. Până atunci așteaptă finalizarea lucrărilor la noul stadion, pe care speră ca Steaua să joace de la anul în Liga a 3-a. 

"Mă duc la piață, mă grăbesc. Am fost la vulcanizare, am terminat repede și acum să mai iau câte ceva. Ce să fac, dacă am voie doar între 11 și 13. Respectăm ce ni s-a spus, nu vreau să mă trezesc cu vreo amendă. Ne chinuim, ce să facem. Nu avem de ales. Sperăm să trecem sănătoși peste momentele astea. Cât vor mai ține, nu știe nimeni. 

Nici la TV nu mă mai uit, că mi se pare că totul e prea alert, nu vreau să mă panichez fără rost. Să ne ajute Dumnezeu să trecem peste momentele astea, asta e cel mai important", a zis Tudorel Stoica pentru GSP.RO. 

STEAUA. Tudorel Stoica: „Sunt suficienți 3 ani pierduți în Liga 4”

...Tudorel Stoica, despre noul stadion: "Nu l-am văzut prea mult, nu am Whatsapp și nu prea urmăresc eu. Doar de acum câteva luni. E un lucru nou, deci e frumos. Ultima dată când l-am văzut mi-a plăcut. Sperăm să fie de folos. 

Sperăm ca anul ăsta să și promoveze echipa, sunt suficienți 3 ani pierduți în Liga a 4-a. Dacă nici anul ăsta, când? Se face și stadionul, e bine. De FCSB nu mă interesează, nici discuțiile despre ei. Eu vorbesc despre Steaua".

+15 FOTO

Citește și alte știri de actualitate:Câștigătoarea Survivor a divorțat. Crunt ce i-a făcut fostul soț! Imagini greu de privit pentru Elena Ionescu

Libertatea

Comentarii (6)

Marius Cezar  •  17 Aprilie 2020, 00:28

vorbeste Capitanul, oilor, stati drepti, nu strambi ca in fata ciobanului

Zi Bobby  •  16 Aprilie 2020, 16:40

Acest Stoica a fost si a ramas un caracter zero.El nici n-a jucat finala de la Sevilla si voia ca DOAR el sa iasa pe usa avionului cu cupa in brate.Pe buna dreptate ,Duckadam s-a revoltat.Atunci,acest Stoica a acceptat ca el si Duckadam sa iasa din avion cu cupa,desi capitan fusese Iovan.Nimeni nu l-a putut suferi ,nici pe el nici pe rasfatul printisor (fiul lui Stoica).Nici macar Lucescu ,cind era antrenorul nationalei il chema ft rar si doar de gura presei.E de ajuns sa deschida gura si se vede incultura ,prostia si trufia.Becali nu l-a vrut niciodata in preajma lui,de aici rautatea lui,vis a vis de echipa lui Gigi.Daca Gigi il lua la echipa,Tudorica Stoica ar fi spus ca FCSB= Steaua ! un (ne)om fara pic de caracter ,asta a fost si a ramas Stoica...

Laurentiu Evc  •  16 Aprilie 2020, 15:34

Proiectul asta facut cu presiunea gibonilor cu tricouri negre, nemultumiti ca nu i-a platit Becali , a costat statul o caruta de bani. Dupa toate astea, vor sa fie si stadionul din Ghencea exclusiv al lor. E de-un penibil extrem si revoltator pentru buzunarul meu de contribuabil.

Vezi toate comentariile (6 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:30 Fotbal, Bundesliga

Koln - Leipzig

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1