FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Bogdan Vintilă, chemat la Poliția Capitalei după antrenamentul ținut de roș-albaștri în plină pandemie » Ce a decis Poliția

Bogdan Argeș Vintilă a fost chemat la Poliția Capitalei pentru a oferi declarații +21   FOTO
Bogdan Argeș Vintilă a fost chemat la Poliția Capitalei pentru a oferi declarații

Articol de GSP - Publicat marti, 28 aprilie 2020 18:03

Gigi Becali (61 de ani), finanțatorul FCSB, a dezvăluit că antrenorul Bogdan Argeș Vintilă (48) a fost chemat la Poliția Municipiului București, după antrenamentul susținut ieri de gruparea roș-albastră.

Ieri, FCSB a organizat primul antrenament în efectiv aproape complet. Singurii absenți au fost cei 6 jucători băgați în șomaj tehnic de către Gigi Becali: Bălgrădean, Stan, Gnohere, Popa, Momcilovici și Planici.

Ca urmare a imaginilor apărute de la ședința de antrenament, antrenorul echipei, Bogdan Argeș Vintilă, a ajuns la Poliție, pentru a oferi declarații.

„Acum să vedem, că Bogdan Vintilă a fost chemat la Poliția Capitalei. Dacă respectăm ordonanța, ce ai cu mine? Ce mai vrei? Vrei să stau în casă? Păi, în casă stau 4-5, iar la antrenament erau doar 3”, a dezvăluit inițial Gigi Becali la Fotbal Club, pe Digi Sport.

La scurt timp, Gigi Becali a intrat din nou în direct și a declarat că Poliția a decis că antrenamentul a fost realizat în condițiile optime: „Poliția a văzut filmul. Au zis «Da, domnule, am văzut. E distanțare socială». Polițistul are inteligență, a văzut că s-a respectat distanțarea socială”, a spus finanțatorul FCSB.

Gigi Becali insistă: FCSB a făcut totul ca la carte!

Gigi Becali este deranjat de faptul că antrenamentul ținut de FCSB le-a cauzat roș-albaștrilor probleme, în condițiile în care acesta s-ar fi desfășurat ținând cont de toate reglementările impuse de autorități:

„Jucătorii fac antrenamente o zi la bază, o zi acasă, online. Le-am zis că dacă respectă toate reglementările, să facă ce vor. Să nu cumva să fie mai mult decât 3, le-am zis. Așa cum știu eu că este ordonanța. Au fost câte 3, au venit de acasă echipați direct cu costumele lor, s-au antrenat, au plecat. Nici duș, nici masă, direct acasă la ei. Am respectat ordonanțele”.

„Să vedem acum ce zice Poliția. Nu mai e nimic cu logică în țara asta. Legea e lege. În România am respectat legea și tot pușcărie am primit”, a concluzionat Becali.

GALERIE FOTO. Imagini noi de la stadioanele Arcul de Triumf, Giulești și Ghencea

FOTO: Compania Națională de Investiții
FOTO: Compania Națională de Investiții
FOTO: Compania Națională de Investiții
FOTO: Compania Națională de Investiții
+17 FOTO

Citește mai multe știri despre FCSB:

EXCLUSIV Culisele conflictului Becali - Gnohere » Prețul supărării: 70.000 €

Gigi Becali, după ce fanii FCSB au dat bani pentru a o salva pe Dinamo: „Nu! Îmi face rău!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
liviuemil
liviuemil  •  29 Aprilie 2020, 01:09
Postat de jackryan pe 28 Aprilie 2020, 19:11

Bahhhh Banciu a luat amenda 10 000 de roni ca venea de la munca !! ...cat sa mai suportam magariile lui gigi becali ??????

Si o sa o plătească tot in "roni" adică nimic, pentru ca "ron" nu exista. Tare isteț mai ești !!!

2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  28 Aprilie 2020, 23:21

De ce n-ai zis ca i-ai convocat pentru stropirea cu aghiasma si impartasanie! Eu sa te invat?

116538290032900
Alice Popa  •  28 Aprilie 2020, 20:11

La adunare stateau jucatorii gramada, ca oile in jurul ciobanului. Doar doi aveau masca.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează