FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ

FCSB - CFR CLUJ. Variantă halucinantă! Voia mușamalizarea cazului de COVID-19: „Puteau să joace și să nu spună nimic”

Păun a fost diagnosticat cu COVID_19, derby-ul FCSB - CFR fiind amânat
Păun a fost diagnosticat cu COVID_19, derby-ul FCSB - CFR fiind amânat

Articol de - Publicat sambata, 18 iulie 2020 18:56 / Actualizat sambata, 18 iulie 2020 19:12

Amânarea meciului FCSB - CFR Cluj, ca urmare a apariției unui caz de coronavirus în echipa „feroviarilor”, a provocat numeroase reacții în fotbalul românesc.

Dacă Dumitru Dragomir și George Becali s-au gândit la o înscenare, Ioan Andone (60 de ani), președintele lui FC Voluntari, fost antrenor la CFR Cluj, consideră că ardelenii ar fi trebuit să mușamalizeze cazul și să dispute derby-ul cu FCSB de pe Arena Națională ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat!

CFR putea să-l scoată pe Păun din lot, să nu spună nimic, jucau meciul din seara aceasta şi se termina”, a spus „Fălcosul”, potrivit TV Telekom Sport. 

CFR Cluj - FCSB, amânat!

La recomandarea Ligii Profesioniste de Fotbal, CFR Cluj nu va călători cu avionul sau autocarul înapoi spre Cluj. Echipa va rămâne la Mogoșoaia pentru încă o săptămână, de preferat cu componenții lotului cazați câte unul în cameră. Mâine, fotbaliștii campioanei vor mai efectua alte teste. Dacă acestea vor ieși negative, meciul ar putea fi reprogramat pentru 30 iulie.

Citește și alte știri despre CFR Cluj:

FCSB - CFR Cluj a fost amânat » Caz de coronavirus la campioana României

Dumitru Dragomir acuză jocuri murdare: „Bineînțeles că se poate apela la așa ceva. Nu se mai îmbolnăvește nimeni după ce se termină campionatul”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (70)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  19 Iulie 2020, 14:24
Postat de dansy pe 19 Iulie 2020, 08:56

Daca esti prost ce cauti pe aici??Pai iti spun eu cui foloseste.Foloseste CFR-ului pentru ca daca FCSB castiga cuoa 9si o castiga in proportie de 99 la suta) cand va juca cu CFR nu va mai avea nicio motivatie.Ai inteles cap de turturica???

Adica cine nu-i cu fcsb e prost?De unde stii tu ca va castiga in proportie de 99%-cand ieri Becali zicea ca nu e sigur deloc ca va castiga cupa!Si are dreptate nu cu atatea probleme musculare la trupa lui-cu ghilimelele de rigoare!adica altii mai fraieri fac Covid,iar aia desteptii au doar probleme musculare din ultimul timp!Si vezi ca Sepsi e una din putinele echipe care nu sunt in cooperativa lui Becali!Dar are el Becali destule mijloace neregulamentare!O pune pe Annamaria-care este impresara lui Stefan de la Sepsi-sa-l ameteasca pe baiat ca il transfera!Ghici unde?El fiind de loc din Titu sau Gaesti!In orice caz aproape de Bucuresti!

bogat
bogat  •  19 Iulie 2020, 11:07
Postat de daniaania pe 19 Iulie 2020, 09:16

Voi îi auziți pe ăstea ce inconștienți sunt???? Cum sa faci voit asa ceva și sa îmbolnăvești o alta echipa ???? Teorii de oameni iresponsabili !!!! Sper sa nu fie mai mulți jucători de la CFR bolnavi.

Asta intareste ideea ca altii asa au facut. Dinamovistii au luat de la viitoreni care luasera de la petrolisti. Care petrolisti au declarat numai parte din infectati ca altfel erau ca dinamovistii acum. Au pus toti batista pe tambal, au declarat jucatorii cu covid ca fiind accidentati si au mers mai departe. Ando pare ca s-a ramolit mai repede decat altii si cred ca i-a scapat porumbelul. Ari vazut si declaratia lui Cartu, in opinia lui CFR trebuia sa-l lase pe Paun pe tusa si sa mearga mai departe. Toti fac asta in afara de fraierii care nu au relatii la laboratoarele de testare. De ex Gigi are clinica, una dintre primele cu testare covid.

daniaania
daniaania  •  19 Iulie 2020, 09:16

Voi îi auziți pe ăstea ce inconștienți sunt???? Cum sa faci voit asa ceva și sa îmbolnăvești o alta echipa ???? Teorii de oameni iresponsabili !!!! Sper sa nu fie mai mulți jucători de la CFR bolnavi.

Vezi toate comentariile (70)
Comentează