FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ 0-2

FCSB - CFR CLUJ 0-2 // Prima reacție a lui Dică după ce Becali i-a cerut demisia: "Nu știam!"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 decembrie 2018 22:28

Nicolae Dică, tehnicianul FCSB-ului, a vorbit despre posibila sa plecare de la echipa roș-albastră. Patronul i-a solicitat demisia după înfrângerea cu CFR Cluj, 0-2 pe teren propriu. 

"Cred că scorul e mincinos. Ne-am creat foarte multe ocazii, dar nu am reușit să marcăm. Am dominat prima repriză, am încercat să avem o posesie bună. Nu am avut însă ocazii mari. A venit acel gol norocos al CFR-ului. Apoi am dominat repriza secundă, am avut 5-6 ocazii mari, dar am pierdut meciul.

Patronul mi-a cerut demisia? Nu știam! Voi avea o discuție cu dânsul. După ce am făcut acele schimbări am început să avem ocazii mari, ba chiar am fost aproape să egalăm. Normal, voi avea o discuție cu patronul, o să vedeți zilele viitoare dacă voi rămâne sau nu la echipă.

Timp este, se vor înjumătăți punctele și vor rămâne trei puncte între noi și CFR Cluj", a spus Nicolae Dică, la Look Sport.

GSP.ro a anunțat în exclusivitate că Laurențiu Reghecampf îi va lua locul lui Dică la FCSB!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
fuller
fuller  •  23 Decembrie 2018, 09:52

Gigi vrea acum sa scape de el fara sa ii plateasca clauzele din contract. Sper ca Dica sa nu fie mototol macar aici - si-a stricat oricum reputatia de antrenor, pe care a schimbat-o intr-una de sclav, asa ca macar sa se aleaga cu ceva la final. Daca era Piturca in locul lui Dica nu mai venea Gigi sa incerce cu sentimente de culpabilitate.

maryan72
maryan72  •  23 Decembrie 2018, 08:55
Postat de vnelu02 pe 23 Decembrie 2018, 08:40

Asta trebuie să i-o spui ţepelinului !

e pe perfuzii la ora asta.

vnelu02
vnelu02  •  23 Decembrie 2018, 08:40
Postat de cris4co pe 22 Decembrie 2018, 23:00

Eee hai nu mai fiti asa suparati dragi autori de gsp-isme...indreptati-va atentia catre Simona Halep si zambiti...fals.

Asta trebuie să i-o spui ţepelinului !

Vezi toate comentariile (8)
Comentează