FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CHINDIA 1-1

FCSB - CHINDIA 1-1 // Bogdan Argeș Vintilă: „Din păcate, schimbările de la pauză nu au fost reușite”

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 februarie 2020 21:46

FCSB a terminat la egalitate cu Chindia Târgoviște, scor 1-1 (Miron '14 / Dangubic '90+1).

Bogdan Argeș Vintilă a efectuat două schimbări la pauză, dar a recunoscut că au fost greșite: „Din păcate nu au fost reușite!”. Ovidiu Popescu și Harlem Gnohere au intrat în locul lui Florinel Coman, respectiv Adrian Petre în minutul 46.

Tehnicianul vicecampioanei a continuat cu analiza partidei.

„Am plătit tribut lipsei de decizie în fața porții și faptului că nu reușim să marcăm. Asta a dus la golul primit pe final, contrar cursului jocului. Reușim să ducem mingea de multe ori în careul advers, dar acolo vor să intre cu ea în poartă... 

Nu pot să înțeleg de ce nu au curajul să tragă . Sunt supărat că nu am marcat încă un gol. 

Se pot întâmpla astfel de accidente pe final de joc. Se poate alege praful de toată munca depusă. Ne-am fi dorit trei puncte, să ieșim din această stare proastă. Lucrurile astea ar trebui să ne dea de gândit, atât individual, cât și colectiv. Trebuie să învățăm din greșeli”, a declarat Vintilă la Look Sport.

+28 FOTO

Vintilă: „FCSB nu mai e favorită la titlu”

Consider că nu mai suntem favoriți la câștigarea campionatului. Trebuie să muncim mai mult pentru a spera la asta. Consider că ajunsesem la un moment dat într-o anumită poziție. Regret că jucătorii mei nu reușesc să câștige. O să fac tot posibulul pentru a-i debloca. Începe play-off-ul și trebuie să fim la un nivel foarte bun”, a explicat Vintilă.

Întrebat dacă își simte postul amenințat, Vintilă a fost tranșant: „Nu am în gând așa ceva. Sunt un luptător. Vreau să muncesc și cred în continuare că avem șanse. Trebuie să fim mai smeriți și să lăsăm vorbăria”.

Vezi și: 

FCSB // Dumitru Dragomir îi ia apărarea lui Gigi Becali: „Talpan are un interes personal. FCSB e Steaua!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (4)
2436690689989797
Ion Aximia  •  23 Februarie 2020, 08:48

Asta este un apropo pentru ca se stie ca schimbarile de la pauza sunt facute in general de ...... Becali. Asta inseamna ca Becali nu a fost prea inspirat ......

corectu
corectu  •  23 Februarie 2020, 07:49

Vintilă îl preferă pe Gnohere.De ce?

1618597915124142
Alexandru Chis  •  23 Februarie 2020, 06:57

Vintila: "Din pacate, schimbarile cerute din loja, la pauza, nu au fost reusite. Cred ca a fost o anomalie atmosferica sau un bruiaj pe telefonul patronului!".

Vezi toate comentariile (4)
Comentează