FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Ce se întâmplă cu Harlem Gnohere, după comoția suferită la ultimul meci

Articol de GSP - Publicat joi, 28 noiembrie 2019 14:55

Harlem Gnohere, 31 de ani, atacantul celor de la FCSB, nu mai are niciun fel de probleme după comoția pe care a suferit-o în meciul cu Astra, 1-3, de pe Arena Națională, și e pregătit pentru partida cu Voluntari de sâmbătă. 

  • Voluntari - FCSB se joacă sâmbătă, de la ora 20:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Look Sport, TV Digi Sport și TV Telekom Sport.

Totuși, antrenorul Bogdan Vintilă a decis să-l lase pe atacantul francez câteva zile liber. Acesta nu s-a prezentat miercuri la baza din Berceni, acolo unde restul jucătorilor se antrenează și a rămas acasă pentru odihnă.

Conform staff-ului medical al vicecampioanei, lui Gnohere i-au ieșit foarte bine toate analizele plus computerul tomograf.

Din ultimele informații, francezul va face parte din lot pentru meciul de sâmbătă, cu FC Voluntari, fiind șanse mari să fie titular. 

+24 FOTO

Match Preview Voluntari - FCSB:

Citește și: 

Bogdan Vintilă și Gigi Becali, pelerinaj la Athos în tandem!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează