FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ 3-0

Ilie Dumitrescu, laude pentru Toni Petrea: „Nu poți antrena din fotoliu!” » Ce a remarcat după FCSB - CFR Cluj

Ilie Dumitrescu a analizat meciul FCSB - CFR Cluj +14   FOTO
Ilie Dumitrescu a analizat meciul FCSB - CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 martie 2021 07:37 / Actualizat sambata, 20 martie 2021 09:25

Ilie Dumitrescu a comentat victoria categorică obținută de FCSB în meciul cu CFR Cluj, 3-0, și l-a lăudat pe antrenorul roș-albaștrilor, Toni Petrea.

Fostul internațional a explicat de ce crede că Toni Petrea a avut un rol decisiv în victoria obținută de FCSB și s-a declarat încântat de modul în care vedetele roș-albaștrilor au jucat din punct de vedere tactic 

Ilie Dumitrescu după FCSB - CFR: „A fost o diferență clară de viteză”

Nu poți antrena din fotoliu!  Există o comunicare bună între el și Becali. Doar un antrenor poate face anumite  relații de joc, să organizeze echipa. Să nu subestimăm munca antrenorului. Mai sunt și decizii luate de Gigi, dar Petrea și cu Neubert antrenează echipa. 

Coman, Tănase și Octavian Popescu au fost foarte activi. Iar Șut a acoperit foarte bine. Olaru și Moruțan urcau și așa s-au recuperat foarte multe mingi. A fost o diferență clară de viteză între cele două echipe. FCSB are cel mai bun atac, are consistență și există o reacție a jucătorilor când se pierde mingea. 

E un joc de referință pentru FCSB.  Evident, au contat și greșelile individuale ale celor de la CFR. Au stat foarte bine fizic cei de la FCSB! Să faci presingul ăsta dă dovadă că au o pregătire fizică foarte bună.

S-a văzut lipsa celor patru jucători din atac de la CFR Cluj. N-a avut cine să țină acolo de minge. CFR Cluj a arătat bine chiar și fără atacant, la ultimul meci. Dar la un astfel de joc, cu încărcătură, echipa a cedat”, a spus Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro

VIDEO Dumtru Dragomir după FCSB - CFR, 3-0: „Foarte blazați cei de la CFR. Au căzut și fizic și pshic”

Citește mai multe știri despre FCSB - CFR Cluj: 

Edi Iordănescu a intrat în direct, după umilința cu FCSB: „Suntem căzuți!” » Ce spune despre controversa cu Arlauskis

Florin Tănase a răbufnit după victoria cu CFR: „Trebuie să dăm 3-4 goluri pe meci, altfel se spune că nu suntem o echipă!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
cornelcc
cornelcc  •  20 Martie 2021, 14:06
Postat de observator_federal pe 20 Martie 2021, 09:18

Băi băeți, de ani buni de zile Gigi "pune ochii" pe câte un fotbalist, pe care îl recomandă personal la Națională și apoi, prin contribuția unanimă a presei "de specialitate" , încearcă să-l valorifice la export... Omul este și supărat uneori, că deși vrea să cumpere ce este mai bun "pe piață", tot îi mai scapă câte unul pe care "nu a putut să pună mâna"... Întrebarea este dacă alegerile lui Gigi sunt cele mai bune și dacă facem bine să ne luăm după alegerile lui pe care presa le aplaudă unanim iar "selecționerii de paie" - Dică (pe bune??) , Mutu, Stoichiță și Rădoi - le iau ca priorități, dacă nu cumva luându-ne după mintea lui Becali nu am provocat deja fotbalului nostru daune ireparabile... Chiar sunt "cei mai buni" alde Man, Moruțan, Tănase, Olaru ș.a.m.d. și cu ei gata, "ne-am scos"? Ne mai scoatem oare din ce am intrat?? Fi-v-ar Fă Ce Spune Becali de râs!!

Medicamente, medicamente!

cipy7
cipy7  •  20 Martie 2021, 11:15
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Vorbesti de funie in casaspanzuratului...

vali.gazzaev
vali.gazzaev  •  20 Martie 2021, 10:39

La fcsb nu exista o fisa a postului bine definita. Faci ce spune becali. Nu doar la figurat. E clar ca nu vine cici la antrenament sa spuna jucatorilor "faceti 10 sprinturi, 15 flotari, 20 geno". Imixtiunea lui e in tot ce tine de joc, nu antrenamentul fizic, insa e clar ca normalitatea e un concept strain la fc fcsb

Vezi toate comentariile (10)
Comentează