FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ 0-2

FCSB - CFR CLUJ 0-2 // La un pas să fie demis, Dică a răbufnit la conferință: "I-am tot spus asta patronului asta, dar nu m-a înțeles!"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 decembrie 2018 22:47

Zilele lui Nicolae Dică la FCSB sunt numărate. Roș-albaștrii au pierdut cu CFR Cluj, 0-2, iar răbdarea lui Gigi Becali a ajuns la final. L-a criticat dur pe tehnician și i-a solicitat acestuia demisia în fața jurnaliștilor, la plecarea de pe Arena Națională. 

La conferința de presă de la finalul partidei, Dică și-a exprimat din nou nemulțumirea vizavi de faptul că Becali a divulgat la TV în nenumărate rânduri echipa pe care antrenorul intenționa s-o trimită în teren. 

"Ce să mai fac când patronul iese mereu la TV și vorbește despre ce echipă fac? Am tot încercat să vorbesc cu el pentru a-i spune să nu mai facă asta, dar nu m-a înțeles", a declarat Nicolae Dică.

"Am mai vrut să plec de la echipă, dar am fost întors de alte persoane. Nu regret nimic din ceea ce am făcut"
Nicolae Dică, antrenor FCSB

"Am făcut multe lucruri bune"

În cadrul aceleiași conferințe, Dică a dorit să scoată în evidență lucrurile pozitive pe care le-a făcut în cele 18 luni petrecute până acum la FCSB. 

"Am făcut lucruri bune la echipă. Am fost în primăvara Europa League, am bătut Lazio, am luptat la titlu până în ultima etapă. Dacă plec, las echipa pe locul 2, nu pe locul 10. Se va vorbi doar despre lucrurile negative în cazul în care plec, dar am făcut și multe lucruri bune".

GSP.ro a anunțat în exclusivitate că Laurențiu Reghecampf îi va lua locul lui Dică la FCSB!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
pol1tehnicaiasi
pol1tehnicaiasi  •  23 Decembrie 2018, 09:22
Postat de Gheorghe Clejanu pe 23 Decembrie 2018, 08:53

Nu sunt fecesebist dar îmi pare rău pt Dică că si-a compromis cariera acceptând să fie umilit (ca si Stoica) de patron, pt ce pt Cv si bani? păcat că nu a luat exemplu de la Piturcă (patronul nu sufla in fata lui,ia spus că nu stie fotbal).

asa e !! pacat, fiindca e de treaba omul. ii doresc sa aiba succes pe unde va merge

177015329491574
Gheorghe Clejanu  •  23 Decembrie 2018, 08:53

Nu sunt fecesebist dar îmi pare rău pt Dică că si-a compromis cariera acceptând să fie umilit (ca si Stoica) de patron, pt ce pt Cv si bani? păcat că nu a luat exemplu de la Piturcă (patronul nu sufla in fata lui,ia spus că nu stie fotbal).

geogeo
geogeo  •  23 Decembrie 2018, 08:52
Postat de para.para pe 23 Decembrie 2018, 00:50

Cand fcsb ia bataie, bucuria milioanelor de oameni este incomensurabila pentru ca in acelasi timp pierde si hartia asta de impachetat peste, mai ales cand primele 20 de articole sunt in proportie de 120% numai cu si despre fcsb, echipa lor de suflet de altfel. Deci este o victorie dubla impotriva acestor 2 entitati cancerigene ale societatii romanesti.

Ce vei fi crezand ca se intampla dupa un Astra - dINAMU' 4-1 sau dINAMU'-Viitorul 1-4? Se bucura si rad toti, mai putin suporterii dinamovisti. Asa ca...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează