FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ

Vocile Gazetei » Derby-ul FCSB - CFR Cluj, comentat de Răureanu, Ioanițoaia și Geambașu

Vocile Gazetei » Derby-ul FCSB - CFR Cluj, comentat LIVE de Răureanu, Ioanițoaia și Geambașu
Vocile Gazetei » Derby-ul FCSB - CFR Cluj, comentat LIVE de Răureanu, Ioanițoaia și Geambașu

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 martie 2021 19:11 / Actualizat vineri, 19 martie 2021 22:37

Derby-ul FCSB - CFR Cluj a fost comentat live pe GSP.ro de Remus Răureanu (reporter GSP), Ovidiu Ioanițoaia (director GSP) și Cristian Geambașu (editorialist GSP). Mai jos veţi găsi opiniile lor de dinaintea meciului, de la pauză şi de la final.

FCSB - CFR CLUJ 3-0. FINAL:

Remus Răureanu: „FCSB cu Neubert arată ca armata NATO teleportată într-un război din Evul Mediu, cu drone împotriva unor catapulte rudimentare. Roș-albaștrii aleargă mai mult, mai repede, o domină pe CFR cum nu au dominat-o adversare din cupele europene. Campioana poate să revină în luptă, conform clasamentului. Diferența din seara aceasta sugerează că ea nu va putea”

Ovidiu Ioanițoaia: „Rămasă în 10 prin eliminarea lui Arlauskis din finalul primei reprize, campioana a cedat repede după pauză. N-a avut timpul necesar să sape tranșee în fața propriului careu când, profitând de întârzierea lui Chipciu de a degaja un balon, Olaru a deschis scorul. Gol logic, de necontestat, menit să consfințească superioritatea evidentă a garniturii roș-albastre. Care a reconfirmat astfel că e cea mai în formă echipă a acestui început de an. Ce a urmat, golurile lui Fl.Tănase și Moruțan, n-a făcut altceva decât să întărească ideea că FCSB e pe merit, legitim, liderul clasamentului. Totodată, să ateste că, din păcate pentru ea, formația clujeană n-a putut depăși absențele a 3-4 titulari și inferioritatea numerică. Ea a pierdut la o diferență surprinzător de mare, dar ușor de explicat”

Cristian Geambașu: Ridicolul lovește fără discriminare, Chipciu și Camora sunt martori. Iar penibilul se hrănește hulpav cu aroganță, singurul capitol la care s-a evidențiat CFR-ul în meciul cu FCSB. Oportunismul lui Darius Olaru și Florin Tănase, autorii primelor două goluri, a avut rolul lui, dar ar fi nedrept să credem că victoria roș-albaștrilor este doar urmarea unor nefericite greșeli individuale ale unor jucători experimentați. Vedeți spre exemplificare golul de 3-0 al lui Moruțan, urmat de un dans cu accente ritualice. Câștigată mai întâi în plan fizic - danke, Thomas Neubert! -, victoria FCSB-ului a fost desăvârșită în final și în plan mental. CFR arată tot mai mult ca o echipă care și-a depus dosarul de pensionare”

FCSB - CFR CLUJ 0-0. La pauză:

Remus Răureanu: FCSB a jucat mai bine, mai curat înainte să fie eliminat Arlauskis, așa că ar trebui să aibă o cale liberă de acum. În realitate, datele nu vor fi schimbate cu mult, Chipciu va coborî la mijloc în locul sacrificatului Itu și CFR va continua să se apere în fața «neubertilor» pe care preparatorul german i-a influențat într-un mod clar, ei aleargă ca și cum ar fi dintr-o altă specie”

Ovidiu Ioanițoaia: „O primă repriză alertă, plăcută, controlată de FCSB. Dirijată de Moruțan, aceasta a fost echipa mai rapidă, mai directă și mai dezinvoltă. I-au lipsit însă ultima pasă și golul. A ajutat-o să continue în superioritate numerică tocmai Arlauskis, reintrat în poartă Clujului. Lituanianul l-a dărâmat pe Oct.Popescu în afara careului și a văzut, decizie corectă a «centralului» Hațegan, cartonașul roșu. Dacă formația bucureșteană a arătat ca o mașină pe benzină, sprintenă, cea clujeană a lăsat impresia că merge pe motorină. Rămasă în 10, misiunea ei va fi extrem de grea

Cristian Geambașu: „Intervenția lui Arlauskis în fața lui Florinel Coman (min. 31), care a venit spre poarta CFR-ului cu 165 de kilometri pe oră, era un răspuns celor care s-au întrebat de ce a fost trecut Bălgrădean pe linie moartă. Eliminarea aceluiași Arlauskis, după faultul asupra lui Octavian Popescu, era un altfel de răspuns. Și o urmare logică a tabloului partidei. FCSB-ul dăduse tonul meciului, pasase mai repede, fiind condusă inspirat de Moruțan, care seamănă tot mai mult cu un conducător de joc veritabil. CFR a evoluat la aspirație, la temporizare. Cu viclenie, a reușit, deși Deac a arătat chiar ca un fotbalist de 36 de ani, iar Carnat nu este nici vârf, nici mijlocaș ofensiv. Un gol în derby, măcar unul după pauză! Cerem prea mult!”

FCSB - CFR CLUJ. Înainte de meci:

Remus Răureanu: „Noul fundaș dreapta al naționalei, Ovidiu Popescu, e fundaș stânga în echipa de club. Admirabil pentru că acceptă să fie plimbat pe toate posturile până când amețește, Popescu rămâne, de fapt, polivalent prin mediocritate. El poate fi folosit oriunde fiindcă nu e foarte bun nicăieri. Nici măcar Becali nu se gândește să-l folosească pe Florin Tănase ca fundaș dreapta și pe Moruțan ca fundaș stânga! Nici un antrenor nu-l muta pe Zidane pe dreapta apărării, nici unuia nu-i trecea prin minte să-l folosească pe Hagi ca «lateral» stânga. Campioanei îi lipsesc patru atacanți: Debeljuh, Rondon, Costache, Omrani. Dacă se va descurca CFR și așa, al patrulea titlu la rând o să pară blocat la Cluj”

Ovidiu Ioanițoaia: „Teoretic, se anunță un meci de 1, X. Deoarece campioana îl abordează fără înaintașii Debeljuh, Rondon, Costache și Omrani, ba și cu Edi Iordănescu în tribună. Socotind însă că apărarea Clujului, 12 goluri primite în 27 de partide, e cea mai bună din Liga 1, gazdele nu vor avea o misiune foarte ușoară. De aceea s-ar putea înșela cei care anticipează că derby-ul se va reduce la un joc de-a v-ați ascunselea între tinerii din atacul FCSB și «veteranii» din defensiva CFR. Sigur va fi mai mult decât atât

Cristian Geambașu: „După un șir de egaluri lung cât o zi de post a domnului Becali, CFR se impunea în fața rivalei FCSB, 2-0. Se întâmpla la mijloc de decembrie 2020, iar momentul trebuie neapărat legat de prezența pe banca clujeană a lui Edi Iordănescu, de-abia numit la ora aceea în locul lui Dan Petrescu. Dincolo de revenirea lui Arlauskis în poarta campioanei, și uitându-ne la absențele lui Omrani, Rondon, Debeljuh în contrast absolut cu prezențele lui Tănase, Florinel Coman și Octavian Popescu în tabăra bucureșteană, duelul din această seară este un nou episod din promițătorul serial «Antrenorul contra Filosoful». Cu precizarea superfluă că nu Toni Petrea este antrenorul. Și că nu e cazul să ne facem iluzii privind dramatismul și calitatea derbyului”

Citește mai multe știri despre FCSB - CFR Cluj:

Gigi Becali își laudă un fotbalist, chiar înaintea meciului cu CFR Cluj: „Stau de vorbă de la 25 de milioane de euro în sus”

Edi Iordănescu ironizează schimbările lui Gigi Becali: „Probabil vorbea la telefon și n-a văzut”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (31)
427951077389201
Mihai Tanase  •  20 Martie 2021, 11:21

Arlauskis s-a dovedit un demn urmaș a lui Harald Schumacher !

iulian1952
iulian1952  •  20 Martie 2021, 02:28

TREI COMENTATORI DE PROST GUST . EU NU ASCULT NICI CE ZIC EI , DAR SA CITESC *** LOR . ASA CA ... PA !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tanase
tanase  •  20 Martie 2021, 01:52
Postat de Calin Francu pe 20 Martie 2021, 00:46

Domnule Geambasu ă fost blat domnule . Nu ati vazut ce jaloane erau cei de la cfr. Acum nu vi se pare dubios că la meciul fcsb-ului de la Botoșani ati facut cîteva afirmații de te doare capul insinuări pe fata fără pic de jena . Acum cu cfr ă fost la fel jocul și văd că nu mai reacționari la fel. La voi ăștia contra fcsb nu exista meciuri în care adversarele prind o zi mai slabă toti trebuie sa -i rupă pe cei de la fcsb . Pentru voi nu conteaza cum cîștigă cfr cu echipele din Ardeal sau ca Sepsi nu a batut niciodată cfr nici ca Voluntariul sau iasul bat mai tot timpul fcsb iar cu Dinamo *** . Sa nu mai spun de mizeriile din play - off cînd ă luat Hagi campionatul sau primul campionat luat de cfr sau celebrele blaturi Astra - Dinamo. Credeti ca toti sîntem prosti si nu vedem ce fac și alte echipe . Voi din ura fata de Becali și fcsb nu stiti cum sa manipulați și să denigrati acest club . Cînd ă luat steaua 3 ani la rînd campionatul toti ati sărit în sus disperați să se facă ceva să fie opriți ca prea face Becali performanta. Mai bine ati susținut alte echipe mai slabe sau una ungurească cum e cfr numai ca să distrugeri cel mai mare brand din Romania - Steaua. Becali baga bani in fotbalul rominesc de ani buni investeste in jucatori tineri si tot il blamati sustineti ungurii din Ardeal. Asta da caracter si obiectivism . Si ne miram ca sintem umiliti de toti. Asta nu e presa e bataie de joc . Insa roata se intoarce Dumnezeu nu doarme toti isi vor primi rasplata

O sa ii bata Dumnezeu, dar inainte sunt blestemati probabil sa se tarasca ca niste serpi ce sunt!

Vezi toate comentariile (31)
Comentează