FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ

S-a întors gafeurul la FCSB, avantaj CFR! Joi va fi titular omul care i-a făcut campioni pe clujeni în 2021

Andrei Vlad (în duel cu Debeljuh) le-a făcut multe cadouri ardelenilor FOTO Răzvan Păsărică / sportpictures.eu
Andrei Vlad (în duel cu Debeljuh) le-a făcut multe cadouri ardelenilor FOTO Răzvan Păsărică / sportpictures.eu

Articol de , , - Publicat miercuri, 14 decembrie 2022 18:38 / Actualizat miercuri, 14 decembrie 2022 18:38

Andrei Vlad a revenit în poarta FCSB-ului etapa trecută, după accidentarea lui Ștefan Târnovanu, cel care a avut prestații deosebite în ultimele lui 3 derby-uri cu CFR Cluj în care a evoluat. Andrei a gafat decisiv de fiecare dată când a jucat împotriva campioanei în ultimul an și jumătate!

  • FCSB - CFR Cluj, restanță din etapa a 9-a a Superligii, se joacă joi, de la 20:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Prima Sport 1, Orange Sport 1și Digi Sport 1.

FCSB a câștigat meciul din etapa trecută, scor 2-0 cu Chindia, în ciuda absenței dintre buturi a lui Târnovanu. Tot Vlad va fi titular și cu CFR, ceea ce nu e însă, nici pe departe, o veste prea bună pentru Pintilii și compania. În ultimul an și jumătate, de fiecare dată când FCSB a abordat derby-ul cu rivala din Gruia cu Vlad în formula de start, a avut de suferit chiar din cauza nesiguranței și gafelor portarului.

Rezervă la Mondial, nelipsit din topul gafeurilor în Liga 1 » Avantaj pentru CFR cu Istvan Kovacs la centru în derby-ul cu FCSB
 FCSB - CFR CLUJ
Rezervă la Mondial, nelipsit din topul gafeurilor în Liga 1 » Avantaj pentru CFR cu Istvan Kovacs la centru în derby-ul cu FCSB

FCSB - CFR Cluj » S-a întors Andrei Vlad, avantaj pentru campioană!

În perioada mai 2021 - decembrie 2022, FCSB și CFR s-au duelat de 6 ori, iar goalkeeperii roș-albaștrilor și-au împărțit în mod egal aparițiile în primul 11. Randamentul lor a fost însă complet diferit. 

Mai întâi, în turul play-off-ului sezonului 2020-2021, FCSB a ratat, practic, titlul de campioană exact din cauza lui Vlad. O conducea pe CFR, scor 1-0, într-un meci care s-a jucat la Giurgiu, dar în ultimele minute, Vlad a gafat la golul marcat cu capul de Burcă. S-a terminat 1-1, CFR și-a menținut poziția de lider, pe care a păstrat-o până la final.

Inclusiv campionatul trecut, Vlad a avut vină la cele două derby-uri în care a intrat: 1-4 la Cluj și 3-3 pe Arena Națională. A fost cel mai slab de pe teren, media notelor GSP în aceste jocuri fiind 3, ceea ce înseamnă prestație catastrofală.

În schimb, Târnovanu a fost mult mai bun. Chiar și în meciul din ultima etapă a sezonului 2020-2021, când FCSB a pierdut în Gruia, sor 0-2, Târnovanu a fost cel mai bun fotbalist al oaspeților. A fost singurul notat cu 7 de GSP, în ciuda celor două goluri încasate, la care n-a avut însă nicio vină. În schimb, în play-off-ul sezonului trecut, bucureștenii au bifat două victorii cu el între buturi: 1-0 și 3-1.

Derby-urile FCSB - CFR Cluj în ultimul an și jumătate

DataMeciulPortarulNota GSP
mai 2021FCSB-CFR 1-1Vlad4
mai 2021CFR-FCSB 2-0Târnovanu7
august 2021CFR-FCSB 4-1Vlad2
ianuarie 2022FCSB-CFR 3-3Vlad4
aprilie 2022CFR-FCSB 0-1Târnovanu7
mai 2022FCSB-CFR 3-1Târnovanu5

8 goluriîn 3 meciuri cu CFR a încasat Andrei Vlad

1 golîn 3 derby-uri cu trupa lui Petrescu a încasat Târnovanu în ultimul an și jumătate

Mai multe știri despre FCSB - CFR Cluj:

Dan Petrescu crede că Mihai Stoica dezinformează înaintea derby-ului FCSB - CFR Cluj: „La noi sunt problemele!”
FCSB - CFR Cluj
Dan Petrescu crede că Mihai Stoica dezinformează înaintea derby-ului FCSB - CFR Cluj: „La noi sunt problemele!”
Situație jenantă la FCSB - CFR Cluj » Dan Petrescu are trofee câte meciuri au Pintilii și Strizu la un loc!
FCSB - CFR
Situație jenantă la FCSB - CFR Cluj » Dan Petrescu are trofee câte meciuri au Pintilii și Strizu la un loc!

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
albalbastru72
albalbastru72  •  15 Decembrie 2022, 19:18

Lasati ca si Tirnoveau ala le comite in serie asa ca unul e tusea si altul e junghiul.

muzica
muzica  •  15 Decembrie 2022, 12:41

Domnilor de la GSP,va comportati cu persoana mea,exact precum cancelarul Austriei cu Romania !Oare sa fie faptul ca sunt austriac de origina romana ?!Pai cititi parelele mele EXTREM de critice pe pagina de FB !Sunt mai roman si mai CORECT,in aprecierile mele pertinente despre evenimentele sportive ,decat multi cei din tara care nu au nivel de exprimare ,nici macar la nivelul unui scolar de clasa I-a !Prin modul descriminatoriu,vis-a.vis de opiniile mele,dati UN EXEMPLU ,ANTIEUROPEAN,care NU VA AJUTA ROMANIA IN LUMEA CIVILIZATA DIN EUROPA ! FORZA ROMANIA ! FORZA FCSB ! JOS DESCRIMINAREA DE ORICE FEL !TRAIM CU TOTII IN EUROPA !!!!

yoras63
yoras63  •  15 Decembrie 2022, 12:08

Ce mult va plac titlurile aste rautacioase si zeflemiste n am vazut asa ceva,sunteti jurnalisti sportivi cum sunt eu prim balerin la opera romana de stat....urat!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează