FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FOTO Florin Tănase, OUT pentru următorul meci! Fault dur comis de golgeterul lui FCSB

Florin Tănase, golgeterul lui FCSB, a încasat al 4-lea „galben” din play-off în partida cu CFR Cluj și va fi suspendat pentru următorul joc al bucureștenilor, cu FC Botoșani.
Florin Tănase, golgeterul lui FCSB, a încasat al 4-lea „galben” din play-off în partida cu CFR Cluj și va fi suspendat pentru următorul joc al bucureștenilor, cu FC Botoșani.

Articol de GSP - Publicat luni, 03 mai 2021 21:36 / Actualizat luni, 03 mai 2021 23:50

Florin Tănase, golgeterul lui FCSB, a încasat al 4-lea „galben” din play-off în partida cu CFR Cluj și va fi suspendat pentru următorul joc al bucureștenilor, contra celor de la FC Botoșani.

Tănase a deschis scorul în derby-ul rundei #5 din play-off, dintr-un penalty obținut tot de el. La mijlocul primului act ('31), „decarul” lui FCSB a fost avertizat de Radu Petrescu, după un duel aerian în care l-a lovit cu cotul în plină figură pe Andrei Burcă.

Pentru acest fault, Florin Tănase putea fi chiar eliminat, dacă la centru era un arbitru mai exigent. În orice caz, omul nr. 1 al roș-albaștrilor va rata duelul din runda următoare, cu FC Botoșani, pentru cumul de cartonașe galbene, 4.

Florin Tănase, OUT pentru următorul meci! Fault dur comis de golgeterul lui FCSB
Momentul în care Tănase îl lovește pe Burcă

22 de goluria reușit Tănase în sezonul actual din Liga 1. E principalul marcator al campionatului

Mihai Stoichiță: „Craiova încă are șanse la titlu!”

Citește și alte știri despre FCSB - CFR Cluj:

Ilie Dumitrescu, antrenor de la TV! Decizia luată de Becali, după pledoaria lui „Mister”

Vocile Gazetei » FCSB - CFR Cluj, comentat live de Ovidiu Ioanițoaia, Cristi Geambașu și Marius Mărgărit

Liber spre FCSB! Roș-albaștrii sunt gata de primul transfer al verii » Anunțul clubului

Florin Tănase, somat de suporterii FCSB: „Căpitane, deșteptarea!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
danut1971
danut1971  •  04 Mai 2021, 12:30

ha ha ha!un farsor mai putin pe teren

1566178743642986
Vlad Hartea  •  04 Mai 2021, 11:19

Oare de ce sunt atat de disperati ?? Fcsb poate juca si cu rezervele la Botosani intrucat cele 3 puncte sunt garantate !!

magic4ever
magic4ever  •  04 Mai 2021, 09:50

Tanase a cautat galbenul sa fie suspendat la amicalul cu Botosani...e cel mai sigur meci din lumea asta, pun toti banii pe Fcsb in omenia cu Botosani-ul " corectului" de Iftime care nici nu are interes sa castige Fcsb campionatul..

Vezi toate comentariile (11)
Comentează