FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Doi fotbaliști de la CFR Cluj au fost propuși la FCSB » Ce a spus Mihai Stoica: „Pe cine să intereseze?”

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 decembrie 2021 20:50 / Actualizat vineri, 24 decembrie 2021 21:05

După ce l-a păstrat pe Dan Petrescu, CFR Cluj vrea să renunțe la mai mulți jucători, care nu sunt pe lista antrenorului.

Patronul Neluțu Varga a anunțat că 12 jucători vor pleca în această iarnă, iar Mihai Stoica a dezvăluit că doi dintre ei au fost propuși la FCSB.

Ultima „modă” în Liga 1 » Ce au în comun CFR, FCSB, Craiova, Dinamo, Rapid și Botoșani
MERCATO
Ultima „modă” în Liga 1 » Ce au în comun CFR, FCSB, Craiova, Dinamo, Rapid și Botoșani

Doi jucători de la CFR Cluj au fost propuși la FCSB

Potrivit managerului roș-albaștrilor, fundașul dreapta Mihai Butean (25 de ani) și fundașul central Denis Ciobotariu (23 de ani) au fost propuși la FCSB, dar vicecampioana nu este interesată de ei.

„Cineva îmi propunea jucători de la CFR. Logic, de pe lista lor de transferuri. Nu, nu, chiar nu sunt interesanți. Ştiţi ce jucători sunt în afara listei. Sunt Hoban, Butean, Ciobotariu, Fofana, Tahiri, Rodrigues și portarul Cristiano. Pe cine să intereseze?

Am fost întrebaţi despre Ciobotariu şi Butean. Noi aşteptăm momentul în care să joace Haruţ fundaş central. Îmi place Ciobotariu, e interesant. Acum 2-3 ani îl luam, dar acum avem fundaşi centrali. Mai e Vinicius și ne mai gândim şi la cei din pepinieră.

Îmi spunea cineva că, nu știu dacă e adevărat sau nu, că CFR îi datorează 600.000 de euro lui Butean”, a spus Mihai Stoica potrivit TV Telekom Sport.

  • Cotat la 350.000 de euro, Butean a jucat un singur meci la CFR Cluj, în Cupa României. A mai evoluat la U Cluj, Astra, Clinceni și Gaz Metan.
  • Denis Ciobotariu, care poate juca în centrul sau în dreapta liniei defensive, are o cotă de 600.000 de euro. A ajuns la CFR Cluj în ianuarie 2020, de la Dinamo, iar în acest sezon a bifat 9 meciuri pentru CFR.

„Denis Ciobotariu nu face parte din planurile lui Dan Petrescu”

Fundașul central de 23 de ani este nemulțumit de faptul că joacă puțin, după cum a dezvăluit tatăl său, Liviu Ciobotariu, antrenorul celor de la FC Voluntari.

„El mai are contract doi ani. E clar că situație nu e în regulă, în primul rând pentru el. Nu joacă. A jucat la început 6 jocuri, plus cele din cupele europene. E clar că e un jucător tânăr, își dorește să joace. Mai ales că l-a scos de pe listă.

L-au și anunțat că poate să meargă undeva să joace împrumut. Dar, dacă a fost anunțat că, cel puțin sezonul ăsta, nu mai intră în calculele antrenorului, ar trebui să meargă să joace undeva”, a declarat Liviu Ciobotariu, la emisiunea „Liga Digisport”.

VIDEO Dumitru Dragomir: „Budescu trebuie să se ducă la Petrolul sau Sibiu”

Citește și: 

Răsturnare de situație la FCSB » Ce decizie a luat Gigi Becali

Rămâne CFR Cluj fără antrenor?! „Dan Petrescu poate pleca gratis în Rusia!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (24)
cornelcc
cornelcc  •  26 Decembrie 2021, 13:24
Postat de Gigel Borcanel pe 24 Decembrie 2021, 21:39

În altă ordine de idei multă ipocrizie de ambele părți: Stoica, lovit de amnezie, uită că și FCSB era interesată de Rodriguez când era la Botoșani, iar pe Butean și Ciobotariu Petrescu i-a a dus, tot el i-a prelungit contractul lui Hoban. Varga nu realizează cum îi toacă ăsta banii ...

Ai dreptate, ipocrizia e la mare pret in societatea actuala, inclusiv in fotbal. Da, Rodriguez a fost interesant pentru jiji cand era la Botseni, dar dupa spusele mm-ului, nu este pe lista scurta (2) de propusi. Antrenorul-bocitoare de la cfr a mai adus jucatori doar ca sa nu ajunga la Steaua: Pascanu e unul dintre ei.

cornelcc
cornelcc  •  26 Decembrie 2021, 13:10
Postat de Pleseanu Codrut pe 25 Decembrie 2021, 08:27

Pe Dinamo cred ca i ar interesa un Butean, un Rodrigues…

Pe Butean si Rodriguez i-ar interesa coaforul de la rin?

remarque
remarque  •  25 Decembrie 2021, 19:49
Postat de popa_arestat_de_muresan pe 24 Decembrie 2021, 21:26

Îi luăm pe Culio și Deac să le asigurăm o bătrânețe liniștită

Nu e rau cum imbatraneste Deac la CFR. Are sanse bune sa castige al 6-lea titlu de campion al Romaniei. Un jucator de legenda.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează