Articol de GSP - Publicat luni, 10 ianuarie 2022 18:34 / Actualizat luni, 10 ianuarie 2022 19:03

Ilie Stan, fost antrenor la FCSB, a vorbit despre situația de la club și l-a criticat pe Gigi Becali.

Tehnicianul a spus că omul de afaceri a greșit când a renunțat la Edi Iordănescu, care a plecat după 11 partide (8 victorii, 2 egaluri, o înfrângere) și care a fost înlocuit cu Toni Petrea.

Secretul lui Claudiu Keșeru » Cum a reușit să treacă peste momentele tensionate de la FCSB și criticile lui Becali
FCSB
Secretul lui Claudiu Keșeru » Cum a reușit să treacă peste momentele tensionate de la FCSB și criticile lui Becali

Gigi Becali, criticat de Ilie Stan: „A greșit. Tot CFR ia campionatul”

„Edi a luat echipa cum a luat-o și începuse să joace. Dar îți trebuie timp. Eu cred că Gigi a greșit foarte mult. Asta se va vedea în timp. 

FCSB a avut rezultate pozitive, dar ca joc a suferit. CFR-ul va fi campioană, de asta nici nu a plecat Dan Petrescu”, a declarat Ilie Stan la emisiunea „Liga Digi Sport”.

FCSB e de luni închisă în bază

FCSB a fost nevoită să renunțe la stagiul pe care îl planificase în Antalya, din cauza faptului că are încă mulți jucători nevaccinați, însă echipa va intra în regim de cantonament începând din prima zi a săptămânii viitoare, la baza din Berceni.

Chiar dacă antrenamentele vor avea loc la baza din Berceni, iar jucătorii stau toți în București, s-a luat decizia ca ei să nu plece acasă la finalul fiecărei zile, ci să rămână acolo non-stop.

FCSB va sta în cantonament închis vreme de 7 zile, după care se va intra în ciclul normal al unei săptămâni de dinainte de meci. Debutul din 2022 pentru roș-albaștri va fi chiar împotriva singurei echipe care e deasupra FCSB-ului în clasament, CFR. Confruntarea va avea loc duminică, 23 ianuarie, pe Arena Națională. 

VIDEO Roș-albaștrii au avut parte de primul antrenament pe zăpadă din iarna aceasta

Citește mai multe știri despre FCSB: 

EXCLUSIV Andrei Ivan, despre momentul în care a eliminat-o pe FCSB din Europa: „Am plâns de bucurie!”

Rezervă la FCSB, titular în Liga 1? „Îl punem pe picioare imediat!” » Ofertă pentru Becali

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion