FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ, CAMPIOANA ROMÂNIEI

FCSB chiar joacă degeaba cu CFR în play-off » 6 „finale” și ZERO reușite pentru echipa lui Gigi Becali!

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 16 mai 2022 10:09 / Actualizat luni, 16 mai 2022 11:48

CFR Cluj a câștigat campionatul, pentru a 5-a oară consecutiv în Liga 1, cu o etapă înainte de finalul sezonului. Din nou, derby-ul cu FCSB, care putea fi finala sezonului, nu avea miză.

Echipa lui Dan Petrescu a profitat de pasul greșit făcut de FCSB în meciul cu FC Voluntari, 2-2, și a pus mână pe trofeu, după 2-1 cu Universitatea Craiova. La finalul partidei, Adrian Păun, atacantul clujenilor, i-a ironizat pe rivali, scandând în vestiar: „Să vă spun care e treaba, cu Steaua jucăm degeaba!”.

Grupele Champions League: misiune infernală pentru CFR Cluj! Ce adversari va avea campioana + șanse mari în Conference League
CFR, CAMPIOANA ROMÂNIEI
Grupele Champions League: misiune infernală pentru CFR Cluj! Ce adversari va avea campioana + șanse mari în Conference League

FCSB - CFR chiar se joacă degeaba

În cele șase sezoane în care s-au înfruntat în play-off, FCSB și CFR s-ar fi putut înfrunta de trei ori în ultima etapă cu titlul pe masă. De fiecare dată meciul nu a mai avut miză, CFR fiind deja campioană!

Mai mult, FCSB n-a ieșit pe plus nici când partidele retur din play-off erau vitale pentru stabilirea campioanei! A remizat de două ori în momente-cheie, ratând în cele din urmă titlul, și a pierdut în 2020, când meciul direct avea miză doar pentru CFR. Punctele i-au ajutat pe ardeleni să câștige atunci titlul în dauna Craiovei.

  • 21/22: FCSB - CFR în ultima etapă (FĂRĂ MIZĂ) - CFR e deja campioană cu 4p avans;
  • 20/21: CFR - FCSB 2-0 în ultima etapă (FĂRĂ MIZĂ) - CFR era deja campioană cu 6p avans;
  • 19/20: FCSB - CFR 0-2 în etapa #8 (MIZĂ PENTRU CFR) - CFR era la un punct de Craiova și a câștigat titlul;
  • 18/19: FCSB - CFR 1-0 în ultima etapă (FĂRĂ MIZĂ) - CFR era deja campioană cu 5p avans;
  • 17/18: FCSB - CFR 1-1 în etapa #7 (MIZĂ PT. AMBELE) - FCSB avea 2 puncte avans față de CFR, dar a pierdut titlul;
  • 16/17: CFR - FCSB 0-0 în etapa #6 (MIZĂ PT. FCSB) - FCSB avea 2 puncte avans față de Viitorul, dar a pierdut titlul.

Dan Petrescu vrea să învingă FCSB

Antrenorul clujenilor a spus că vrea să câștige duelul cu FCSB, după cum a declarat la finalul meciului cu Universitatea Craiova.

„În următoarele 2-3 zile va fi plin de petreceri, însă nu vom merge în vacanță la Buzău. Nici nu știu când va fi petrecerea! Trei zile facem doar poze și petreceri. Le-am spus domnilor de la club: «Nu cumva să organizați ceva, altfel suntem proști!». Oricum, două-trei zile vom avea liber. Apoi, fotbal. Nu pot să scap de acest defect al meu, nu-mi place să pierd.

Nu voi merge în vacanță la Buzău. Nu știu când vom începe antrenamentele, sper ca astăzi sau mâine să facem petrecerea. Nu-mi place să pierd. Indiferent ce va fi, mergem la FCSB să câștigăm. Acum trei ani a fost la fel, am pierdut după golul lui Teixeira și am fost tare supărat”, a spus Dan Petrescu.

VIDEO CFR Cluj este din nou campioană // Imagini cu bucuria din Gruia

Citește și: 

CFR Cluj, criticată pentru unul dintre primele transferuri: „E tot un fel de Meleke”

Atac la Balaj, după declarația oferită la finalul meciului CFR Cluj - CSU Craiova: „Spune o mare prostie! E lipsă de bun simț”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
remarque
remarque  •  16 Mai 2022, 16:47
Postat de danielsam pe 16 Mai 2022, 12:48

Fara arbitrii cfr echipa cea mai corupta din Romania Nu avea mai mult de 3 titluri asa cu istvan kovacs anul trecut au castigat Un titlu nemeritat.Anul asta iar nemeritat l au trimis pe fesnic sa arbitreze doar stie toata lumea ca e anti fcsb.si Uite asa nemeritat au castigat titluri cu arbitrii si nici macar Nu stiu sa fie fair play si sa recunoasca!!!Te uiti si Vezi ce fotbal sau antifotbal joaca urat...Dar las ca valoarea lor se vede in Europa!vine u Cluj si Nu mai aude nimeni de cfr

asta cu valoarea din Europa se vede. Tatabayev e mai celebru in Romania decat in tara lui. Si apropo de merite. Cand iti dau franarii in 2 meciuri 7 goluri, ce fel de pretentii sa mai ai? Chestia cu meritatul e subiectiva, in orice caz, voi fcsb-istii sunteti fraierii de care rad an dupa an cei doi suporteri ai franelor. Iar despre arbitraje......voi sunteti ultimii care puteti obiecta ceva

983732924972315
Soos Vilmos  •  16 Mai 2022, 14:54

Un titlu valabil pentru multi ani de acum inainte.

breitner
breitner  •  16 Mai 2022, 12:55

Gigi s-a autodenuntat: a facut *** cu Viitura! Probabil se astepta ca Voluntari sa fie (***) in locul Botosaniului!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează