FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB VS. CFR CLUJ

S-au schimbat cotele pentru câștigarea Ligii 1! Ce cred bookmakerii despre lupta FCSB - CFR Cluj - Craiova

Articol de , - Publicat vineri, 05 martie 2021 08:32 / Actualizat vineri, 05 martie 2021 08:56

FCSB și CFR Cluj luptă la baionetă pentru a pune mâna pe titlul de campioană, iar bookmakerii le acordă șanse egale pentru un triumf în Liga 1. 

La începutul sezonului în curs, FCSB pornea cu șansa a treia de a câştiga primul trofeu de campioană după o pauză de șase ani, cu o cotă de 4,00. Prima era CFR Cluj, cota 2,50, urmată de Universitatea Craiova, 3,75.

Plecarea lui Dan Petrescu de la Cluj, pasa proastă prin care au trecut clujenii, plus evoluția foarte bună a roș-albaștrilor, i-au făcut pe bookmakeri să schimbe cotele pentru noua campioană a României. Iar în decembrie 2020 FCSB avea cota 2,30 pentru titlu, CFR 3,80, iar Craiova 4,00.

Acum, când FCSB și CFR Cluj sunt despărțite în clasament doar de golaveraj, predicțiile caselor de pariuri le dau tot la egalitate!

Dacă Universitatea Craiova a ieșit din discuție și e pe trei, cu cota 8,00 pentru titlu, primele două din Liga 1 au cota 2,20 pentru a-și adjudeca acest sezon. 

1,15este cota pe care casele de pariuri o dau pentru FCSB și CFR Cluj, ca să termine pe primele două locuri la finalul play-off-ului

1,30este cota pe care Florin Tănase a primit-o de la casele de pariuri ca la finalul acestui sezon să-și adjudece titlul de golgeter al României. Pe 2 e Keyta, de la Botoșani, cota 4,00

1,03este cota ca Dinamo să termine pe unul dintre ultimele 10 locuri sezonul regulat. Este cea mai mică cotă pe care au dat-o bookmakerii, pe doi vine Gaz Metan, cu 1,05

VIDEO Cristian Bivolaru, semnal de alarmă: „Gino Iorgulescu și Răzvan Burleanu trebuie să se întâlnească. Vrem VAR!"

Citește mai multe știri din Liga 1: 

EXCLUSIV Noi detalii despre protestul semnat de Gigi Becali: „Pierd bani din cauza lor!”

Râde Europa de noi: războiul LPF vs FRF ajunge la TAS! Alte 5 decizii vitale pentru fotbalul românesc după Adunarea Generală

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
cornelconasu
cornelconasu  •  05 Martie 2021, 12:05
Postat de andrei.f pe 05 Martie 2021, 09:35

Decisivi vor fi arbitrii, dacă cfr își impune fluierașii de casă cică, arbitri Fifa, va fi greu de bătut !

Ca să vezi !!! Fcsb nu a mai câștigat campionatul de la jafurile incredibile din arbitraj și de la dopajul lui Norbert !!!! PATRU meciuri nu s-au dopat de frică și au fost lamentabili, apoi....”si-au revenit” !!!! CFR este cu o clasă peste fcsb !!!!

1745flo
1745flo  •  05 Martie 2021, 11:33

Cotă 1.002 ca fcsb rămâne noncampioană!

corectu
corectu  •  05 Martie 2021, 10:57

Au revenit cei buni de la CFR,pentru că nu erau buni la echipele la care s-au transferat.După 2 luni? Nu e exclus să vină și Djokovic. Jocuri de ....culise.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează