FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR 1-1

FCSB - CFR 1-1 // Dezvăluiri din vestiarul "feroviarilor" » Cea mai tare explicație pentru golul primit de la Planici: "Un crampon a fost de vină" :D

Articol de GSP - Publicat luni, 30 aprilie 2018 17:54

Steliștii au egalat CFR-ul în primul minut al prelungirilor, iar Dan Petrescu a dezvăluit cum echipa sa a luat golul reușit de sârbul Planici.

 

 

Nebunia a pornit de la Pintilii, după ce a reușit o recuperare în fața lui Deac, mingea a ajuns la Teixeira, acesta a plecat în atac, i-a pasat lui Alibec, care a centrat în fața porții lui Arlauskis, acolo unde Planici a împins elegant balonul în plasă. 1-1!

30.000 de spectatori pe Arena Națională declanșează vacarmul pe stadion, Dan Petrescu aruncă de nervi o sticlă de apă spre bancă. Încă trei minute și se termină finala campionatului.

Ghetele ghinioniste

Acum, FCSB are prima șansă pentru titlu, în timp ce clujenii sunt la două puncte în spate și așteaptă pasul greșit al vicecampioanei. Dan Petrescu e primul care sosește la conferința de presă de după meci. Nu zâmbește și vine cu o explicație ciudată pentru egalul scos de FCSB în prelungirile meciului.

"În sfârşit am marcat, credeam că mi s-au făcut vrăji, dar am reuşit să marchez la cel mai important meci al sezonului. Nu s-a terminat nimic, mai avem meciuri grele, dar cred că le putem câştiga"
Bogdan Planici, fundaș FCSB

"Când să fac a treia schimbare, în acel moment a înscris Planici din poziția de atacant dreapta. La practic singurul șut pe poartă, dacă îmi aduc bine aminte, din repriza a doua. Parcă zeița Fortuna se îndreaptă anul acesta mai mult spre Steaua decât spre CFR. Pentru că eu cred că meritam mult mai mult. Am făcut până acum un campionat fantastic. De ce n-am făcut schimbarea a treia mai repede? Păi n-am avut timp, că voiam să o fac... Lui Deac i s-a rupt un crampon! Nu am avut timp să schimbăm ghetele pentru că nu voiam să-l pierd din teren.... D-asta a și alunecat la faza cu Pintilii", a explicat Petrescu.

"Parcă este un blestem că nu reușim să ținem de rezultat în ultimele minute ale partidei. Ne afectează și psihologic. E frustrare mare, dar la fotbal trebuie să mergem înainte. E presiune mare pentru că e luptă directă la titlu"
Iuliu Mureșan, președinte CFR

"Suntem cu un picior şi cu o mână pe trofeu! Planici a marcat un gol care face cât un campionat. După golul CFR-ului ziceam că poate nu mă lasă Maica Domnului, m-am rugat la sfinţi să egalăm"
Gigi Becali, patron FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
1615275382087697
Yuri Firsov  •  01 Mai 2018, 09:03

PENIBIL (ca de obicei)D-L DAN PETRESCU!!!!!!!!!!!!!!!!

10202925648180625
Eugen Qy  •  01 Mai 2018, 05:31
Postat de laurentyu1964 pe 30 Aprilie 2018, 20:18

***

Pai de ce crezi ca a facut Petrea echipa chiar daca e actualmente in Liga a 4a ??? Lacatus si Ion Ion s-au dovedit a nu fi suficient de buni ca sa antreneze o echipa de nivel superior ! Nu si-au imaginat nicio clipa ca Rapidul, cu cativa fosti fotbalisti EXPERIMANTATI, va face fata PRESIUNII publicului, mult mai bine decat , fotbalistii tineri si neexperimentati ridicati de Ion Ion si Lacatus ! Acum vor avea si moralul scazut la urmatorul meci cu Rapidul !Hai STEAUA !

romeoql
romeoql  •  01 Mai 2018, 00:15

un mor cai cand vor caini !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează