FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ

FCSB - CFR CLUJ. Dan Petrescu schimbă foaia pentru derby » Cum va arăta atacul contra roș-albaștrilor

În turul din play-off, CFR a învins-o pe FCSB, scor 1-0
În turul din play-off, CFR a învins-o pe FCSB, scor 1-0

Articol de - Publicat vineri, 17 iulie 2020 17:13 / Actualizat vineri, 17 iulie 2020 17:52

Pentru meciul cu FCSB, Dan Petrescu (52 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, intenționează să înceapă cu doi atacanți, Mario Rondon și Billel Omrani, și chiar să schimbe sistemul de joc de la 4-3-3 la 4-4-2.

  • FCSB - CFR Cluj se joacă sâmbătă, 18 iulie, de la ora 21:00. Partida poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Look Plus, Digi Sport și TV Telekom Sport

La un punct în spatele Craiovei, cu doar 3 etape înainte de finalul sezonului, CFR simte pericolul de a pierde titlul, după ce a condus detașat mai tot tot sezonul.

FCSB - CFR CLUJ. Dan Petrescu schimbă foaia

Iar Dan Petrescu pare dispus, susțin surse apropiate echipei, să schimbe, să meargă pe carte atacului. Mai ales că reculul ofensiv este evident în acest play off. 

La finalul sezonului regulat, ardelenii aveau cel mai bun atac (51 de goluri), departe de locurile următoare, Viitorul (44) și CS U Craiova (41). Acum însă, în faza finală a sezonului, după 7 runde, e doar pe trei (11), sub liderul din Bănie (14) și FCSB (12).

Astfel, pentru partida cu FCSB, care poate fi decisivă în lupta la campionat, tehnicianul formației din Gruia e tentat să schimbe sistemul de la 4-3-3 la 4-4-2 și să joace în formula de start cu doi atacanți, Mario Rondon și Billel Omrani.

Un amănunt inedit, cei doi nefiind niciodată folosiți concomitent în teren în acest play-off, cu o singură excepție: meciul contra Craiovei (2-3), în care Omrani a fost titular, iar Rondon i s-a alăturat în minutul 59, când l-a înlocuit pe Djokovic. În rest, s-au schimbat unul pe altul, Billel fiind titular în patru partide, iar Mario în trei.

1,57este media de goluri a celor de la CFR în play-off, față de 1,96 în sezonul regulat

6 goluria marcat Omrani în acest sezon de Liga 1 și doar două Rondon

VIDEO Ce a declarat Dan Petrescu înainte de FCSB - CFR Cluj:

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

Dezvăluiri despre Cristiano Bergodi: „Ne distrugea cu școala italiană!”

CFR Cluj a cerut ajutor Guvernului maghiar » Așteaptă răspunsul lui Viktor Orban

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
andrei.f
andrei.f  •  17 Iulie 2020, 22:11

Fcsb va juca cu rezervele, titularii sunt menajați pt finala Cupei, meciul sezonului pt steliști !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează