FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC BOTOȘANI 4-1

FCSB - FC Botoșani 4-1. VIDEO FCSB, favorită la titlu fără Gigi Becali? Fostul colaborator dezvăluie care e adevărata relație cu jucătorii

FCSB a învins FC Botoșani, scor 4-1, și a urcat pe primul loc în Liga 1. În direct la GSP Live, Narcis Răducan, fostul director sportiv al celor bucureștenilor, a oferit analizat șansele la titlu ale formației patronate de Gigi Becali.
FCSB a învins FC Botoșani, scor 4-1, și a urcat pe primul loc în Liga 1. În direct la GSP Live, Narcis Răducan, fostul director sportiv al celor bucureștenilor, a oferit analizat șansele la titlu ale formației patronate de Gigi Becali.

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 noiembrie 2020 00:39 / Actualizat duminica, 08 noiembrie 2020 01:05

FCSB a învins FC Botoșani, scor 4-1, și a urcat pe primul loc în Liga 1. În direct la GSP Live, Narcis Răducan, fostul director sportiv al bucureștenilor, a oferit analizat șansele la titlu ale formației patronate de Gigi Becali. 

„Un meci bun, mă așteptam să văd goluri multe, mai ales că FC Botoșani este o echipă care iese la atac, iar FCSB e în creștere de formă. Stă foarte bine fizic. Jucătorii cei mai importanți au poftă de joc. Nu îmi pare deloc surprinzător că a fost o victorie la scor. 

Se mai întâmplă greșeli, nu văd alte semnificații în afara celor sportive (n.r. la eroarea lui Șeroni). Într-adevăr, au părut greoi cei de la Botoșani, nu și-au regăsit ritmul față de ce ne-au obișnuit. Nu știu ce vor face anul acesta. Mi se par departe de forma din sezonul trecut. Nu am văzut decât o echipă care joacă fotbal, care atacă spațiile, cei de la FCSB, și câteva lucruri bune și la Botoșani. Nu au părut organizați însă. Eu sunt convins Marius Croitoru deja își pune probleme, e normal. Dacă am văzut noi erorile, el le simte și mai bine. Astăzi au părut ușor de bătut”, a declarat Narcis Răducan la GSP Live. 

VIDEO. Narcis Răducan a analizat șansele lui FCSB la titlu

Luptă la titlu între FCSB și CS Universitatea Craiova? 

„Încă n-aș trage concluzii. Să vedem dacă se întâmplă niște lucruri, dacă pleacă sau nu Petrescu, la Craiova dacă se mai întoarce Bergodi sau cât de inspirați vor fi în alegere. La FCSB nu par multe variabile. Ei se vor bate în fiecare an la campionat. La ei sunt alte probleme. Până la lupta strânsă din play-off, ei joacă fotbal și vor ajunge cu ușurință acolo”, a comentat Narcis. 

FCSB dă randament fără Becali? 

FCSB e pe val din momentul în care Gigi Becali a renunțat la aparițiile publice. Narcis Răducan a încercat să găsească o explicație pentru forma elevilor lui Toni Petrea.

Mai degrabă simt că sunt bine pregătiți fizic și au o liniște, Nu știu de unde provine, dar îi cunosc și sunt foarte liniștiți, preocupați la joc, să alerge. Finanțatorul, în ciuda părerilor generale, se comportă foarte frumos ca jucătorii. Ei nu îl văd ca un factor de stres. Asta poate s-a întâmplat în primii ani, după s-au schimbat lucrurile. Ei nu îl văd atât de negativ. El mai degrabă transmite mesaje din exterior, dar în discuțiile private e foarte moderat, e atent să nu distrugă moralul. Ei înțeleg acest lucru
- Narcis Răducan

Narcis Răducan, despre marea problemă din play-off

FCSB este puternică, dar acest concept de interferare a patronului cu partea tehnică are avantaje și dezavantaje. Din nefericire, în ultimii ani s-au văzut dezavantajele. Nu am descoperit America. Cum în play-off e lupta detaliilor, când nu ești prezent lângă ei și nu ai toți parametrii, e normal să greșești. Mizează toate cărțile pe dorința jucătorilor de a ajunge fotbaliști. Ăsta e profilul fotbaliștilor de acolo, toți își doresc mai mult, nimeni nu se mulțumește cu atât, vor să ajungă mai sus. E normal”, a concluzionat fostul director sportiv de la FCSB. 

Citește și alte știri despre FCSB - FC Botoșani: 

FCSB - FC Botoșani 4-1. Toni Petrea nu îl vrea pe Laurențiu Reghecampf în Liga 1: „Dacă puneți așa problema, nu”

FCSB - FC BOTOȘANI 4-1. Dennis Man explică secretul din spatele succesului echipei: „Se vede și pe teren” + Ce spune despre convocarea la „națională”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
875423049539972
Raimond Anghel  •  08 Noiembrie 2020, 15:48

Dinamovisti ,alo voi va bateti pentru ultimul loc iar FCSB este pe primul loc -asta e diferenta in rest e cancan.

gilgamesh
gilgamesh  •  08 Noiembrie 2020, 11:54

FC FCSB e favorita la faliment. Nu mai au bani, nu au ce vinde si mai vin si deciziile in procesele pe care Steaua Bucuresti i le-a intentat.

sexilianul
sexilianul  •  08 Noiembrie 2020, 10:31

tunsorile au facut toti banii,CURAT COVIZI........

Vezi toate comentariile (17)
Comentează