FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Becali, ordin pentru Charalambous și Pintilii: „Le-am zis «Vreau să-mi găsiți loc pentru el»” » S-au conformat la meciul cu CFR Cluj

Articol de , , - Publicat marti, 08 august 2023 08:34

FCSB a început meciul cu CFR Cluj, 1-0, cu Octavian Popescu pe postul de atacant central, acompaniat de Andrei Cordea și Florinel Coman pe benzi.

Azi, Gigi Becali a anunțat că decizia nu i-a aparținut lui, ci antrenorilor Elias Charalambous și Mihai Pintilii. Dar a recunoscut că le-a transmis un mesaj clar: Octavian Popescu trebuie să fie titular!

GSP știe motivele pentru care CSA a încercat să o blocheze pe FCSB la meciul cu Nordsjaelland  » Argumente uluitoare: „Pagina de Twitter și contul de Instagram”
fcsb
GSP știe motivele pentru care CSA a încercat să o blocheze pe FCSB la meciul cu Nordsjaelland » Argumente uluitoare: „Pagina de Twitter și contul de Instagram”

VIDEO Gigi Becali, ordin pentru Elias Charalambous și Mihai Pintilii: „Tavi Popescu să fie titular!”

Când câștigi de o asemenea manieră cu CFR Cluj, nu ai cum să spui că te-a dezamăgit cineva. Și dacă a jucat cineva mai prost, nu spui. M-a impresionat Pantea și mi-a plăcut și Octavian Popescu. 

Eu le-am spus ce vreau, ei fac acum. Eu spun, iar dacă ei găsesc soluții... Am zis «Vreau să-mi găsiți loc pentru Tavi! El trebuie să fie în echipă!» Păi, e vorba de bani. A jucat bine. El și-a făcut datoria. Nu s-a văzut, dar și-a făcut datoria. Pasa pentru Compagno, la penalty, cine a dat-o? El!”, a declarat azi Gigi Becali.

Dumitru Dragomir a propus ca Octavian Popescu să fie atacant

Recent, la GSP LIVE, Dumitru Dragomir le-a transmis celor de la FCSB să îl încerce pe Octavian Popescu pe postul de atacant central.

„Octavian Popescu e fotbalist de Steaua! Și trebuie să joace. Nu a jucat câteva meciuri și se vede. Părerea mea este că poate să joace și vârf. Ar da mult randament decât toți. Să îl încerce și ca atacant. 

O să vedeți că va da randament. Nu poți să îl iei după un joc sau două. Lasă-l să aibă 6-7 jocuri și atunci îți dai seama dacă are sau nu valoare”, spunea Dragomir.

FOTO. Cum arată stadionul Ghencea după FCSB - CFR Cluj 

+14 FOTO

VIDEO FCSB - CFR Cluj 1-0 / Vlad Chiricheș: „A fost foarte frumos, mi-a plăcut revenirea în Ghencea”

Citește și: 

Pleacă imediat după FCSB - CFR Cluj: impresarul a venit la negocieri! Gigi Becali: „E singurul care pleacă”

Adrian Porumboiu desființează deciziile lui Bîrsan din FCSB - CFR Cluj: „Penalty la Dawa, simulare la Compagno!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
CostelMC
CostelMC  •  08 August 2023, 16:02

Un pariu pierdut care trage în jos întreaga echipa. Cu CFR a jucat efectiv fără nici o treaba cu tactica propusa, nu are forță și încăpățânarea oierului o sa coste puncte, dacă nu și calificări. E tiparul perfect al fotbalistului român comparat după doua meciuri cu Mbape, Ronaldo, Messi, Hagi și care nu mai joaca nimic din cauza aerelor. Dacă va pleca undeva deși nu cred, după maxim un an va reveni cu codita între picioare acasă, acuzând ca a fost discriminat deși ce joaca el e țurca și nu fotbal. Uitați-vă la Ianis, și la tot ce a produs academia lui Hagi și îmi veți da dreptate. Ai noștri abia dacă pot face fata în vreo liga secunda din vest. Tavi Popescu nici măcar acolo nu sa facă performanta.

Hcm27
Hcm27  •  08 August 2023, 14:03
Postat de contrabas3 pe 08 August 2023, 00:06

,,O să vedeți că va da randament. Nu poți să îl iei după un joc sau două.” … zicea Jijiii de Tavi Popescu. — nu puțini fotbaliști au fost dați afară de Jijiii după doar câteva minute în teren, ce să vorbim de două jocuri. Lol! Tavi e bun și merită cât de multe șanse, dar alții nu au fost așa norocoși ca el și au fost dați afară după doar câteva minute jucate în teren.

O fii bun, dar când va mai pune "fibra" pe el.Pana atunci "banca" scrie pe el.Cu danezii, dacă joaca, nu va căștiga vreun duel unu contra unul.Nu are forță!Zici ca e unul din puii aia doi la punga, de pe vremea lui Ceausescu!Cu jucători ca asta nu mai dam noi înainte!

valyomanyd
valyomanyd  •  08 August 2023, 12:09
Postat de contrabas3 pe 08 August 2023, 00:06

,,O să vedeți că va da randament. Nu poți să îl iei după un joc sau două.” … zicea Jijiii de Tavi Popescu. — nu puțini fotbaliști au fost dați afară de Jijiii după doar câteva minute în teren, ce să vorbim de două jocuri. Lol! Tavi e bun și merită cât de multe șanse, dar alții nu au fost așa norocoși ca el și au fost dați afară după doar câteva minute jucate în teren.

Ai încurcat borcanele..Declarația ii aparține lui Dragomir !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează