FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC BOTOȘANI 4-1

FCSB - FC BOTOȘANI 4-1. Dennis Man explică secretul din spatele succesului echipei: „Se vede și pe teren” + Ce spune despre convocarea la „națională”

Dennis Man a marcat 2 goluri în FCSB - FC Botoșani 4-1 +49   FOTO
Dennis Man a marcat 2 goluri în FCSB - FC Botoșani 4-1

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 noiembrie 2020 23:32 / Actualizat sambata, 07 noiembrie 2020 23:56

Dennis Man (22 de ani), autorul unei „duble” în meciul câștigat de FCSB cu FC Botoșani, scor 4-1, a analizat rezultatul din această seară, care îi urcă pe „roș-albaștri” pe primul loc în Liga 1.

„Mă bucur că eu cu Tase (n.red. - și Florin Tănase a reușit o „dublă”) reușim să culegem roadele. Ne doream foarte mult să ieșim de pe teren pe locul 1. Ne bucurăm că am reușit să câștigăm. Trecem printr-o perioadă bună, avem doar motive de bucurie. Probabil că în acest sezon reușim să gestionăm situațiile mult mai bine decât anul trecut, asta se vede și pe teren

Am avut șansa să egalăm foarte repede și asta ne-a dat și ocazia să revenim în joc. Am muncit mult să ajungem pe primul loc și nu mai vrem să îl pierdem. Ăsta este obiectivul nostru. Dacă ne vom pregăti așa cum am făcut-o până acum, nu văd de ce am pierde primul loc”, a declarat Man la TV Telekom Sport.

Mă bucur foarte mult, este un moment frumos în cariera mea. Fiecare jucător își dorește să joace la națională, este o mândrie. Nu mă așteptam, credeam că voi merge să ajut băieții de la tineret. Vreau să le urez baftă, îmi pare rău că nu sunt lângă ei, dar unde sunt convocat merg să dau 100%
- Dennis Man, despre convocarea la echipa națională a României

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
+45 FOTO

Clasament Liga 1:

Citește mai multe știri din Liga 1:

VIDEO+FOTO Sergiu Buș, ratare incredibilă în FCSB - FC Botoșani » Man l-a salvat pe respingere

Florin Tănase, eurogol pe „Arena Națională”! Lui MM nu i-a venit să creadă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
parpalache
parpalache  •  08 Noiembrie 2020, 09:50

Secretul?He he he!Ce vina are el?Secretul mai tinere, il stie tot satul!Cuplul Becali-Annamaria Prodan-despre care si ziarul ADEVARUL titra de curand ca:infecteaza fotbalul romanesc!La propriu si la figurat!El?El si-a alcatuit in cativa ani- prin finantari mascate si prin santaj-o monstruoasa cooperativa!Totodata,prin intermediul lui Deaconu-Vassaras fiind... afara-la propriu si la figurat-are majoritatea arbitrilor in buzunar!Ea?Ea impresariaza majoritatea jucatorilor de la fcsb!Dar si de la alte echipe din liga 1!Iar ca sa-l multumeasca pe baskan-sa nu-i retraga jucatorii de la ea-ii momeste pe jucatorii impresariati de ea de la alte echipe-prin promisiuni de transferuri mirifice pe la arabi-sa tranteasca meciurile cu echipa baskan-ului!Asta e!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează