FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Oficialii lui CFR Cluj au o temere înaintea derby-ului cu FCSB + Informații noi despre Alibec

CFR Cluj - FCSB / Sursă foto: Gazeta Sporturilor +11   FOTO
CFR Cluj - FCSB / Sursă foto: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 17 ianuarie 2022 11:46 / Actualizat luni, 17 ianuarie 2022 12:35

Cristi Balaj (50 de ani), președintele celor de la CFR Cluj, regretă că „feroviarii” vor disputa primul meci din 2022 chiar în compania rivalei FCSB, principala urmăritoare din campionat.

  • FCSB - CFR Cluj, primul derby din 2022, se joacă duminică, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Digi Sport, Look+ și TV Telekom Sport.

Oficialul campioanei e de părere că derby-ul cu FCSB vine mult prea devreme pentru CFR și că ardelenii vor atinge forma maximă abia peste câteva săptămâni. Clujenii s-au antrenat la începutul acestui an în Spania. 

Cristi Balaj: „Păcat că derby-ul e primul meci după perioada de cantonament”

„În situația în care nu am câștiga cu FCSB, campionatul s-ar disputa în continuare, mai ales că se înjumătățesc punctele. Toate meciurile sunt complicate, știți și voi că nu mai există echipe mici! Am făcut mari eforturi în finalul anului trecut pentru a câștiga toate meciurile, deși am avut atâtea probleme.

Păcat că acest derby cu FCSB e primul meci după perioada de cantonament. Perioada de pregătire e cea mai importantă și cred că forma maximă va fi atinsă de echipe abia după al treilea, al patrulea meci. Va fi un meci de uzură, tacticizat”, a spus Cristi Balaj, la Pro X.

Cristi Balaj: „Alibec și-a exprimat dorința de a pleca de la CFR Cluj”

Denis Alibec (31 de ani), împrumutat de CFR Cluj de la Kayserispor până la finalul sezonului, nu mai vrea să continue în Gruia. Cristi Balaj a vorbit despre viitorul acestuia: 

Alibec și-a exprimat dorința de a pleca de la CFR Cluj. Am încercat să-l sprijin și încerc în continuare să-l sprijin. El nu e acum la forma care l-a consacrat. Fotbalul românesc are nevoie de un Alibec pregătit. 

El trebuie să înțeleagă că doar într-un mediu dominat de profesionalism și disciplină poate ajunge din nou la un nivel foarte bun. I-am pus la dispoziție preparator fizic pentru a face pregătirea la Cluj. Se află la Cluj, așteptăm să vedem exact ce variante va alege. Nu am primit nicio ofertă pentru Alibec.

Cred că Dan Petrescu sau Hagi l-ar putea aduce pe Alibec la un nivel ridicat din punct de vedere al pregătirii”, a declarat Cristi Balaj, conform sursei citate. 

Modalitatea de lucru e diferită acum la CFR Cluj. Colaborăm în ceea ce privește transferurile, iar antrenorul e singurul care decide jucătorii care vor fi transferați. 

Dan Petrescu dorește întotdeauna mai mult, ceea ce e bine pentru noi. E un antrenor care lucrează foarte mult la detalii. Toți jucătorii care au venit au fost transferați după ce s-a primit acceptul antrenorului.

Cristi Balaj, președinte CFR Cluj

VIDEO Imagini de la antrenamentele lui CFR Clij

Citește și alte știri despre CFR Cluj:

Mesaj pentru FRF după negocierile cu Dan Petrescu: „Nu poți face asta! Nu știu dacă s-a vrut cu adevărat”

Varianta oficială prezentată de CFR Cluj în privința absenței lui Omrani din cantonament + „Divorțul” de Alibec, o certitudine

MM Stoica, despre transferul iminent al lui Chipciu: „Nu mă mai surprinde nimic”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
983732924972315
Soos Vilmos  •  17 Ianuarie 2022, 18:01
Postat de doar...titi pe 17 Ianuarie 2022, 16:48

hahaha.... greu la franari cu cititul, da mai cu seama cu intelesul !!! ceea ce nu-i de mirare cand ai clase cat marfarul!!!

Marfarul nu are clase, dar personalul are mai multe ca tine.

tororosso
tororosso  •  17 Ianuarie 2022, 17:30
Postat de vasileroaita pe 17 Ianuarie 2022, 13:17

CFR trebuie sa ceara control anti-doping la FCSB! Daca fac asta, jumatate din lotul lui Becali se va... accidenta subit!!

Normal ! că doar frânarii nu au nevoie de dopaj, îl au pe Balaj și pe Dâncă ,amândoi doctori în jonglerii. Frânarii au nevoie de DNA .

doar...titi
doar...titi  •  17 Ianuarie 2022, 16:48
Postat de c23665 pe 17 Ianuarie 2022, 13:44

Pe Becali îl cheamă Gigi, nu Cristi, Habarnicule!

hahaha.... greu la franari cu cititul, da mai cu seama cu intelesul !!! ceea ce nu-i de mirare cand ai clase cat marfarul!!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează