FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali și-a făcut calculele » Ce echipă vrea în play-off: „Îmi convine cel mai mult”

Articol de - Publicat joi, 15 februarie 2024 12:40 / Actualizat joi, 15 februarie 2024 12:59

Gigi Becali, patronul FCSB, și-a făcut calcule pentru play-off. Și spune că o vrea pe FCU Craiova între primele 6 clasate din Superligă.

Cu 5 etape rămase din sezonul regulat, FCU Craiova e pe locul 12, cu 30 de puncte. Oltenii sunt la patru puncte de locul 6 (Hermannstadt), iar Gigi Becali speră ca trupa lui Adrian Mititelu să prindă play-off-ul. Și explică de ce.

„Blestemul” atacantului » Statistica lui David Miculescu dă fiori celor de la FCSB pentru play-off
FCSB
„Blestemul” atacantului » Statistica lui David Miculescu dă fiori celor de la FCSB pentru play-off

Gigi Becali o vrea pe FCU Craiova în play-off-ul Superligii

„Mititelu mi-ar conveni mai mult decât toate. Dacă ar fi după mine, nu aș mai ține cont nici de Hermannstadt, nici de Sepsi, nici de nimeni. Cel mai mult, dacă s-ar putea, îmi convine să fie Mititelu, pentru că are ambiție și se bate cu toți la sânge. Peste toți îl vreau pe Mititelu. El e primul.

Pentru că Mititelu are orgoliu, vrea să se bată cu toți, să arate și el cutare. Îl vreau pe Mititelu! Și are și echipă. Primul și primul pe el îl vreau. Dar nu am zis de el că nu prea are șanse. 

Deci primul ar fi Mititelu, al doilea Hermannstadt și al treilea Dioszegi. Așa aș vreau eu. Adică oameni care se bat. Deși nu mai am eu nevoie în play-off. Și Sepsi îmi convine, pentru că se bate pe bune. Nu există să se dea la o parte Dioszegi. Ala e un om cuminte, Dioszegi nu face blaturi”, a spus Gigi Becali la Fanatik

Clasamentul live din Superligă

Hagi este în play-off. Îl vreau în play-off. Aș zice, ca să nu exagerez, cam 50 la sută din cât vreau să fiu eu în play-off. Îmi pare rău de Gică. Dacă respecți fotbalul și munca unui om, trebuie să-l vrei pe Hagi în play-off. Ca Hagi nu mai există nimeni în fotbalul românesc!

- Gigi Becali

Match Quiz Manchester City - Chelsea

Ești expert în Premier League? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Manchester City - Chelsea și ia-ne premiile!

VIDEO Gigi Becali nu se sperie de Rapid: „Nu o văd periculoasă. Câștigăm în Giulești și după două meciuri în play-off dăm cu artificii”

Citește și: 

Gigi Becali, supărat pe Marius Șumudică: „Nu mă mai iau după el”
FCSB
Gigi Becali, supărat pe Marius Șumudică: „Nu mă mai iau după el”
„Unii au zis Steaua, alții FCSB și s-a asimilat” » Marius Lăcătuș, deranjat că „militarii” nu sunt în topul celor mai iubite echipe
SONDAJ
„Unii au zis Steaua, alții FCSB și s-a asimilat” » Marius Lăcătuș, deranjat că „militarii” nu sunt în topul celor mai iubite echipe

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
lefter_popescu
lefter_popescu  •  15 Februarie 2024, 14:36

Gigi Valiza iar umbla ( visează) omenii și valize. Chiar și cu 11 puncte avans , lupul își schimba blana ( în cea de oaie) dar năravul ba !

brera30
brera30  •  15 Februarie 2024, 14:30

Gigi, a declarat un aranjament, deja.

VanBasten2000
VanBasten2000  •  15 Februarie 2024, 12:55

Aberatiile unui oier. Si gata inca un articol.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează