FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Varianta oficială prezentată de CFR Cluj în privința absenței lui Omrani din cantonament + „Divorțul” de Alibec, o certitudine

Billel Omrani // foto: Imago Images
Billel Omrani // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 ianuarie 2022 19:05 / Actualizat duminica, 16 ianuarie 2022 19:45

Bogdan Mara (44 de ani), directorul sportiv al celor de la CFR Cluj, susține că Billel Omrani (28) a ratat cantonamentul din Spania al echipei pentru că ar fi fost depistat pozitiv cu COVID-19 și a fost nevoit să intre în izolare în Franța.

Dan Petrescu nu l-a avut la dispoziție pe Billel Omrani în cantonamentul din Spania, care se va încheia mâine, odată cu revenirea delegației CFR-ului în România. GSP.ro a dezvăluit că în spatele absenței lui Omrani se află nemulțumirea fotbalistului față de propunerea de prelungire a contractului pe care i-a făcut-o clubul. Oficialii lui CFR Cluj prezintă infectarea cu COVID-19 a atacantului drept explicație: 

„Omrani a avut COVID, a trebuit să stea în izolare în Franța. De două zile este la Cluj, se antrenează pe un program făcut de noi, iar de miercuri va intra în programul echipei”.

Dezvăluirile fotbalistului dat afară de Petrescu: „M-a sunat să spună că a făcut o greșeală, dar pentru mine totul s-a terminat”
CFR Cluj
Dezvăluirile fotbalistului dat afară de Petrescu: „M-a sunat să spună că a făcut o greșeală, dar pentru mine totul s-a terminat”

„CFR Cluj i-a făcut o propunere de prelungire lui Omrani”

Totodată, Mara a comentat situația contractuală a francezului, căruia îi va expira contractul în vară.

„Am avut discuții cu Omrani, i-am făcut o propunere de prelungire pe care urma să o discutăm în cantonamentul din Valencia, dar din păcate el nu a putut să apară. Va exista o discuție cu el în acest sens săptămâna viitoare.

Dacă nu semnează prelungirea? Dan Petrescu va decide cât de important va fi, din păcate a ratat cantonamentul și va avea nevoie de zile suplimentare de pregătire. Oricum, el și ceilalți jucători în situația sa, precum Cestor, vor rămâne în cadrul echipei până în vară, când le va expira contractul. Dan decide dacă va îi va folosi sau nu”, a spus Mara la „DigiSport Special”.

Bogdan Mara: „Denis Alibec a spus că vrea să plece de la CFR Cluj”

Oficialul celor de la CFR a vorbit și despre Denis Alibec, atacantul împrumutat de ardeleni de la Kayserispor până la finalul sezonului. Atacantul a transmis că vrea să plece de la CFR Cluj.

„Denis și-a manifestat dorința de a pleca de la echipă, de a găsi o altă formație unde să joace. Dan Petrescu a spus că nu se va mai baza pe serviciile lui și a trebuit să-i găsim un înlocuitor (n.r. - pe Marko Dugandzic). Dacă își va găsi echipă, îl vom lăsa să plece, iar dacă nu, are contract până la vară cu noi. E decizia lui, suntem deschiși la orice discuție își dorește.

Alibec a venit și a spus că nu dorește să meargă în cantonament cu echipa, că vrea să plece la o formație pe stilul lui, unde să joace. Nu i-am spus noi să nu se mai întoarcă la echipă. 

A făcut lucruri grave, au existat două momente de indisciplină, când a plecat de pe bancă în timpul meciului. A făcut-o cu Clinceni, cu Dinamo, plus alte lucruri peste care s-a trecut cu vederea, dar dacă se repetă și nu dai 100% la antrenamente și la meciuri e greu să mai joci”, a spus Mara.

Mai multe știri din Liga 1: 

Ultimele detalii despre criza COVID de la Craiova » Rotaru a intrat în direct: „Sunt două variante pentru meciul cu Rapid”

MM Stoica, despre transferul lui Chipciu: „Nu mă mai surprinde nimic la el”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
wearethechampions
wearethechampions  •  17 Ianuarie 2022, 11:07

Si ca intotdeauna, oficialii cfr au dreptate. Doar ca gîsîpî ***. Sa aiba si ei o cat de mica satisfactie.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

189254898748309
Claude SH  •  16 Ianuarie 2022, 22:14
Postat de rav410wrc pe 16 Ianuarie 2022, 21:47

"Comunishtii" astia de cfr-isti, mint mai des decat respira ... Tot ce vine dinspre gruia e dezinformare! E mai rau ca pe vremea lu' lae :(

Ție ti-ar conveni unul care bate toba precum Gigi

rav410wrc
rav410wrc  •  16 Ianuarie 2022, 21:47

"Comunishtii" astia de cfr-isti, mint mai des decat respira ... Tot ce vine dinspre gruia e dezinformare! E mai rau ca pe vremea lu' lae :(

Vezi toate comentariile (4)
Comentează