FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ 0-1

Ce jucător a remarcat Dică după FCSB - CFR 0-1: „Păcat pentru el că nu au reușit un rezultat pozitiv. Ar fi fost datorită lui”

Nicolae Dică
Nicolae Dică

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 decembrie 2022 07:36 / Actualizat vineri, 16 decembrie 2022 10:03

Nicolae Dică, fostul antrenor de la FCSB, a analizat înfrângerea roș-albaștrilor cu CFR Cluj, scor 0-1, și l-a remarcat pe Andrei Vlad.

Portarul de la FCSB a avut mai multe intervenții spectaculoase pe parcursul reprizei secunde, dar nu a reușit să scape fără gol. Janga a trimis pe sub Vlad, după ce portarul respinsese inițial lovitura de cap a lui Yuri.

„Veți vedea! Acolo nu e ca la FCSB” » Ilie Dumitrescu e convins că CFR pregătește 3 transferuri
FCSB - CFR 0-1
„Veți vedea! Acolo nu e ca la FCSB” » Ilie Dumitrescu e convins că CFR pregătește 3 transferuri

Nicolae Dică: „Păcat pentru Vlad că FCSB nu a scos un rezultat pozitiv”

„Spuneam că Vlad are un joc de picior bun, dar ne-a demonstrat că e foarte bun și pe linia porții. A scos niște mingi foarte grele, a făcut un meci foarte bun.

Păcat pentru el că FCSB nu au reușit să scoată un rezultat pozitiv. Dacă se termina egal, era datorită lui. FCSB, după ce a marcat CFR, și-a creat ocazii mari. Aș fi văzut un rezultat de egalitate.

Într-adevăr, CFR și-a creat 4 ocazii mari de gol, dar toate din faze fixe”, a declarat Nicolae Dică, la Orange Sport.

Andrei Vlad, după FCSB - CFR Cluj 0-1: „Frustrant”

„Consider că a fost o partidă OK din partea noastră, cu o primă repriză destul de bună și a doua echilibrată. Ocaziile au fost cam la fel, numai că ei au finalizat la una dintre faze. Pentru noi este frustrant.

CFR este o echipă bună, a făcut jocul pe care-l face mereu. Îmi pare rău că nu a venit și a șasea victorie la rând pentru noi, dar asta este, nu avem ce face. Suntem 3 portari și fiecare-și dorește să joace.

A fost o evoluție bună din partea mea, dar contează mai puțin, pentru că nu am luat punct sau puncte”, a afirmat, potrivit sursei menționate.

VIDEO. FCSB - CFR CLUJ 0-1 / Adrian Șut: „Nu meritam să pierdem”

Citește și: 

Dan Petrescu n-a rămas dator față de suporterii FCSB: „Ați auzit cum m-au primit? Și-au construit tribună din banii luați pe mine!”

„Gata, la revedere cu el!” » Gigi Becali s-a săturat de fotbalistul după care a suspinat atâția ani: „Poate-i place să fie liber”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează