FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ 3-0

Edi Iordănescu a intrat în direct, după umilința cu FCSB: „Suntem căzuți!” » Ce spune despre controversa cu Arlauskis

FCSB a învins-o pe CFR Cluj, scor 3-0, în derby-ul finalului de sezon regulat din Liga 1. Edi Iordănescu, 42 de ani, antrenorul campioanei, a recunoscut superioritatea roș-albaștrilor la final. +14   FOTO
FCSB a învins-o pe CFR Cluj, scor 3-0, în derby-ul finalului de sezon regulat din Liga 1. Edi Iordănescu, 42 de ani, antrenorul campioanei, a recunoscut superioritatea roș-albaștrilor la final.

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 martie 2021 22:55 / Actualizat vineri, 19 martie 2021 23:16

FCSB a învins-o pe CFR Cluj, scor 3-0, în derby-ul finalului de sezon regulat din Liga 1. Edi Iordănescu, 42 de ani, antrenorul campioanei, a recunoscut superioritatea roș-albaștrilor la final.

FCSB - CFR Cluj 3-0 » Citește AICI cronica

Suspendat pentru derby-ul de pe Arena Națională, Iordănescu pune forma slabă a echipei de vineri seară pe lista numeroasă a indisponibililor (Debeljuh, Rondon, Costache - COVID-19 și Omrani - accidentat).

Edi Iordănescu, după FCSB - CFR Cluj 3-0: „Suntem căzuți mental”

„Un moment gestionat prost îți poate da peste cap tot parcursul (n.r. - referindu-se la cartonașul roșu încasat de Arlauskis). Veneam după 5 meciuri bune, dar azi mental am stat rău. Ultimele evenimente din viața noastră ne-au afectat. Vorbeam și cu cei din conducere, am văzut echipa căzută, am încercat să intervin, dar nu am avut reflex. Am văzut teamă în grup când ne-au picat jucători decisivi, cu cifre importante.

Este momentul lui FCSB. Distanța e mai mică decât în momentul în care am venit eu, totuși, și am încredere că ne putem scutura rapid. Trebuie să ne recuperăm jucătorii, să gestionăm bine această pauză competițională. Suntem căzuți mental, chiar dacă veneam după 4 victorii fără gol primit”, a declarat Iordănescu în cadrul emisiunii „Digi Sport Special”.

Edi Iordănescu, despre speța cu Arlauskis: „Cum să accept așa ceva?”

De asemenea, tehnicianul „feroviarilor” a comentat și controversa iscată cu titularizarea lui Arlauskis.

  • CONTEXT: Vali Moraru, realizator „Digi Sport Special”, a lăsat să se înțeleagă înainte de meci că Iordănescu nu ar fi vrut să îl titularizeze pe portarul lituanian: „Din informațiile mele, Arlauskis nu apără la dorința antrenorului. Am aflat și că Bălgrădean și-a revenit între timp, dar că nu va mai juca de-acum înainte”. Bălgrădean nu a făcut deplasarea la București, „Pufi” a avut o problemă fizică din cauza căreia a absentat nouă zile. În locul lui a intrat Sandomierski în partida cu Poli Iași, câștigată cu 4-0.

La cum mă cunoașteți voi pe mine, credeți că aș accepta să mi se impună lucruri? E adevărat că există un patronat, dar nu voi accepta așa ceva niciodată. Și nici nu vreau să vorbesc despre jucători din punct de vedere individual.

Nu l-aș fi scos din poartă pe Bălgrădean, însă a fost suspect de ruptură. Ulterior, s-a dovedit că nu era chiar așa grav, dar o săptămână nu s-a antrenat. Nu puteam să-l expun din nou la un asemenea meci. Am încercat să găsim o soluție cu Arlauskis”, a comentat Iordănescu Jr.

Clasament Liga 1: FCSB, la 3 puncte de CFR Cluj

Emisiunea GSP Live după FCSB - CFR Cluj 3-0

Citește mai multe știri despre meciul FCSB - CFR Cluj 3-0:

Eroare mare de arbitraj în FCSB - CFR Cluj: „E penalty” » Hațegan a dat „galben” pentru simulare!

Alexandru Chipciu și Mario Camora au îngropat campioana! Gafe uluitoare în derby-ul cu FCSB

Arlauskis, ROȘU direct în FCSB - CFR Cluj! Iordănescu, trădat de jucătorul pe care a fost forțat să îl titularizeze

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
steauaeuna
steauaeuna  •  20 Martie 2021, 13:04

Mostra aia de decebal nu comenteaza niciodata meciul, fazele...nu. Pe el il interesaza daca face sau nu Becali schimbarile. Da, mai degebale, el le face, el, Becali face si echipa de start si schimbarile. Tot el, Becali, George Becali da si banu...Tu, tu ce faci ???in afara ca barfesti ca o baba pe sant. Nu ti-e rusine...putin respect cristiene cu c mic...putin respect pentru oamenii care te urmaresc, pentru cei care muncesc si vor sa faca ceva in tara asta si asa destul de oropsita...nu-i mai trebuiesc si rautatile tale...neantemeiate. Altfel...sa fi sanatos...

514091889218839
Mihai Buzea  •  20 Martie 2021, 12:15

Zi neagră pt. Naum,burleanu si căței. Chiar si marele jurnalist decebal.

ijohn
ijohn  •  20 Martie 2021, 09:19

Eee....va reveniti cu Craiova, stati linistiti. Toate echipele isi revin cu Craiova dupa ce joaca cu Fcsb...doar ca anul acesta se observa si din avion pt ca intamplator etapa urmatoare Craiova joaca cu cine a jucat Fcsb etapa asta. Clujul evident ca 0 sa-si revina miraculos, mai ales ca fcsb le-a intins covorul rosu anul trecu in playoff si becali a scos la pauza singurii jucatori care jucasera ceva in prima repriza. Craiova a batut la Viitorul cu 1-0 si Fcsb a urcat pe primul loc datorita Craiovei, fcsb a pierdut primul loc de prosti ce au fost, iar la meciul retur cu Viitorul Craiova l-a folosit pe Vlad in poarta si un atacant care a avut loc in echipa din cauza accidentarilor si suspendarilor - iar unii au vazut ca Univ Craiova a folosit juniorii....vrajeala pe becali sa-si ascunda blaturile. Se vede din avion. Se stieee .... spor la revenire dragi clujeni, evident ca etapa viitoate veti face meciul vietii. Nu vreau sa va dati la o parte, dar macar sa nu ne accidentati 2-3 titulari sau sa nu avem 2-3 titulari suspendati pt meciul viitor din cauza voastra (stiti voi de ce). Si nici penalty inventat, da? Ca daca iese Craciunescu si spune “se vede la microscop ca a fost atingere la degetul mic, deci penalty” asta nu inseamna ca a fost, da?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează