FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Stoica face anunțul așteptat de toți fanii celor de la FCSB: „Nu mai există niciun motiv să ne interzică!”

Mihai Stoica / FOTO: Imago-Images
Mihai Stoica / FOTO: Imago-Images

Articol de GSP - Publicat joi, 21 aprilie 2022 22:11 / Actualizat joi, 21 aprilie 2022 22:19

Mihai Stoica (57 de ani), managerul general al celor de la FCSB, are încredere că meciul cu CFR Cluj din ultima rundă a play-off-ului se va juca pe stadionul din Ghencea. 

FCSB intenționează să facă o cerere oficială pentru a închiria arena din Ghencea la meciul din ultima rundă a play-off-ului. Mihai Stoica spune că în acest moment nu mai există niciun motiv ca oficialii „militari” să dea un răspuns negativ.

Panduru, băgat în ceață de Petrescu: „Eu am crezut că glumește! Nu poți să zici așa ceva”
CFR Cluj
Panduru, băgat în ceață de Petrescu: „Eu am crezut că glumește! Nu poți să zici așa ceva”

Mihai Stoica spune că FCSB - CFR Cluj se joacă în Ghencea

„Se va face zilele următoare demersul, o solicitare oficială pentru a se juca acolo. Să așteptăm răspunsul. Nu există nicio scuză, așa cum a mai fost în trecut. 

CSA Steaua nu joacă, iar echipa de rugby joacă în deplasare sigur, la Galați. Data trecută a fost vorba de Universitatea Cluj, care a pierdut 82-10. Acum sigur va juca la Galați! 

Nu există niciun motiv prin care să ne interzică accesul. Important e să fim la mâna noastră în ultima rundă”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport. 

Mihai Stoica nu se teme nici de faptul că ultrașii celor de la CSA Steaua ar putea provoca scandal la meciul cu CFR: „Pe cei din Peluza Sud îi cunosc foarte bine, chiar dacă nu ne-am înțeles noi. Ei nu au primit niciodată un ajutor din partea clubului. 

Au fost mereu independenți. S-au manifestat împotriva echipei când au considerat asta, au sprijinit-o când au vrut. Dacă voiau să ne facă cu adevărat probleme, puteau să vină pe Arena Națională la meciurile noastre și să ne facă mari probleme”.

De ce se tem fanii celor de la FCSB

  • Pe 21 mai, CSA Steaua e programată să o înfrunte în deplasare pe CSM Galați în Liga Națională de Rugby.

Gheorghe Mustață, liderul fanilor celor de la FCSB, se teme că CSA este dispusă să facă orice pentru a bloca venirea formației lui Gigi Becali și că ar vrea să mute un meci de rugby de la Galați în Ghencea. „Vor găsi în ziua meciului un meci de rugby”, a avertizat aseară liderul Peluzei Roș-Albastre, conform antenasport.ro.

Le e frică că nu au ce să facă. Fac mișmașuri ca să ne oprească. Varianta este să răspundă odată penal pentru mizeriile pe care le fac. Au făcut și în trecut (n.r. la meciul cu U Cluj). Este vădit că tu nu ai nimic stabilit. Dacă faci asta, ești om penal, care faci mizerii penale. E treaba lor. Poate face Domnul și nu mai este nevoie să jucăm meci de titlu. Facem doar festivitate și sărbătoare atunci. Sau poate sunt ei campioni până atunci
- Gigi Becali

Valentin Ioviță, șeful secției de rugby de la CSM Galați, a declarat azi pentru GSP.ro că exclude ca meciul de rugby cu CSA să fie mutat în Ghencea, dar că deocamdată nu a fost contactat de nimeni de la Clubul Armatei:

VIDEO Florin Tănase: „Sper ca CFR să se mai încurce” + „Ar trebui să fim lăsați să jucăm în Ghencea”

Citește și alte știri despre FCSB: 

VIDEO Ianis Stoica îi atacă pe rivalii de la Steaua: „Cam goale tribunele la meciurile de Liga 2”

FRF face lobby ca finala de titlu dintre FCSB și CFR să se joace în Ghencea: „Mi se pare absurd să nu-l folosești!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (33)
ray51
ray51  •  23 Aprilie 2022, 13:51

Nu inteleg de ce atat tevatura. FCSB daca va avea o sansa sa castige campionatul la ora meciului, o poate face pe orice stadion care intruneste conditiile de Liga I. Chestia asta cu Gkencea este pur si simplu o problema de forma fara fond. Paste linistit!

demolarii
demolarii  •  22 Aprilie 2022, 15:56

Ar trebuii sa le închirieze, iar prin contractul de închiriere sa solicite clubului Fcsb 1 milion euro garanție că nimeni de pe stadion nu va face lauzi cum ca Fcsb e CSA Steaua sau ca s-au întors acasă. Si Panduri Tg Jiu au luat locul lui Internațional Curtea de Argeș, dar nu se numesc Internațional. La fel a fost si in cazul cand Oțelul Galați a luat locul echipei din Bacău, sau UTA locul lui Liberty Salonta. Asa e democratic. Oficiali Fcsb sa recunoasca public ca ei sunt un alt club.......

andy_dm
andy_dm  •  22 Aprilie 2022, 12:49

Pai Steaua are 100 de motive serioase sa refuze accesul clonei, iar unul dintre ele e ca nu orice echipa sateasca din Ilfov poate sa joace pe stadion. Asa o sa vrea maine si Cucuietii din Vale, poimaine si Cuca Macaii, raspoimaine cine stie ce alta echipa de catun. In plus ce sa caute pe stdionul Stelei niste infractori dovediti, puscariasi cu ani de condamnare impreuna mai multi decat are Romania kilometri de autostrada? Cei de la fc fcsb popesti leordeni pot face o cerere sa joace in curtea penitenciarului Poarta Alba sau in Albania natala a stapanului Jiji

Vezi toate comentariile (33)
Comentează