FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ

VIDEO + FOTO În Ghencea era coadă la bilete înaintea deschiderii caselor » Imagini de la reporterii GSP

Articol de , , - Publicat sambata, 05 august 2023 10:40 / Actualizat sambata, 05 august 2023 13:02

De la ora 11:00, FCSB vinde ultimele tichete pentru meciul cu CFR Cluj, la casele de bilete din Ghencea. Iar fanii au venit cu mult înainte pentru a fi siguri că nu rămân pe afară. FCSB joacă în premieră pe noul Ghencea, iar interesul fanilor a fost unul uriaș, astfel că până la ora meciului se vor epuiza toate biletele disponibile.

  • FCSB - CFR Cluj, duel din etapa #4 a Superligii, se joacă în Ghencea, duminică, 6 august, de la 21:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1

UPDATE 12:30 » Mesajul lui MM Stoica, din Ghencea: „Suporterii trebuie să se comporte civilizat”

„Am ajuns după 9 ani jumate aici. Nimic nu mai are legătură cu ce era când am fost ultima dată. Mă gândesc dacă am găsit în străinătate un asemenea stadion. 

Avem o mare provocare: să lăsăm stadionul așa cum l-am găsit. Suporterii trebuie să se comporte civilizat. Nu am venit aici să provocăm sau să facem o regulă din a juca aici. Suporterii de la CSA să ne creadă că vrem să jucăm pe Arenă când e disponibilă. 

Am auzit că se încercă să se comite acte de vandalism. Nu mai e vandalism. E terorism. Iar pedepsele sunt extrem de mari, Nimeni nu cred că riscă să petreacă ani în spatele gratiilor.

 Nici nu mă gândesc la meci, ci la cum vom arăta când plecăm de aici. Suporterii să înțeleagă că dacă cineva va comite un act de vandalism, noi nu vom mai puteam juca aici. Și ne vom îngrămădi pe un stadion de 7.000 de locuri”, a spus MM Stoica.

UPDATE 12:00 » VIDEO Mesajul lui Gheorghe Mustață pentru suporterii FCSB: „Să vină liniștiți la meci”

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB, a avut un mesaj pentru fanii care vor veni duminică seară pe Ghencea.

„E cel mai frumos stadion din țară. Jucăm un meci în Ghencea. Ne-am întors acasă. Suntem Steaua. Venim acasă, jucăm acasă! Vreau să fac un apel la suporteri. Vreau să vină în stadion în liniște. Să nu le fie frică. Și fac un apel.

Vom avea toleranță zero pentru torțe și petarde! Peluza Nord nu va folosi torțe și petarde. Vrem să arătăm că suntem oameni civilizați. Se poate discuta orice cu noi. Nu vrem să fim catalogați drept huligan sau nenorociți. Vom avea toleranță zero. Îndrum suporterii să meargă civilizat la stadion, să nu instige pe nimeni. Eu garantez că Peluza Nord va avea toleranță zero. Fără torțe! Fără nimic”, a spus Mustață.

UPDATE 11:45 » Fanii FCSB sunt siguri: „Și dacă jucam cu Ceahlăul Piatra Neamț era plin stadionul”

Reporterii GSP au stat de vorbă cu fanii care au venit să-și cumpere bilete pentru primul meci al favoriților pe noul Ghencea. Aceștia sunt siguri că arena ar fi fost sold-out indiferent de numele adversarului: „Și dacă jucam cu Ceahlăul Piatra Neamț era plin stadionul”

UPDATE 10:55 » Au venit și MM Stoica și Gheorghe Mustață

Cu câteva minute înaintea deschiderii caselor, în Ghencea au sosit Mihai Stoica, managerul general al FCSB, și liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustață.

+7 FOTO

FOTO. Coadă în Ghencea înaintea deschiderii caselor de bilete pentru FCSB - CFR Cluj

Azi, de la ora 11:00 s-au deschis casele de bilete din Ghencea, pentru ca și fanii care nu și-au luat bilete online. Iar suporterii au venit cu o oră înainte de deschiderea caselor. Cu 45 de minute înainte de punerea în vânzare a biletelor, câteva zeci de persoane se aflau deja la coadă. Iar FCSB se așteaptă ca bilele disponibile să se epuizeze rapid.

+7 FOTO

„Din 27.540 locuri vandabile, am trecut de 22.000. Vom păstra și pentru casele de bilete pentru a veni în sprijinul celor care n-au acces online, doar că, probabil, vor rămâne foarte puține”, anunțat miercuri Mihai Stoica.

Programul caselor de bilete:

  • Sâmbătă: 11:00 – 19:00
  • Duminică: 11:00 – 17:00

Prețurile biletelor pentru partida cu CFR Cluj din Ghencea sunt următoarele: 

  • Peluze: 30 LEI
  • Peluză, inel 2: 30 lei
  • Tribuna 1, Inel 1 - 100 LEI
  • Tribuna 2, Inel 1 - 50 LEI
  • Tribuna 1, inel 260 lei
  • Tribuna 2, inel 2: 40 lei
  • VIP: 200 LEI

Program prelungit al STB pentru FCSB - CFR Cluj

Partida se va încheia la ora 23:15. iar suporterii primesc sprijin pentru a pleca de la arenă. Astfel, s-a dispus prelungirea programului pentru mai multe linii de tramvai, troleibuz și autobuz care să preia suporterii prezenți la meci. Acesta vor funcționa până la ora 00:30.

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) a dispus prelungirea programului de circulație pentru zece linii de tramvai, troleibuz și autobuz, în scopul de a asigura transportul spectatorilor de la meciul Fotbal Club FCSB — FC CFR 1907 Cluj, care va avea loc duminică, 6 august 2023, de la ora 21.30, pe Stadionul Steaua.

Astfel, liniile de tramvai 41 și 47, liniile de troleibuz 69 și 93, precum și liniile de autobuz 122, 138, 139, 226, 232 și 385 vor funcționa până la ora 0:30, pentru preluarea spectatorilor 

- comunicat Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov

VIDEO Gigi Becali, atac la CFR Cluj: „Ce, suntem proști toți? E prea mare obrăznicie”

Citește și: 

Teodora Stoica a inițiat o tombolă pentru bilete în Ghencea: „Eu și Roată vă oferim două invitații la VIP”

Decizie de ultimă oră înainte de FCSB - CFR Cluj » Ajutor pentru fanii care vin pe Ghencea

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (68)
alexh
alexh  •  06 August 2023, 18:19
Postat de concret pe 06 August 2023, 17:54

Care e legatura intre faptul ca voi prostanii ati imbracat vestele alb-rosii si faptul ca la Dinamo au fost tensiuni interne, actionari fake, and so on? O sa imi spui ca Becali l-a adus pe nea' Cortacero la Dinamo? Of, of.

Nu prostovanule. Un proverb românesc zice: Cine săpa groapa altuia cade singur în ea.

concret
concret  •  06 August 2023, 17:54
Postat de alexh pe 06 August 2023, 14:25

E adevărat că faptul va rămâne în istorie. Eu am fost la meciul cu City și am stat la VIP 2, în spatele băncii lui Guardiola. Dar este la fel de adevărat că de acolo vi se trage retrogradarea. N-avem pretenții la voi, pregătiți-vă de o nouă retrogradare. Oricum, sunteți pe ultimul loc. Nu puteți lăsa frații de suferință singuri în liga a doua.

Care e legatura intre faptul ca voi prostanii ati imbracat vestele alb-rosii si faptul ca la Dinamo au fost tensiuni interne, actionari fake, and so on? O sa imi spui ca Becali l-a adus pe nea' Cortacero la Dinamo? Of, of.

alexh
alexh  •  06 August 2023, 14:33
Postat de dai.o.gheara.iei.cu.doua pe 05 August 2023, 23:43

După șlapii cu care erau încălțați. Or fi milionari samanțarii gigistii și nu știm noi!?

Păi după părerea ta ar trebui să vină vara cu cizme. Și Becali a venit zilele trecute în slapi și cu mașină de 500.000 euro. Și care-i problema? Sunt acri strugurii, așa-i? Te pomenești că fanii altor echipe merg sa cumpere bilete îmbrăcați și încălțați numai cu lucruri de firmă. Totuși, ți-a cerut vreunul ceva? Tu ești milionar?

Vezi toate comentariile (68)
Comentează