FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DDB, primul comunicat după „sacrificarea” lui Rednic: „Nu noi l-am demis, rolul nostru e altul” + cum comentează valul de retrageri din proiect

DDB a emis primul comunicat după „sacrificarea” lui Rednic
DDB a emis primul comunicat după „sacrificarea” lui Rednic

Articol de GSP - Publicat joi, 23 decembrie 2021 20:06 / Actualizat joi, 23 decembrie 2021 20:13

„Încolțiți” de suporteri, care au început să se retragă pe capete din proiect, reprezentanții DDB au emis în această seară un comunicat, la 48 de ore de la îndepărtarea lui Mircea Rednic din club. 

Înlocuirea lui Mircea Rednic cu Flavius Stoican a necăjit suflarea dinamovistă și a declanșat o revoltă de amploare împotriva lui Iuliu Mureșan și a liderilor din DDB. Dacă pentru început au preferat să tacă, reprezentanții DDB au emis în această seară un comunicat în care încearcă să lămurească „rocada” Stoican - Rednic, dar și valul de retrageri din proiect.

Dinamoviștii se dezic de proiectul DDB! Retrageri în lanț: „Cer explicații autorităților, să verifice golăniile liderilor de galerie”
DINAMO
Dinamoviștii se dezic de proiectul DDB! Retrageri în lanț: „Cer explicații autorităților, să verifice golăniile liderilor de galerie”

Într-un comunicat publicat pe Facebook, liderii DDB spun că nu au niciun rol în structura administrativă de la Dinamo, astfel că n-au putut să blocheze în vreun fel demiterea lui Rednic.

DDB, primul comunicat după plecarea lui Rednic: „Nu noi l-am demis”

Programul DDB nu este implicat în conducerea clubului! DDB nu deține nici o funcție la Dinamo! Acțiunile DDB pe parte administrativă s-au oprit în momentul în care am adus profesioniști în funcții de conducere. DDB a fost forțat să intervină în acest sens în sezonul trecut, când împreună am reușit să scoatem clubul din mâinile lui Cortacero & CO, oameni care au acționat întocmai unui grup infracțional organizat împotriva lui Dinamo.

De asemenea, DDB a trebuit să intervină inclusiv pe parte sportivă, atunci când echipa a rămas fără antrenor. Din fericire, am depășit cu bine acel moment, aducerea lui Dușan Uhrin dovedindu-se providențială. Din momentul venirii echipei Zăvăleanu - Mureșan însă, deciziile administrative și sportive le aparțin. 

Rolul DDB a rămas acela de a susține financiar clubul și sub orice altă formă posibilă, strict! Nu DDB l-a demis pe Mircea Rednic! Nu DDB l-a adus pe Flavius Stoican! Îi mulțumim lui nea Mircea pentru toată munca depusă!”, spun cei din DDB. 

Flavius Stoican, primul interviu ca antrenor al „câinilor”: „Nu caut alibiuri, vom salva Dinamo” + ce spune despre Rednic
DINAMO
Flavius Stoican, primul interviu ca antrenor al „câinilor”: „Nu caut alibiuri, vom salva Dinamo” + ce spune despre Rednic

DDB, mesaj pentru oamenii care s-au retras din proiect: „Ar fi criminal să cedăm!”

„Regretăm retragerile din program! Este și vina noastră. DDB nu se va ascunde vreodată. Deși am repetat, pe toate canalele de comunicare avute la dispoziție, faptul că DDB nu este implicat în conducerea clubului și că deciziile le aparțin, în exclusivitate, celor aflați pe funcții, se pare că mesajul nu a ajuns la toți membrii cotizanți.

Știm că suntem datori cu alegerile, trebuie să dăm și premiile, sunt atâtea de făcut și din păcate dinspre echipă nu vine nici un pic de liniște, problemele sunt imense și tot vin, la salarii au rămas restanțe pe 15, facem tot ce este omenește posibil să ajutăm clubul să le depășească. 

Ar fi criminal să cedăm! Ce vrem să înțeleagă toți cei care s-au retras este faptul că fiecare retragere din program înseamnă un umăr mai puțin pe care se poate sprijini clubul!”, se arată în comunicat. 

400 de retrageri într-o zi

Fanii lui Dinamo nu doresc să mai susțină financiar clubul, au decis să plece din programul DDB și să nu mai cotizeze cu sume lunare care să fie redirecționate către conturile lui Dinamo

Deja aproximativ 400 de membri au părăsit programul socios în ultima zi, DDB adună în prezent 15.000 de membri, iar fiecare oră aduce "dezertări" tot mai multe.

VIDEO Dumitru Dragomir, despre situația de la Dinamo: „Nu reușești așa!”

Citește și alte știri despre Dinamo:

Dinamoviștii se dezic de proiectul DDB! Retrageri în lanț: „Cer explicații autorităților, să verifice golăniile liderilor de galerie”

EXCLUSIV Flavius Stoican, primul interviu ca antrenor al „câinilor”: „Nu caut alibiuri, vom salva Dinamo” + ce spune despre Rednic

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (40)
4935028033229191
Corneliu Naiden  •  25 Decembrie 2021, 22:32

Tot ce-a făcut DDB într-un an de zile a șters Mureșan cu buretele când l-a dat pe Rednic afara fără nicio jenă și fără nicio impotrivire din partea voastră! DDB este acum sub Mureșan, care este un angajat plătit din banii DDB și ai clubului. Pe Bonetti cine l-a adus? Mureșan? Plătiți-l pe Mureșan în continuare și puteți să dormiți liniștiți, Dinamo va retrograda! Vă veți lega numele de această mare rușine!!!!

4935028033229191
Corneliu Naiden  •  25 Decembrie 2021, 21:52

DDB l-a trădat pe Rednic! Rușine!

4935028033229191
Corneliu Naiden  •  25 Decembrie 2021, 21:51

Poate ca deciziile administrative trebuie să fie la Mureșan și Zavaleanu, dar ei sunt niște angajați nu sunt patroni, nu au venit cu bani de-acasă! În schimb pe Rednic care a dat bani de la el pentru că vroia să renunțe la 14 jucători aduși de ei și de el l-au dat afară! Dacă Dinamo retrogradează credeți că n-o să mai doarmă bine cei doi?

Vezi toate comentariile (40)
Comentează