FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR

FCSB - CFR // Bogdan Vintilă, dezvăluiri despre starea fizică a lui Gnohere: „Este pe drumul cel bun”

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 septembrie 2019 19:13

Bogdan Argeș Vintilă (47 de ani), antrenorul lui FCSB, a declarat că Harlem Gnohere (31 de ani, atacant) face eforturi pentru a se pune la punct cu pregătirea fizică.

  • FCSB - CFR Cluj se joacă duminică, de la ora 20:30. Partida va fi liveTEXT, video și foto pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Plus. 

„Harlem Gnohere este pe drumul cel bun. Nu e vorba despre trecut cântarul. Într-adevăr, este mult mai usor dacă ești aproape de greutatea optima, dar atât. În rest, poți să joci fotbal și cu kilograme în plus sau în minus. Important este să fii aproape de ideal. A muncit mult, se vede, a mai slăbit și îl urmărim în continuare", a spus Bogdan Vintilă în cadrul unei conferințe de presă.

„A slăbit 3 kilograme într-o săptămână”

„O veste bună este legată de Gnohere. A slăbit 3 kilograme într-o săptămână! Prin voință, nu prin ajutoare medicale. Mizăm foarte mult pe el în perioada următoare. L-au durut comentariile la adresa lui. Sunt convins că avem de câștigat împreună”, a declarat Narcis Răducan la TV Digi Sport. 

Gnohere, care a suferit o operație ce l-a ținut departe de teren timp de 3 luni, a jucat 5 meciuri în acest sezon și marcat un gol. 

VEZI ȘI:

FCSB, veste mare înainte de derby-ul cu CFR Cluj: Harlem Gnohere revine! „A slăbit 3 kilograme într-o săptămână”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
spritz123
spritz123  •  21 Septembrie 2019, 20:12

l-ati distrus...avea si el o sansa sa castige un ban cinstit pe final de cariera la rugby..asa...nu tu fotbal..nu rugby...ar mai fi o ultima sansa la judo sau lupte greco-romane

Vezi toate comentariile (1)
Comentează