FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ 3-0

FCSB - CFR Cluj 3-0 » Roș-albaștrii, victorie categorică pe Arena Națională! Cronică: „Neuberții”

FCSB a învins-o pe CFR Cluj, scor 3-0, în derby-ul finalului de sezon regulat din Liga 1. +14   FOTO
FCSB a învins-o pe CFR Cluj, scor 3-0, în derby-ul finalului de sezon regulat din Liga 1.

Articol de - Publicat vineri, 19 martie 2021 22:30 / Actualizat sambata, 20 martie 2021 00:46

FCSB a învins-o pe CFR Cluj, scor 3-0, în derby-ul finalului de sezon regulat din Liga 1.

FCSB - CFR Cluj 3-0 » Cronică: „Neuberții”

Roș-albaștrii au dominat total și au profitat după ce a fost eliminat Arlauskis. Ei au alergat mai mult, au pasat mai bine, au avut mai multe ocazii și vor porni în playoff ca favoriți la câștigarea campionatului.

Ratează Moruțan, apoi tot el mai irosește o ocazie. Florinel Coman consumă o șansă și mai mare, imensă, din fața lui Arlauskis! Mai șutează pe poartă Moruțan, Coman. În scenariul acesta în care CFR suferă groaznic, campioana e supusă unei metode de tortură și mai și! 

Este eliminat Arlauskis. Lituanianul a ieșit din poartă, l-a întâmpinat pe Octavian Popescu și l-a doborât. Arlauskis a fost cel mai bun om al Clujului în primele 40 de minute și a dispărut de pe teren ca urmare a acestui cartonaș roșu. A ieșit și Itu, ca să-i facă loc portarului de rezervă Sandomierski.

FCSB - CFR Cluj 3-0 Foto: FCSB
FCSB - CFR Cluj 3-0 Foto: FCSB
FCSB - CFR Cluj 3-0 Foto: FCSB
FCSB - CFR Cluj 3-0 Foto: FCSB
FCSB - CFR Cluj 3-0 Foto: FCSB
+10 FOTO

Cadou de la Chipciu

Vișiniii s-au apărat în prima parte a meciului, apoi s-au sinucis când a început a doua jumătate a jocului. Chipciu a condus mingea prin careul propriu până când a uitat obiectul în spatele lui și i l-a oferit lui Olaru, marcatorul primului gol al meciului. Mijlocașul de la FCSB a șutat rapid, imparabil, a avut instinctul să profite de ocazia fantastică.

A trecut aproape o oră, FCSB are un avantaj și tot echipa lui Becali conduce jocul. CFR nu reușește să iasă din terenul propriu, campioana arată ca o turmă de dinozauri aflați aproape de extincție, depășiți de realitate. Roș-albaștrii sunt mai rapizi, aleargă mai mult. De la eliminarea lui Arlauskis sunt și mai mulți. Lecție!

Iordănescu îl trimite pe teren pe Sigurjonsson, un internațional islandez, însă peisajul nu e schimbat cu mult. Neubert, un preparator fizic pe care nu-l cunoaște mai nimeni în Germania, revoluționează a doua oară fotbalul românesc, echipa lui arată ca o trupă de comando, ca o armată de elită hiperantrenată. 

Marchează și Tănase, e 2-0. Apoi înscrie Moruțan, 3-0. Nu scorul uimește, mai mult surprinde faptul că FCSB o domină pe campioana României ca și cum oaspeții ar constitui o trupă strânsă acum, nu o formație antrenată, experimentată, rulată la nivelul cel mai bun din fotbal.

FCSB e liderul și e favoritul la câștigarea campionatului. Clujul poate să revină ușor în luptă. Punctele vor fi înjumătățite înainte de playoff, iar CFR păstrează, și umilită, aura de echipă specialistă în mari războaie.

Clasament Liga 1: 

FCSB - CFR Cluj 3-0

FCSB - CFR Cluj, echipele de start

FCSB: Vlad - Crețu, Miron, I. Cristea, Ov. Popescu - O. Moruțan, Șut, D. Olaru - Fl. Coman, Fl. Tănase, Oct. Popescu
Rezerve: Straton, Panțîru, Haruț, Vînă, Perianu, Oaidă, Istrate, Timiș, Kecskes
Antrenor: Anton Petrea

  • FCSB a decis să improvizeze în flancul stâng al defensivei, cu Ovidiu Popescu, de meserie mijlocaș central. E al doilea meci din actualul sezon în care „Lampard” ocupă acest post. Radunovic e suspendat, Panțîru rezervă.

CFR Cluj: Arlauskis - Susic, Vinicius, Burcă, Camora - Itu, Bordeianu, Deac - Chipciu, Carnat, Păun
Rezerve: Sandomierski, Cr. Manea, Latovlevici, Ben Youssef, Hoban, Sigurjonsson, L. Aurelio, Gîdea, Pereira
Antrenor: Edward Iordănescu

  • Arlauskis a bifat primul meci pentru CFR de la revenirea în România. Lituanianul nu a mai apărat din 16 decembrie, când evolua pentru Al Shabab (Arabia Saudită).
  • Arla a fost eliminat în minutul 41.
  • Campioana a avut mari probleme în atac, întrucât nu s-a putut baza pe niciunul dintrei cei 3 atacanți importanți: Rondon, Debeljuh (infectați cu COVID) și Omrani (accidentat).

Stadion: Arena Națională, București 
Arbitru: Ovidiu Hațegan / A1: Octavian Șovre, A2: Sebastian Gheorghe

Citește și alte știri despre FCSB - CFR Cluj: 

Edi Iordănescu ironizează schimbările lui Gigi Becali: „Probabil vorbea la telefon și n-a văzut”

FCSB - CFR Cluj: cine învinge devine mare favorită! Nimeni nu a reușit să realizeze așa ceva

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (954)
adriann_
adriann_  •  21 Martie 2021, 21:16
Postat de catalynn pe 20 Martie 2021, 09:08

Cineva văd ca nu a putut deloc dormi azi noapte și după îndelungi analize a găsit nodul in papură ... câta umilință! :-))))

Suferinta postacului becalist silvica a fost miere pentru iubitorii fotbalului :)))

1609288426001049
Vasiliu Daniel  •  20 Martie 2021, 11:04
Postat de Silvio pe 20 Martie 2021, 07:04

Nicio*, niciun*, aggramatule ce ești! Vorbești despre cărți și bibliotecă, ***n. N-ai tu nicio treabă! Sau 'vroiai' să mă contrazici? :)))

Nu i mai baga în seama . Adrian și Cătălin su 2 frustrați. Săracii nu au nici un scop în viata .. *** . Ne tot amenință că vedem noi ... As rade de aceste 2 ***. Păcat ca e trist .. ei sunt rodul societății la fel ca *** din ***. La fel ***.. victimele sistemului... într o tara care în loc sa te educa și sa te protejeze .. sifoneaza banii .. tara arde .. șomeri , pensii mici , autostrăzi canci., învățământ (vezi Adrian și Cătălin) Dar lasă că avem csa . Facem cantonament în Turcia.. avem rapidul.. cum zicea aia de la sector 1 .. "Nu nu .. nu sunt bani publici .. ii facem rost din alta parte " atunci de ce nu faceți rost din alta parte pentru românașii care mor de foame .. ? RUSSINEE!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1609288426001049
Vasiliu Daniel  •  20 Martie 2021, 10:50
Postat de adriann_ pe 20 Martie 2021, 02:45

TU NICI N-AI CARTI FRAIERE :))) DECAT DE JOC :))) in rest, cum spuneam: SA-TI DEA DUMNEZEU CEEA CE-MI DORESTI MIE, PENTRU CA MERITI! AMIN!

Adriane . Tot cocalar ai rămas. . Tu și cărțile :))))))) taci *** . Sămânțare... cum sa citești tu cocalare .. poate cartea lui Boracul Poleit !!! Auzi la el cărți.. rapidistule *** îmi aduc aminte de meciul în care rapid juca în UEFA.. și suporterii scuipați antrenorul advers .. vai ce faza urata .. îmi era rușine. Rapidistii urlau și săreau ca niște *** .. își luau avânt sa scuipe.. ca și atunci cu Deaconu.. tot meciu ați scuipat și ați aruncat cu obiecte în teren .. pana va ars Deaconu.. și acum plângeți.. era doar o bricheta...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (954)
Comentează