FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ

FCSB câștigă o avere după meciul cu CFR Cluj » Ce calcule își face Gigi Becali

Articol de - Publicat sambata, 13 mai 2023 09:21 / Actualizat sambata, 13 mai 2023 10:05

FCSB are nevoie de victorie duminică, împotriva lui CFR Cluj, pentru a rămâne în cursa pentru titlu, iar fanii vor să fie alături de formația lui Elias Charalambous.

  • FCSB – CFR Cluj se joacă duminică, de la 21:00. Va fi liveTEXT, video și foto pe GSP.ro și în direct pe OrangeSport, PrimaSport și DigiSport

După cum anunța Gazeta Sporturilor, până la această oră s-au vândut deja 30.000 de bilete pentru partida de duminică seară, iar numărul acestora poate crește azi și în ziua meciului.

Octavian Popescu, pe lista unei duble câștigătoare de Champions League » Unde poate ajunge fotbalistul de la FCSB
FCSB
Octavian Popescu, pe lista unei duble câștigătoare de Champions League » Unde poate ajunge fotbalistul de la FCSB

Cât câștigă FCSB după meciul cu CFR Cluj

Prețul biletelor e cuprins între 30 de lei (peluze) și 120 lei (VIP), astfel că, la ora actuală, cu 30.000 de bilete vândute, FCSB are în conturi aproximativ 240.000 de euro. Dacă pe Arena Națională vor fi 40.000 de fani, în conturile FCSB vor intra în jur de 320.000 de euro.

50.000 de eurosunt cheltuielile pe care FCSB le suportă cu disputarea unui meci pe Arena Națională, în această sumă fiind inclusă și chiria achitată către Primăria București

Fanii își pot cumpăra bilete online până duminică, 14 mai, la ora 17:00. Pe 13 și 14 mai, suporterii își pot achiziționa bilete și de la casele de la Arena Națională.

Gigi Becali: „Cred că vor fi 50.000 de oameni cu CFR Cluj” 

Gigi Becali se așteaptă chiar la 50.000 de oameni în tribune, ceea ce ar însemna încasări de aproximativ 400.000 de euro. 

„E meci acasă, iar CFR nu mai e aia din trecut. E altă CFR, fără Deac parcă nu are un «creier» acolo, care să dirijeze. Cred că vor fi 50.000 de oameni la meci”, spunea patronul FCSB.

O singură dată s-a întâmplat ca FCSB să aibă minimum 50.000 de spectatori pe Arena Națională la un meci de campionat: pe 28 mai 2013, la 4-0 cu FC Brașov, când roș-albaștrii au sărbătorit primul titlu cu Reghecampf la cârmă. Atunci au fost 50.224 de oameni în tribune. În acest sezon, cea mai mare asistență a fost la un meci european, 1-0 cu Dunajska Streda în preliminariile Conference League, 40.457 oameni.

VIDEO Totul despre FCSB – CFR Cluj

Citește și:

Italienii anunță: Tătărușanu este aproape de o revenire la FCSB, la aproape 10 ani de când a plecat din Liga 1

Titlul se decide la „indirecte”! Aliații Farului: Rapid, CFR și Craiova! Cu FCSB e doar Sepsi

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (76)
atthur
atthur  •  14 Mai 2023, 10:11
Postat de Catalynn.._. pe 13 Mai 2023, 18:30

Benedic Gabriel Duck, te înțeleg ca ești ocupat cu schiatul și ultima zăpada și n-ai citit motivarea, nu de alta, dar DACĂ o citeai, deși un folosit un limbaj mai elevat cele 3 judecătoare au spus extrem de clar ce se rejudeca și ce NU! Cererea de constatare a Stelei NU se mai rejudeca, deciziile date la fond și Apel fiind perfect legale, astfel ca recursul pe acea speța se respinge! Prin urmare rămâne sentinta CAB: 47-98 CSA și 98-03 AFC! Repet: DEFINITIV! :-))) Se va rejudeca cererea depusă in 2017 de către FC fcsb și conexata la cea a Stelei, cerere respinsă ca nefondata atât de TB cât și CAB, urmând astfel sa primească o confirnare in legătura cu Palmaresul realizat de ei intre 2003 și 2017. Ca le aparține nu contestă nimeni, chiar dacă mintea ca e Steaua echipa a jucat meciurile respective pe teren, deci din punct de vedere sportiv e clar. Însă s-au respectat legile și regulamentele astfel încât sa fie și legal!? Ei bine, asta rămâne sa “rejudece” CAB, insa, încă odată, asta nu mai e problema noastră, nu ne interesează decât așa la modul general, partea legată de Palmaresul Stelei E GATA! :-))) Tu in loc sa te iei după toți prostii, mai ales ca chiar avocații FC fcsb s-au dat la fund complet, ai face bine sa citești tu însuți documentul ICCJ (e peste tot pe net acum) și te lămurești și de ce presa gigista încearcă sa ignore și sa îngroape subiectul. :-))))

O să râdem mult de tine și de sleahta ta de proști,in frunte cu jenelalu talpan!!! Pe ce facem pariu că in doi ani sunteți desființati??Nu că acum ați exista pe bune,dar așa și pe hârtie, facem pariu că promovarea ta va fi in liga a treia spre a patra???...???Cât privește "motivarea viselor",o să vedem ce si cum se rejudeca: eu zuc că TOT și-o să râdem mult.Dar de ce mă chinui eu să-ți explic ce iarba -i verde și apa udă??? Aaaaaa,stai că mi-am amintit,apa ta nu-i udă că-i in posterul cu palmieri...!!!!....

alexh
alexh  •  13 Mai 2023, 23:03
Postat de eddymaster pe 13 Mai 2023, 20:26

pai chiar aia este bah pro99stule,ca niciodata nu intorcea decizia daca se dadea aceeasi deiczie? tu nu esti prostul care a spus ca o sa joace in liga 1 clona csa si vitanul barzesti si asta chiar anul trecut? ha ah ah. de ce minti bah bosorugule? cum bah sa ceara Steaua din liga 1 palmaresul pentru 2003-2017 cand ala este clar al echipei Steaua din liga 1? oricum se desfiinteaza clona csa,a spus clar ala cu legea aia sf dupa avizele negative ca nu mai spera la nimic. daca cel care a initiato nu mai spera,atunci ce mai este de spus decat faliment.

E bosorog?

eddymaster
eddymaster  •  13 Mai 2023, 21:48
Postat de boris15 pe 13 Mai 2023, 21:02

Și invitațiile generează câștig?

nu suntem clona csa sa dam invitati(oricum clona csa nu prea are suporteri si dau la rude jucatori),becali nu da nimic pe gratis.

Vezi toate comentariile (76)
Comentează