FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

Budescu, răspuns ironic pentru Becali: „Am făcut asta și când nu m-a lăsat” » Ce jucător din Liga 1 l-a impresionat: „E mai bun ca la TV”

Constantin Budescu // FOTO: Imago
Constantin Budescu // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 27 ianuarie 2022 21:02 / Actualizat joi, 27 ianuarie 2022 21:20

Ajuns la FC Voluntari, după ce a plecat de la FCSB, Constantin Budescu (32 de ani) a avut un răspuns ironic pentru fostul său patron, Gigi Becali.

Fotbalistul care a jucat 22 de minute pentru noua sa formație a vorbit despre starea sa fizică și despre planurile pe care le are la FC Voluntari.

Gică Hagi îi acuză pe șefii lui Sepsi: „E pe față, mi-au luat jucătorul! Îl certau pe Budescu, dar au făcut la fel!” + Cum se apără covăsnenii
FARUL
Gică Hagi îi acuză pe șefii lui Sepsi: „E pe față, mi-au luat jucătorul! Îl certau pe Budescu, dar au făcut la fel!” + Cum se apără covăsnenii

„Sunt bine. Am prins o săptămână de antrenament și mă simt bine. Fac antrenamente și încerc să-mi îmbunătățesc condiția fizică. 

Deocamdată încerc să-mi fac treaba cât de bine pot la echipă. Vreau să joc cât mai bine la echipa de club. Să ajung să joc pe la 40 de ani. Joc de plăcere, mereu am făcut-o. Eu sunt mulțumit de ce am făcut și mă bucur de fiecare zi de fotbal”, a declarat Budescu la conferința de presă.

Budescu, replică ironică pentru Gigi Becali

Întrebat dacă la noua echipă are voie să dea pase cu exteriorul, după ce Becali i-a cerut să nu mai facă asta la FCSB, Budescu a răspuns ironic: „Și unde nu m-au lăsat tot am dat. Nu e o problemă pentru mine”.

Budescu, impresionat de Tavi Popescu: „E mai bun decât se vede la televizor”

Mijlocașul l-a lăudat și pe puștiul de 19 de ani la FCSB, Octavian Popescu.

„Tavi e un jucător foarte bun. Până să-l întâlnesc la Steaua, din ce vedeam la televizor, nu mi se părea așa bun. Dar după ce l-am văzut la antrenamente și la meciuri, am zis că e mult mai bun decât ce se vede la televizor. Are execuții foarte bune”, a adăugat Budescu.

VIDEO Derby în Liga 1: totul despre Dinamo – FCSB

Citește și: 

Transfer de 650.000 de euro pe axa Liga 1 - Polonia

Hagi, prima reacție după numirea lui Edi Iordănescu » Mesaj pentru noul selecționer

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
514091889218839
Mihai Buzea  •  28 Ianuarie 2022, 13:20

Caracter ZERO!!!

1481130088847024
Constantin Vaetus  •  28 Ianuarie 2022, 07:43

Budescule! Ai grijă ce spui despre O. Popescu! Te critică Lăcătuș!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează