FOTBAL  »  Superliga  »  MERCATO

Ultima „modă” în Liga 1 » Ce au în comun CFR, FCSB, Craiova, Dinamo, Rapid și Botoșani

Cluburile importante din Liga 1 anunță plecări masive în iarnă / foto: Cristi Preda (GSP) +17   FOTO
Cluburile importante din Liga 1 anunță plecări masive în iarnă / foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 decembrie 2021 20:11 / Actualizat vineri, 24 decembrie 2021 20:35

FC Botoșani se alătură cluburilor din Liga 1 care pregătesc disponibilizări serioase în această pauză competițională.

Formația patronată de Valeriu Iftime a încheiat anul pe locul 4, cu 34 de puncte. O prezență constantă în play-off, FC Botoșani se pregătește pentru câteva schimbări semnificative în următoarele săptămâni. Planul a fost dezvăluit de finanțatorul moldovenilor.

Răsturnare de situație la FCSB » Ce decizie a luat Gigi Becali
FCSB
Răsturnare de situație la FCSB » Ce decizie a luat Gigi Becali

Valeriu Iftime, patron FC Botoșani: „Aducem trei fotbaliști, pleacă cinci”

„Am ajuns la concluzia că dacă spunem noi că vrme pe cineva, vin alții și-l ofertează. Avem 3 fotbaliști pe care îi aducem iarna asta, de plecat vor pleca vreo 5

Nu pot să spun cine, dar am avut o discuție cu Marius Croitoru și am stabilit cum structurează echipa. Avem și 3-4 copii în academie care sunt cu un potențial foarte bun”, a declarat Valeriu Iftime, la Digi Sport

La noi, în România, dacă nu aduc patronii bani, atunci sunt probleme. Că banii din bilete sau alte locuri sunt foarte puțini.

- Valeriu Iftime, finanțator FC Botoșani

+13 FOTO

Revoluția din iarnă » Cluburile importatne din Liga 1 anunță plecări masive

FC Botoșani nu e singurul club din campionat unde se pregătesc mișcări de trupe în această iarnă. Dinamo, CS Universitatea Craiova, Rapid, CFR Cluj sau FCSB vor să renunțe la rândul lor la câțiva fotbaliști.

Aflată într-o situație de coșmar și amenințată din ce în ce mai tare de fiorii reci ai retrogradării, Dinamo e pe cale să schimbe jumătate de lot în această iarnă: cinci fotbaliști vor intra la negocieri pentru rezilierea contractelor, a anunțat astăzi GSP.ro

Printre ei se află Constantin Nica, Nikos Kainourgios, Michel Espinosa, Marko Nunic și Petar Gluhakovic. Cu ceilalți jucători români care nu ar mai fi intrat în atenția lui Rednic, Popa, Țîră, Mihaiu, Neicuțescu și Moldoveanu, precum și cu Matei, și cu Filip vor exista discuții ca Stoican să vadă ce au de gând.

Plecări vor fi și în Giulești. Rapid a anunțat că renunță la Raul Costin, Alex Ioniță I, Mircea Leasă, Bogdan Barbu și Anestis Nastos.

La FCSB, Gigi Becali e supărat tocmai pe vedetele Claudiu Keșeru și Constantin Budescu. Conform spuselor patronului Becali, aceștia au șanse mici să mai joace la roș-albaștri din ianuarie. În plus, golgeterul Florin Tănase are șanse mari să plece în Emiratele Arabe Unite.

Liniște nu e nici în Bănie. Alb-albaștrii au încheiat anul pe locul 5 și sunt la nu mai puțin de 25 de puncte față de liderul CFR Cluj. Zilele trecute, Sorin Cârțu, președintele oltenilor, anunța că mai mulți jucători ar putea pleca în perioada următoare: „De unii te desparți, vin alții, e nevoie de o reîmprospătare”, a spus „Sorinaccio”, la Pro X.

Dan Petrescu trece la treabă la CFR Cluj: „12 jucători pleacă de la noi!”

Nelu Varga, patronul clujenilor, a dezvăluit că Petrescu a dat uitării oferta naționalei și deja se concentrează pe lucrurile pe care le are de făcut la CFR în speranța unui nou titlu.

„S-au liniștit lucrurile, Dan Petrescu nu pleacă nicăieri. Acum face lista de achiziții pentru iarnă. Nu s-a pus problema de bani, de clauză de reziliere. Dan vrea să continue la CFR Cluj și să luăm un nou titlu. Vrem să-i aducem jucătorii pe care-i dorește cât mai repede, ca să-i aibă în cantonamentul din Spania. Nu vor fi doar veniri, avem făcută și lista de plecări, iar pe ea sunt în acest moment 12 jucători”, a declarat Varga, potrivit Fanatik.

VIDEO Dumitru Dragomir, despre situația de la Dinamo: „Nu reușești așa!”

Citește și alte știri din Liga 1:

A găsit soluţia pentru salvarea lui Dinamo: „Aş face un împrumut” + „Acum are 30% şanse să rămână în Liga 1”

Răsturnare de situație la FCSB » Ce decizie a luat Gigi Becali

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
creeperno115
creeperno115  •  25 Decembrie 2021, 22:40

Foamea de clickuri

aius
aius  •  25 Decembrie 2021, 12:35

Nicio poza fara ...fcsb!Sunteti penibili !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează