FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ

FOTO » Arlauskis, „ROȘU” direct în FCSB - CFR Cluj

În minutul 41 al meciului dintre FCSB - CFR Cluj, la scorul de 0-0, Giedrius Arlauskis (33 de ani), portarul campioanei, a fost eliminat de „centralul” Ovidiu Hațegan. +2   FOTO
În minutul 41 al meciului dintre FCSB - CFR Cluj, la scorul de 0-0, Giedrius Arlauskis (33 de ani), portarul campioanei, a fost eliminat de „centralul” Ovidiu Hațegan.

Articol de - Publicat vineri, 19 martie 2021 20:45 / Actualizat sambata, 20 martie 2021 01:54

În minutul 41 al meciului dintre FCSB - CFR Cluj, la scorul de 0-0, Giedrius Arlauskis (33 de ani), portarul campioanei, a fost eliminat de „centralul” Ovidiu Hațegan.

Final: FCSB - CFR Cluj 3-0 » Citește AICI cronica

Ovidiu Popescu, aflat în propria jumătate, l-a angajat excelent pe Octavian Popescu în profunzime. Juniorul din flancul drept al roș-albaștrilor a scăpat astfel singur cu Arlauskis. 

Lituanianul a ieșit la aproximativ 20 de metri de poartă, însă a fost păcălit de Tavi Popescu, care a dat mingea pe lângă el. 

În replică, Arla l-a faultat pe noul puști-minune de la FCSB. Hațegan a considerat că infracțiunea s-a produs din postura de ultim apărător, iar lituanianul a văzut direct cartonașul roșu.

Contactat de GSP.ro, fostul mare arbitru internațional Ion Crăciunescu a validat decizia lui Hațegan: „Este cartonaș roșu, într-adevăr”.

Arlauskis, impus de conducere?

Vali Moraru, realizator „Digi Sport Special”, a lăsat să se înțeleagă înainte de meci că Iordănescu nu ar fi vrut să îl titularizeze pe portarul lituanian: „Din informațiile mele, Arlauskis nu apără la dorința antrenorului. Am aflat și că Bălgrădean și-a revenit între timp, dar că nu va mai juca de-acum înainte”. Bălgrădean nu a făcut deplasarea la București, „Pufi” a avut o problemă fizică din cauza căreia a absentat nouă zile.

După finalul confruntării, Edi Iordănescu a negat această informație: „La cum mă cunoașteți voi pe mine, credeți că aș accepta vreodată să mi se impună lucruri de genul? E adevărat că există un patronat, dar nu voi accepta așa ceva niciodată”.

Eliminat la primul meci de la revenirea în România

Arla a revenit recent la Cluj, după o experiență scurtă avută în Arabia Saudită. Semnase cu Al Shabab în decembrie, apoi saudiții s-au gândit că ar fi mai bine să aibă un jucător străin în plus în câmp și să folosească un goalkeeper localnic, de aceea i-au propus lui Arlauskis rezilierea contractului. Giedrius apucase să evolueze pentru Shabab în opt partide din campionat. Nu a mai apărat din 16 decembrie 2020.

Clasament Liga 1: FCSB, la 3 puncte peste CFR Cluj

Citește mai multe știri despre meciul FCSB - CFR Cluj:

Pierdere pentru FCSB înaintea meciului cu CFR Cluj: „S-a accidentat”

CFR, ca FCSB! Anunțul momentului: „Nu antrenorul l-a băgat în primul «11»!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
ciprianbirtea
ciprianbirtea  •  20 Martie 2021, 10:23

Arlauskis nu a semnat în decembrie cu arabii din moment ce în octombrie deja a jucat la ei. A semnat prin august.

2731293400461355
Mircea Duta  •  20 Martie 2021, 07:59

Arla a crezut că îl arbitrează *** *** Kovacs. Daca era fluierașul de casa Octavian Popescu primea in mod sigur galben pt simulare.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

202094105015534
Marika Benche  •  20 Martie 2021, 06:44

fc sb si craiova i-si vor face abonament la cupa si campionat , cam de 100000 de ani de acum incolo, deoarece ,,joaca,, ,,extrordinar,, .

Vezi toate comentariile (4)
Comentează