FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV După Rednic, pleacă de la Dinamo și preferații lui » 5 intră la negocieri să rezilieze + 5 transferuri plănuite de Stoican în locul lor

Flavius Stoican, noul antrenor al lui Dinamo, se grăbește să-și facă noua echipă
Flavius Stoican, noul antrenor al lui Dinamo, se grăbește să-și facă noua echipă

Articol de - Publicat vineri, 24 decembrie 2021 11:54 / Actualizat vineri, 24 decembrie 2021 12:13

Flavius Stoican (45 de ani) a început al treilea mandat al său ca antrenor principal la Dinamo cu o atitudine curajoasă și războinică, dorind să-și marcheze teritoriul și să-și manifeste personalitatea în fața suporterilor și jucătorilor. 

„Ați tras biletul câștigător”, „Ne vom salva de la retrogradare” și „Accept la Dinamo doar pe fotbaliștii care mănâncă iarba aia pentru echipă. Jucătorii sunt cei mai importanți pentru mine, trebuie să îmi arate respect pe teren” sunt doar câteva dintre reacțiile antrenorului de 45 de ani, revenit în Ștefan cel Mare după ce Iuliu Mureșan l-a mazilit pe Mircea Rednic.

DDB, primul comunicat după „sacrificarea” lui Rednic: „Nu noi l-am demis, rolul nostru e altul” + cum comentează valul de retrageri din proiect
DINAMO
DDB, primul comunicat după „sacrificarea” lui Rednic: „Nu noi l-am demis, rolul nostru e altul” + cum comentează valul de retrageri din proiect

Dinamo eliberează salarii pentru a aduce jucători noi 

Stoicanetti a admis și el că va aborda sezonului de primăvară, unul vital pentru istoria grupării, cu un lot de 25 de jucători. În condițiile în care Dinamo a încheiat 2021 cu 43 de jucători înregistrați la LPF, până acum doar Tomas Vestenicky și-a reziliat angajamentul. 

Flavius a recunoscut că în aceste zile studiază nu doar formatul lotului, dar își și creionează o idee pentru viitorul echipei, realizează strategia pentru 2022. Tehnicianul a evitat să dea nume, evită s-o facă fiindcă a transmis conducerii că el va lucra cu cei care rămân și vor să-și demonstreze valoarea, pentru ei și pentru Dinamo.

Conducerea clubului va negocia rezilierea contractelor cu mulți dintre fotbaliști - inclusiv cu cei aduși de către Iuliu Mureșan, cum este Andre Pinto, remunerat cu 8.000 de euro/lună - și în funcție de ce vor negocia, atunci se vor elibera salarii pentru alții.

Nume noi pe lista „indezirabililor” la Dinamo 

Sunt fotbaliști care fie și-au manifestat intenția să plece, fie nu mai intră în planurile staff-ului tehnic. Plus cei ce vor fi împrumutați. Constantin Nica, Nikos Kainourgios, Michel Espinosa - care este accidentat și nu se știe cum își va continua cariera! -, Marko Nunic și Petar Gluhakovic urmează să intre la negocieri vizavi de rezilierea acordurilor. 

Rednic i-ar fi păstrat pe Kainourgios și Espinosa, însă aceștia sigur nu mai intră în planurile „câinilor”. Cu ceilalți jucători români care nu ar mai fi intrat în atenția lui Rednic, Popa, Țîră, Mihaiu, Neicuțescu și Moldoveanu, precum și cu Matei, și cu Filip vor exista discuții ca Stoican să vadă ce au de gând.

Stoican caută jucători pentru axul central

Dinamo va transfera maximum 5 fotbaliști la începutul lui 2022, fiind căutați în mod special jucători români sau străini care știu ce înseamnă Liga 1 și clubul din Ștefan cel Mare. Stoican caută fotbaliști pentru axul central al echipei, de la fundaș, mijlocaș și atacanți de zonă centrală

„Antrenorul vrea să-i unească pe jucători, care sunt dezbinați după ultimele luni și nu-și mai dau interesul. O să discute cu fiecare dintre ei în parte ca să simtă că este cu gândul la Dinamo”, au explicat apropiații clubului.

Erau unii jucători care nu contau. Nica şi nu mai ştiu cine. Conta Nica la Dinamo? Nica a fost la Liga 3, la Voluntari, când eram eu acolo. L-a adus Bergodi la prima echipă. Ce să joace? Nu mai poate!

- Ioan Andone, la Telekom Sport 

Mai multe știri despre Dinamo: 

Revine în lot după demiterea lui Rednic! Jucătorul care profită de schimbarea de antrenor de la Dinamo

Flavius Stoican aduce la Dinamo și „coșmarul” Stelei

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
redbuldog
redbuldog  •  25 Decembrie 2021, 14:50

Dah,pai pana la axul central,trebuie musai fundas dreapta si nu de azi sau ieri,de vreo 3 ani!

creeperno115
creeperno115  •  24 Decembrie 2021, 22:38

S-a defectat dvd-ul

dd_696
dd_696  •  24 Decembrie 2021, 20:12
Postat de dvd1 pe 24 Decembrie 2021, 16:05

retrogradare garantata 100%

lipovean clo cit te-ai trezit?

Vezi toate comentariile (28)
Comentează