FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ 1-0

NOTE GSP Un singur 4 la FCSB într-o seară ideală » Cine a dezamăgit în derby-ul cu CFR Cluj + Cât a luat Florinel Coman

David Miculescu și Adrian Șut // FOTO: Cristi Preda (GSP) +19   FOTO
David Miculescu și Adrian Șut // FOTO: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat luni, 15 mai 2023 08:56 / Actualizat luni, 15 mai 2023 10:26

FCSB se menține în cursa pentru câștigarea campionatului, după 1-0 cu CFR Cluj, în derby-ul etapei a 8-a din play-off-ul Ligii 1.

Florinel Coman, cel care a decis meciul cu golul din minutul 49, a fost cel mai bun jucător al derby-ului de pe Arena Națională. Extrema roș-albastră a luat nota 8 din partea Gazetei Sporturilor, cea mai mare a meciului.

Darius Olaru și Ștefan Târnovanu au avut o evoluție bună, fiind notați cu 7.

Gigi Becali a dezvăluit cum a reușit FCSB să ajungă de la retrogradare la un pas de titlu: „S-a schimbat un singur lucru”
FCSB - CFR CLUJ 1-0
Gigi Becali a dezvăluit cum a reușit FCSB să ajungă de la retrogradare la un pas de titlu: „S-a schimbat un singur lucru”

David Miculescu, cel mai slab de la FCSB în derby-ul cu CFR Cluj

La polul opus s-a aflat David Miculescu. Folosit ca atacant central, jucătorul de 20 de ani a evoluat dezamăgitor. A primit nota 4, cea mai mică a echipei.

Și Joyskim Dawa, Risto Radunovic, Andrea Compagno, Octavian Popescu și Alexandru Pantea au jucat slab, fiind notați cu 5.

7a primit Elias Charalambous, antrenorul FCSB

De la CFR Cluj, Kolinger, Muhar, Bârligea, Krasniqi și Petrila au jucat dezamăgitor, fiind notați cu 4.

4a primit Dan Petrescu, antrenorul CFR Cluj

Calcule pentru titlu:

  • Farul este lider și este la mâna ei. Constănțenii nu trebuie să piardă mai mult de un punct în lupta cu FCSB din ultimele două runde.
  • Și FCSB este la mâna ei. Formația finanțată de Gigi Becali trebuie să câștige meciul cu Farul de runda viitoare pentru a urca pe primul loc. Mai are o variantă, să scoată o remiză la Constanța, iar în ultima rundă să câștige derby-ul cu Rapid. În această situație, Farul trebuie să se încurce cu CFR.
  • Trofeul poate fi înmânat chiar săptămâna viitoare, dacă Farul o învinge pe FCSB
  • În cazul în care Farul și FCSB termină la egalitate de puncte, trupa lui Gică Hagi va deveni campioană. Bucureștenii au beneficiat de rotunjire la intrarea în play-off.

Notele GSP după FCSB - CFR Cluj

Un singur 4 la FCSB într-o seară ideală » Cine a dezamăgit în derby-ul cu CFR Cluj + Cât a luat Florinel Coman

Cred ca singurul cuvânt e «senzațional», începând de la suporteri. Mergem la Farul cu gândul la victorie, să le stricăm bucuria, să ne bucuram noi la final. Am avut emoții la acea bară, dar șansa se mai întoarce. Dacă în ultimul timp am simțit cu toții că lumea trage cu Farul, în seara asta Dumnezeu le-a așezat frumos și am câștigat.

- Ștefan Târnovanu, portar FCSB

Am avut un meci decisiv, o primă finală, pe care am tratat-o foarte bine. Nu am lăsat adversarul să aibă ocazii. A fost un joc reușit, bărbătesc, pe care l-am câștigat. Cred că s-a văzut că ei au venit mai mult pentru un egal, dar până la urmă am câștigat și nu vreau să vorbesc despre ei. Ei își știu problemele, este treaba lor, vreau să vorbesc despre echipa noastră.

Mergem la Farul și ne dorim să câștigăm și să arătăm cât curaj avem, pentru a îndeplini obiectivul. A fost o pasă extraordinară a lui Darius. Am scăpat singur, am avut timp să-l văd pe portar și de acolo mi-am făcut-o în lateral. În momentul de față mă simt puternic și fizic stau bine. Asta îmi dă încredere.

- Florinel Coman

Cine ia titlul în Superligă?

Farul Constanța
FCSB

VIDEO Elias Charalambous, conferință de presă după partida câștigată cu CFR Cluj: „Este cea mai importantă victorie din cariera mea”

Citește și: 

Gică Popescu a găsit marele vinovat din FCSB - CFR Cluj: „Ce căuta?! Olaru nici n-a vrut să paseze. S-a terminat!”

Dumitru Dragomir, ferm după FCSB - CFR Cluj: „N-am văzut de mult două echipe fruntașe să joace așa de slab” + „Lupta este numai între Becali și Hagi. Amândoi sunt doi antrenori extraordinari de mari”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (13)
I.GHIU
I.GHIU  •  15 Mai 2023, 13:42

SorinLS : "În cazul în care Farul și FCSB termină la egalitate de puncte, trupa lui Gică Hagi va deveni campioană. Bucureștenii au beneficiat de rotunjire la intrarea în play-off." Este clar in text . Situatia expusa de dvs.se poate intampla daca Farul-STEAUA egal ,apoi Farul pierde la Cluj, iar STEAUA face egal cu Rapid, in aceasta situatie ambele FARUL si STEAUA au 48 puncte si in aceasta situatie campoiana este Farul, Steaua a primit rotunjirea !

alexh
alexh  •  15 Mai 2023, 13:25
Postat de ce_o_mai_face_karagandy pe 15 Mai 2023, 11:12

Fcsb cea mai buna echipa din lume !! City deja tremura !! Ieri am vazut cei mai prosti oameni din buc ...au incaput toti pe un stad !!

Taci măi prostule.

FotbalClubSteauaBucurest1
FotbalClubSteauaBucurest1  •  15 Mai 2023, 13:08
Postat de Rosalbastrii43ver pe 15 Mai 2023, 12:26

Prostea. cum se face ca in fiecare comentariu spui acelasi lucru. Cand sunt putini te legi de asta, cand sunt multi sunt prosti. La celelalte echipe in momentele putine in care au multi suporteri pe stadion intrarea se face pe baza unui test IQ? Doar dupa trecerea aestui test se poate intra in stadion si asta e motivul pentru care afirmi ca tori celalti suporteri sunt foarte inteligenti? Eu am vazut cat de inteligenti sunt: CSA, Dinamo bataie cu jandarmii, aruncat cu scaune in proprii jucatori, dat foc la scaune.

Daca-i pe baza de test IQ Firicel nu mai intra pe vreun stadion in viata vietii lui! ;-)))

Vezi toate comentariile (13)
Comentează