FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Driblează cantonamentul! Situație incredibilă: un jucător important încă nu s-a prezentat la antrenamentele lui Petrescu » CFR, în pericol?

Francezul Billel Omrani încă nu s-a prezentat la antrenamentele lui CFR Cluj / Sursă foto: Imago Images
Francezul Billel Omrani încă nu s-a prezentat la antrenamentele lui CFR Cluj / Sursă foto: Imago Images

Articol de , , - Publicat marti, 11 ianuarie 2022 07:05 / Actualizat marti, 11 ianuarie 2022 15:46

Campioana CFR Cluj se pregătește în Spania pentru a doua parte a sezonului. Francezul Billel Omrani încă nu s-a prezentat la antrenamente, nemulțumit de oferta pentru prelungirea contractului. El mai e legat de club până la vară, deci riscă să fie sancționat.

Omrani confirmă că e un jucător capricios, imprevizibil, un om care creează și goluri, și probleme. 

El și conducerea clubului au purtat spre finalul anului trecut discuții despre extinderea contractului care urmează să expire în iunie. Francezul n-a fost mulțumit cu propunerea pe care a primit-o, a plecat în vacanță și nu s-a mai întors.

Gigi Becali, criticat de un fost antrenor de la FCSB: „A greșit. Tot CFR ia campionatul”
FCSB
Gigi Becali, criticat de un fost antrenor de la FCSB: „A greșit. Tot CFR ia campionatul”

Omrani își scurtează presezonul

După reunirea echipei, Bogdan Mara a admis că Omrani lipsea din lot și a explicat că Billel era așteptat în continuare: „El ne-a cerut câteva zile de vacanță în plus, a zis că avea niște probleme personale. Trebuie să se prezinte la pregătire, din moment ce contractul lui mai e valabil până la vară!”

Conform directorului sportiv al CFR-ului, Omrani ar trebui să apară în Spania în săptămâna aceasta. Chiar dacă va merge până la urmă în Oliva Nova, locul în care se pregătesc vișiniii, Billel va mai prinde puține zile cu antrenamente înainte de reluarea sezonului și sunt șanse mici ca Petrescu să-l folosească în primele partide oficiale din anul acesta

Dan Petrescu a insistat în permanență că-i titularizează doar pe jucătorii care se antrenează în mod constant.

Omrani ba e grozav, ba e foarte slab

Nu e primul episod cu o abatere a lui Omrani. El a mai lipsit din antrenamente și în trecut, iar la un moment dat a negociat cu Gigi Becali un transfer la FCSB, chiar dacă se afla sub contract cu CFR! 

Billel a alternat și pe teren momentele excelentele cu unele în care a dezamăgit. A fost excelent în sezonul 2019-2020, în care golurile lui au purtat Clujul până în „primăvara” Europa League.

În stagiunea următoare nu a jucat mai nimic. A evoluat din start doar în patru meciuri din campionat și a bifat numai trei goluri în toată stagiunea. În a doua jumătate a anului trecut înregistrase o revenire de formă, a înscris cinci goluri în Liga 1 și redevenise unul dintre oamenii cei mai importanți din echipă. 

Acum, Petrescu e nevoit să regândească o formulă fără Omrani, măcar pentru primele jocuri din campionat. 

Driblează cantonamentul! Situație incredibilă: un jucător important încă nu s-a prezentat la antrenamentele lui Petrescu » CFR, în pericol?
Billel Omrani, în prim-plan // foto: Imago

150 de meciuriși 33 de goluri a adunat Omrani la CFR, pentru care a semnat în 2016. El a ajuns la Cluj gratuit, după ce-și încheiase contractul cu Marseille, unde crescuse ca junior

Nu-l poate lua nimeni gratuit pe Omrani până la vară, există în contractul lui o clauză de reziliere. Dacă nu vine vreo ofertă de transfer, Billel trebuie să revină la antrenamente. Am avut și o discuție pentru prelungirea contractului său.

- Bogdan Mara, la DigiSport

Dacă pleacă Omrani, e o pierdere imensă pentru CFR. El e unul dintre cei mai importanți atacanți din campionatul nostru, a marcat multe goluri decisive.

- Florin Bratu, selecționerul naționalei U21

1,6 milioane de eurovalorează Omrani, conform transfermarkt. În realitate, niciun club n-a plătit vreodată pentru transferul lui Billel. Marseille l-a împrumutat la Arles, după care CFR l-a luat gratuit din Franța

Citește și alte știri despre CFR Cluj:

CFR Cluj a impresionat Europa! Clasamentul în care campioana e pe primul loc

Becali vs. Rotaru în mercato: CSU Craiova îl vrea ACUM pe Cestor, FCSB la vară, liber

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
remarque
remarque  •  11 Ianuarie 2022, 13:43

pana la urma orice jucator la 28 de ani cu CV spera sa prinda un contract in lumea araba. Si Omrani si Burca au CV-uri decente, poate gasesc angajamente pe bani multi. Evident, ambii si-au facut datoria fata de frane si au jucat pana la final de contract. La fel de evident este ca daca nu-si gasesc contracte la arabi, au optiunea sa continue la frane. Sau la Craiova. Chiar si la FCSB, care plateste salarii bune pentru Romania si s-ar intari cu cei doi. Totul are inceput si sfarsit. Oare e mai fericit Vinicius la FCSB decat era la frane?

nebraska_filipineza
nebraska_filipineza  •  11 Ianuarie 2022, 10:12

o sa stea si Omrani asta la kfr pana la 38 de ani precum Culio, e in ultimele 6 luni de contract si impresarul lui nu-i in stare sa-i gaseasca un 25.000 euro pe luna la arabi

dora
dora  •  11 Ianuarie 2022, 09:49

Cica ar fi infectat cu Covid !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează