FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Hohote de râs în sala de mese la FCSB, când nou-veniții și-au primit „botezul”: „Eu am 19 ani” / „Băăi, mincinosule!”

Articol de - Publicat sambata, 13 ianuarie 2024 10:05 / Actualizat sambata, 13 ianuarie 2024 10:38

Aflați în cantonament în Antalya, jucătorii de la FCSB s-au amuzat copios. Nou-veniții Baba Alhassan (mijlocaș central, 23 de ani) și Luis Phelipe (extremă, 23 de ani) au trecut prin „botezul” vestiarului. Dar cel mai spectaculos a fost fundașul central Siyabonga Ngezana (26 de ani).

Cei doi jucători aduși în această iarnă și prezenți în cantonament au trebuit să cânte o melodie, așa cum se întâmplă la multe dintre echipe, pentru a primi „botezul” în vestiar.

Florinel Coman, răspuns tranșant pentru Becali: „Nu mai vreau să joc atacant!”
FCSB
Florinel Coman, răspuns tranșant pentru Becali: „Nu mai vreau să joc atacant!”

VIDEO. FCSB, hohote în sala de mese: „Am 19 ani și o să vă cânt «Man Down»”

Primul care a urcat pe scena improvizată în sala de mese a fost Luis Phelipe. Adus de la Poli Iași, brazilianul a cântat o melodie din țara natală, care a fost un hit internațional: „ Michel Telo - Ai se eu te pego”. Iar jucătorii de la FCSB au simțit imediat ritmul și au început să cânte alături de Luis.

A urmat Baba Alhassan. „Salut. Eu sunt Baba și o să vă cânt o melodie din Ghana. Poate o să vă placă” a spus mijlocașul central înainte de a începe să cânte. Iar colegii săi au apreciat încercările africanului de a reproduce respectiva piesă și l-au încurajat cu aplauze.

Cel mai spectaculos a fost Siyabonga Ngezana. Sud-africanul de 26 de ani, pe care FCSB l-a adus în vară, a ținut să-și distreze și el colegii. Iar aceștia s-au amuzat copios.

„Numele meu e Siyabonga Ngezana. Am 19 ani”, a spus fundașul, spre amuzamentul tuturor. „Băăi, mincinosule!” se aude cum îi strigă unul dintre colegii care râdeau în hohote. „Voi cânta pentru voi Rihanna  - Man down” a adăugat fundașul, în amuzamentul general.

Sunt nou la echipă, dar nu mă simt așa. Am fost foarte bine primit la echipă și este o plăcere să fiu în această situație. Antrenamentele sunt bune, abia am început. Este normal să fiu obosit acum. 

Dacă nu muncesc mult nu mă va ajuta la meciuri. Am nevoie de acest tip de antrenamente. Nu ne tratează pe mine și pe Filipe ca pe niște jucători noi. 

A contat foarte mult perioada din Spania, m-a făcut să realizez cum este fotbalul. M-a ajutat foarte mult din punct de vedere mental. Când eram în Africa nu știam ce este fotbalul european, credeam că este ușor. Dar când am ajuns acolo, am înțeles că trebuie să muncesc foarte mult pentru a progresa.

 – Baba Alhassan

Citește și: 

Detaliul la care Helmut Duckadam crede că Gigi Becali greșește: „Randamentul n-ar fi cel așteptat”

Florinel Coman, răspuns tranșant pentru Becali: „Nu mai vreau să joc atacant!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează