LIGA 1  ·  FCSB

FCSB // Bogdan Vintilă, lăudat după meciul cu Clinceni: „A fost foarte abil. A știut să blocheze criticile patronului!” + marea problemă din jocul echipei

Marti, 11 Februarie, 22:13

Gabi Balint, fostul star al Stelei, a spus că Bogdan Vintilă, antrenorul de la FCSB, a fost foarte abil când a spus că echipa lui poate câștiga titlul cu punctul din jocul cu Academica Clinceni.

„Jucătorii și-au dat seama de randamentul prost pe care l-au avut și s-au criticat singuri. Au zis «Decât să mă certe alții, mai bine mă cert eu. Mai bine zic eu că am fost slab». Vintilă a luat ceva negativ și a făcut un lucru pozitiv. Din două puncte pierdute a făcut unul câștigat. A fost foarte bine.

A știut să blocheze criticile patronului sau ale ziariștilor. S-a gândit «Decât să mă critice patronul, mai bine fac ceva pozitiv». Becali nu l-a criticat pe el. Echipa a luat un punct, poate ia campionatul cu acel punct. A fost abil și inteligent. Bine, a fost un punct luat cu Clinceni. Dacă juca cu CFR, era bun punctul. Dar cu Clinceni...”, a declarat Gabi Balint la TV Digi Sport.

Match preview Dinamo - FCSB

„La FCSB sunt probleme de joc” 

Gabi Balint a vorbit și despre problemele din jocul echipei lui Bogdan Vintilă.

 „Atacanții primesc puține mingi. Și când le primesc, mai fac un dribling și pierd mingea. La FCSB nu sunt combinații, nu sunt pase din prima. Iar fundașii nu ajung în față, să centreze. Au centrat cu Clinceni, dar au centrat aiurea, prost. E o problemă de joc. Am mai spus, e începutul sezonului iar echipele nu sunt 100% pregătite. Dar nu te așteaptă nimeni. Trebuie să te pui la punct repede pentru că dacă te bate Dinamo cazi în partea cealaltă. Vei avea probleme psihice, de încredere”, a declarat fostul jucător.

Citește și: Un bărbat din Vatra Dornei a murit după ce un jandarm l-a presat la pământ. Ce a urmat

Libertatea

Comentarii (5)

parpalache  •  12 Februarie 2020, 09:04

I-a suflat MM!Care numai cu diversiuni d-astea s-a ocupat si e"maestru"!

alexbibirica1  •  12 Februarie 2020, 07:42

unde sunt Benzar si Junior Morais ? mi-e dor de aportul adus de ei fostei Steaua, actualei FCSB.

Dinu Stefan  •  12 Februarie 2020, 03:55

chindia bate la astra,voluntariu pe sora mai mare,clinceniu pe fratii din berceni,codasele sunt spaima granzilor pe sfarsit de campionat ! unde am mai vazut asta ?! a prin 87 cand retrogradabila flacara moreni umilea vicecampioana dinamo cu 3-2 chiar in groapa ! dar,ne-am obijnuit deja cu mamalichki1 si batman razvan !

Vezi toate comentariile (5 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:00 Fotbal, Premieră

La Liga Top Gol

Digi 3
Program TV complet

Liga 1