FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB

VIDEO Refacere nesperată la FCSB! Charalambous anunță: „E foarte bine, vine cu noi la Cluj”

Elias Charalambous
Elias Charalambous

Articol de , - Publicat sambata, 08 aprilie 2023 13:57 / Actualizat sambata, 08 aprilie 2023 14:39

Elias Charalambous (42 de ani), antrenorul principal de la FCSB, a prefațat derby-ul de duminică cu CFR Cluj, programat la ora 21:00. Cipriotul a debutat cu un succes pe banca roș-albaștrilor, 2-1 cu Sepsi, și speră să obțină 3 puncte prețioase și în Gruia, împotriva rivalei la titlu.

  • Revista „Craiova Maxima, povestea unei iubiri alb-albastre" poate fi CUMPĂRATĂ ONLINE ---> Comandă AICI!

Charalambous a început conferința de astăzi salutând jurnaliștii în limba română: „Bună ziua”. Apoi a trecut la limba engleză pentru aspectele ce țin de meciul de duminică seara.

Titlul săptămânii în Spania: „Steaua o poate «salva» pe Barcelona” » Ce legături fac jurnaliștii AS cu echipa lui Gigi Becali
SPANIA
Titlul săptămânii în Spania: „Steaua o poate «salva» pe Barcelona” » Ce legături fac jurnaliștii AS cu echipa lui Gigi Becali

„V-am spus de săptămâna trecută că toate meciurile vor fi foarte grele. Mâine avem un alt meci dificil. CFR este o echipă foarte bună, mai ales acasă. Dar vom merge să câștigăm.

Știm că va fi greu și că jucătorii trebuie să muncească mult pe teren. Suntem pe un drum bun, venim după o victorie bună, ținta este să luăm cele 3 puncte”, a precizat Charalambous.

VIDEO. Elias Charalambous, înainte de CFR Cluj - FCSB: „Șut e foarte bine”

Antrenorul roș-albaștrilor a oferit o veste bună, faptul că închizătorul Adrian Șut, care era incert, va fi pe foaia de joc în Gruia. Va lipsi, însă, Octavian Popescu.

„Șut e foarte bine. E în echipă și vine cu noi. Octavian Popescu încă nu e apt de joc.

Cel mai mult contează echipa noastră și să ne facem jocul. Nu contează cine joacă la adversari. Am analizat-o pe CFR Cluj, e o echipă puternică. Dar cel mai important este să ne facem jocul.

Niciodată nu le spun jucătorilor să joace la egal. Niciodată! Mereu ne dorim să câștigăm. Dacă vrei să câștigi, e o șansă să faci egal. Dar dacă te gândești să joci la egal, ai putea pierde. Vrem mereu să câștigăm meciurile. Nimeni nu știe dacă vom putea, dar noi vrem să luăm cele trei puncte”, a afirmat antrenorul.

Charalambous nu vede rezultatul meciului de duminică seara decisiv în cursa pentru titlu: „E prea devreme pentru a spune dacă o echipă va ieși din cursă. Sunt multe meciuri tari”.

Am zis din prima zi că am fost foarte încântat de tot ce am găsit. Sunt foarte fericit să fiu aici.

Sper să îi bucurăm pe fani la finalul sezonului. Ne vom lupta pentru câștigarea campionatului. Dar nu ne gândim la asta, ci doar la meciul următor. Toată lumea vrea titlul. Ar fi foarte frumos, toată lumea s-ar bucura. E un club mare și ținta este titlul

- Elias Charalambous, antrenor FCSB

FCSB ocupă locul 3 în play-off-ul SuperLigii, cu 33 de puncte, unul sub CFR Cluj și 3 sub liderul Farul.

Mai multe știri din Liga 1: 

„Cazuri Valiza” în serie la Dinamo! » Cristi Borcea recunoaște: „Plăteam adversarele ca să retrogradeze Steaua. Dar apoi a venit Gigi Becali”

Gigi Becali spune că n-o mai lasă moștenire pe FCSB și că mai are două obiective în fotbal: „Până nu le demonstrez lui Geambașu și Naum, nu mă las!”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează