FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CHINDIA 1-0

Emil Săndoi, discurs realist, după FCSB - Chindia 1-0: „Nu la finalizare n-am fost inspirați, că nici n-am ajuns acolo”

FCSB a câștigat meciul cu Chindia, scor 1-0. Emil Săndoi (55 de ani), antrenorul dâmbovițenilor, a recunoscut superioritatea adversarilor.
FCSB a câștigat meciul cu Chindia, scor 1-0. Emil Săndoi (55 de ani), antrenorul dâmbovițenilor, a recunoscut superioritatea adversarilor.

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 februarie 2021 22:53 / Actualizat sambata, 20 februarie 2021 23:02

FCSB a câștigat meciul cu Chindia, scor 1-0. Emil Săndoi (55 de ani), antrenorul dâmbovițenilor, a recunoscut superioritatea adversarilor. 

Chindia a ajuns la 6 meciuri consecutive fără victorie în Liga 1, iar Emil Săndoi și-a luat gândul de la play-off. Antrenorul formației din Târgoviște a făcut o analiză obiectivă a disputei de pe Arena Națională.

Emil Săndoi, după FCSB - Chindia 1-0

„Diferența o fac execuțiile individuale, iar Olaru a avut una foarte bună. E adevărat, nici poziționare noastră nu a fost foarte bună. Acolo ar fi trebuit să fie un jucător, mult mai devreme, pentru a bloca execuția. De acolo s-au schimbat datele problemei. 

Nu am avut ocazii foarte clare de gol, am suferit din punctul ăsta de vedere. Cred că FCSB a meritat victoria, după cum s-a jucat. Da, este o problemă, nici nu am reușit să înscriem foarte multe goluri în acest campionat. Astăzi nu am fost inspirați, nu pot să zic la finalizare, că nu am ajuns acolo, ci pe faza ofensivă. Cred că ocaziile pe care le-a avut Steaua au fost prin șuturi de la distanță, dar cum spuneam, execuțiile fac diferența”, a fost analiză făcută de Emil Săndoi, la Look Sport+. 

Chindia se mută la Buzău

Chindia Târgoviște va juca următoarele meciuri considerate pe teren propriu la Buzău. Emil Săndoi a comentat această situație. 

„Cred că urmează a 4-a noastră casă. Vă dați seama că ne afectează, nu pot să zic că nu. Să schimbi mereu terenul, nu ar fi ușor pentru nimeni. A existat o perioadă în care și FCSB s-a confruntat cu o asemenea problemă și nici ei nu au avut rezultate foarte bine. 

E dificil, dar merită apreciat că oamenii din conducerea noastră au încercat ca gazonul să se prezinte în condiții foarte bune, oriunde am fost. Am jucat la Buftea, era frig, tot clubul a fost la stadion, au pus folie, pentru a juca în condiții normale. Cred că merită subliniate eforturile”, a spus Săndoi. 

Am fost pe un loc de play-off, dar am spus mereu că obiectivul este salvarea de la retrogradare. Orice antrenor și-ar fi dorit asta, dar câteodată trebuie să fim și realiști.
- Emil Săndoi, antrenor Chindia

Citește și alte știri despre FCSB - Chindia: 

FOTO Experiment nereușit! Dragoș Nedelcu, trimis fundaș central, s-a accidentat în minutul 11 al duelului FCSB - Chindia

Ilie Dumitrescu critică 3 decizii ale lui Becali: „Nu-l văd bine acolo, iar echipa e în criză!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
dora
dora  •  21 Februarie 2021, 13:59

Nu mai jucați mare lucru, de multe etape. Nu m-ar mira sa jucati barajul, la finalul play-off-ului.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează