FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ 1-0

Gigi Becali a dezvăluit cum a reușit FCSB să ajungă de la retrogradare la un pas de titlu: „S-a schimbat un singur lucru”

FCSB - CFR 1-0. Imediat după încheierea partidei de pe Arena Națională, Gigi Becali a anunțat factorul decisiv din tabăra roș-albaștrilor în lupta la titlu. +19   FOTO
FCSB - CFR 1-0. Imediat după încheierea partidei de pe Arena Națională, Gigi Becali a anunțat factorul decisiv din tabăra roș-albaștrilor în lupta la titlu.

Articol de - Publicat duminica, 14 mai 2023 23:54 / Actualizat luni, 15 mai 2023 00:22

FCSB - CFR 1-0. Imediat după încheierea partidei de pe Arena Națională, Gigi Becali a anunțat factorul decisiv din tabăra roș-albaștrilor în lupta la titlu: Florinel Coman.

Sezonul a început dezastruos pentru FCSB, care până în etapa a 11-a a cochetat cu locurile din zona retrogradării! „Roș-albaștrii” au revenit și au încheiat sezonul regulat pe locul 3. În play-off, Florinel Coman s-a descătușat: 4 goluri, 3 pase decisive și 11 puncte din 17 aduse cu contribuția sa.

Farul sau FCSB? Titlul se poate da duminică! Toate calculele + cum arată lupta pentru locul 3
FCSB - CFR CLUJ 1-0
Farul sau FCSB? Titlul se poate da duminică! Toate calculele + cum arată lupta pentru locul 3

FCSB - CFR. Gigi Becali: „Fără Florinel Coman, nu ne băteam la titlu”

„Ce este schimbat? Doar un singur lucru. Este un Coman care a dat 4 goluri și 3 pase de gol. Asta s-a schimbat, nimic altceva. Dacă Charalambous a scos rezultatele astea, e și meritul lui. 

Dar nu asta s-a schimbat. Coman s-a schimbat. Fără el, nu eram în lupta la titlu”, a declarat Gigi Becali, la emisiunea „Digi Sport Special”.

Gigi Becali: „Dacă vrei titlul, bați Farul”

Becali a vorbit și despre lupta la titlu cu Farul. Cele două se întâlnesc etapa viitoare, pe 21 mai. Echipa lui Hagi are un punct în plus și avantajul că nu a beneficiat de rotunjire, astfel că ar luta campionatul la egalitate de puncte cu FCSB.

„Pe valoare, și având în vedere că nu este Alibec, că așa era periculoasă Farul, suntem noi favoriți. Noi jucăm ultima etapă cu Rapid, dar CFR va juca o calificare la concurență cu Craiova. Noi jucăm ultima etapă pe Arena Națională, iar Farul la CFR Cluj. E posibil ca CFR să aibă locul 3 asigurat. 

Să vă spun un lucru. Când vrei să fii campion și mai ai două jocuri, nu trebuie să te gândești la jocul rezultatelor. Câștigi și punct. Bați Farul dacă vrei campionatul”, a mai declarat Becali.

VIDEO. Florinel Coman a ridicat în picioare cei 42.000 fani veniți pe Arena Națională cu golul său din FCSB - CFR Cluj

Citește și: 

FCSB - CFR a doborât toate recordurile de asistență » Fotbalul românesc nu mai trăise asta din 2016
FCSB - CFR Cluj
FCSB - CFR a doborât toate recordurile de asistență » Fotbalul românesc nu mai trăise asta din 2016
Florinel Coman, irezistibil în derby-ul cu CFR Cluj » Bilanț incredibil în play-off: ar aduce titlul de unul singur
FCSB - CFR Cluj
Florinel Coman, irezistibil în derby-ul cu CFR Cluj » Bilanț incredibil în play-off: ar aduce titlul de unul singur

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
alexandru69
alexandru69  •  15 Mai 2023, 11:57

Numai hateri pe aici !

maccarone707
maccarone707  •  15 Mai 2023, 10:12
Postat de uncata pe 15 Mai 2023, 01:18

Neubert e secretul, fara el acolo ramaneati. Alearga fara plamani si nimeni nu-i controleaza!!!

perfect adevarat. prostii zecesebisti chiar cred ca e pe bune, dar ma rog, vorba stapanului lor "suporterii nostri sunt asa cum sunt, nu stiu prea multa carte"

pafnutie.gigel.becaliu
pafnutie.gigel.becaliu  •  15 Mai 2023, 09:20

Gigi ești prost! Vrei să-i furi titlul care se cuvine de drept Farului! Cât va mai suporta D-zeu!??.... Eu inca sper in judecată divină! Huooo!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează